Pomogła: 3 razy Wiek: 34 Dołączyła: 03 Lis 2007 Posty: 5322 Skąd: woj. dolnośląskie
Wysłany: Czw 24 Lis, 2011 11:24
jestem , jestem . .
Wszystko u mnie dobrze , nawet z dietką ok - zaparłam sie ostro ale mam lenia i to okropnego do porządków , do takich wiecie przedświątecznych , nie moge sie zebrać , troche czasu tez pochlania mi robienie mikołajkowych prezentów no i praca . Na nic innego nie mam weny.
Mega ciesze sie że znowu dawny ruch na forum .
Jazoo nie byłam w Poznaniu bo na bank byś nam zobaczył
Trzymam za słowo wszystko przed nami
Osobiście też już walczę z gwiazdkowymi drobiazgami, jestem prawie na bieżąco. Fajnie mieć już większość prezentów z głowy
Pomogła: 3 razy Wiek: 34 Dołączyła: 03 Lis 2007 Posty: 5322 Skąd: woj. dolnośląskie
Wysłany: Sro 07 Gru, 2011 11:20
witam kochani .
Pracy mam sporo i teraz tak na chwile przed świętami to bedzie pewniej mniej czasu na forumek. W pracy zaczyna sie ostry ruch, wszyscy chcą być piękni , z mikołajem sie fajnie uporałam , teraz walcze z prezentami na świeta , jeszcze dzieciakom musze coś wymyslić.
Z diętka troche gorzej ostatnio - i walcze troche ze sobą , wpadło cos tam nieodpowiedniego .
Milego dzionka dla wszystkich
Niektóre zabiegi można zrobić sobie wcześniej prawda??? Ale jak to zwykle bywa wszyscy chcą się naprawiać tuż przed samymi świętami i nie ważne, że kosmetyczka pada na twarz.
Maziulek mam nadzieję, że nie wykończą Cię tam doszczętnie i po świętach sobie porozmawiamy choć chwilkę.
Wysłany: Nie 15 Sty, 2012 21:17
cześć kochani
pierwszy wpis w moim temaciku w tym roku. No coż - ostatnie dni tamtego roku byly strasznie wyczerpujące dla mnie . Praca i praca na całego. w tym roku wiele takich nieprzewidzianych spraw wpadło i to zajeło mnie na maxa. Mysle że teraz będe miała więcej czasu i na spokojnie też zajme sie dietką która oczywiście na przerwe świąteczna przerwałam .
Poszperałam troche na forum i mało wpisów cos z naszej starej ekipy. Mam tylko nadzieje że wszystko ok jest u Was.
pozdrawiam was gorąco kochani i nie wiem jak wy ale ja ostro zabieram sie za dietke.
Zazdroszczę Wam takiej mobilizacji,ja zawsze sobie obiecuje ,że koniec ze słodyczami a konczy sie tak samo :( no i te wyrzuty sumienia ,kurcze nie wiem co ze mną jest nie tak ?
Mazia to co trzeba brać się do dzieła
Ja zaczynam w przyszłym tygodniu niestety u mnie będzie to na razie dieta na zasadzie eliminacji szkodliwych produktów ale i więcej ruchu bo na razie to siedzę i sobie obrastam cały czas i trochę w tym mojej winy bo za dużo sobie pozwoliłam
Ja zaczynam od nowa moja diete z Naturhosue , oczywiscie w domowych warunkach na dietach zgromadzonych w zeszlym roku poniewaz w tym nie stac mnie na wizyty u dietetyka..W celu kontroli wlasnych poczynann i niesienia pomocy innym zalozylam bloga gdzie systematycznie bd opisywac moje poczynana i diety. Wszelkich zaintereswanych zapraszam (wszelkie rady mile widziane) pozdrawiam;) czemubynieja. blogspot. com (po kropkach nie ma spacji niestety inaczej nie moglabym umiescic linku)
Wysłany: Wto 08 Maj, 2012 12:07
cześć wszystkim . witam serdecznie po długiej przerwie nieobecności. Postanowiłam zaglądać i dietkować ostro , jestem na diecie od trzech tygodni i bede zaglądać i pisać i obcować. Może choć troche nasz forumek sie ożywi
ciekawi mnie co u was , jak tam się macie i czujecie i tak ogólnie .
pozdrawiam gorąco , może sie ktoś do mnie dołaczy z dietką
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum