Pomogła: 3 razy Wiek: 34 Dołączyła: 03 Lis 2007 Posty: 5320 Skąd: woj. dolnośląskie
Wysłany: Pią 30 Lip, 2010 06:34
Anja no pewnie że mozemy pogadać , dzis jestem po 20 stej w domku
piątek a to oznacza że jeszcze dziś 10 godzin i jutro już tylko 5 bo sobotka i przeleci . W przyszłym tygodniu od połowy wracam na swoje tylko zmiany .
ok wszystko u mnie , zmęczenie daje znać juz bo koniec tygodnia i wieczorkiem o 21 padam jak zabita
Pozdrawaim wszystkich i życze miłego weekendu
Pomogła: 3 razy Wiek: 34 Dołączyła: 03 Lis 2007 Posty: 5320 Skąd: woj. dolnośląskie
Wysłany: Czw 05 Sie, 2010 09:38
jestem kochane i nareszcie od dzis tylko na swojej zmianie przychodzilam do domu taka padnięta ze nie miałam siły na pisanie .
nad morze jeszcze nie teraz , przyszły tydzień pracy i dopiero
Ciesze sie że mam już ten maraton za sobą
weekendzik zapowiada sie u mnie fantastyczny bo jedziemy do mojego brata całą rodzinką zrobic tam mega impreze moim rodzicom na 45 rocznice slubu więc jutro troszke pracy przy tym będzie .
postaram sie stopniowo was dzisiaj wieczorkiem poodwiedzać bo zaraz musze niestety zrobić ostatnie zakupy na jutrzejsze podrygi w kuchni .....
No ale jestem i nie zapomnialam o Was i
Pomogła: 13 razy Wiek: 33 Dołączyła: 15 Mar 2007 Posty: 15364 Skąd: rodem z piekła;)
Wysłany: Wto 10 Sie, 2010 11:56
Mazia, ja to teraz już się trochę normalnie złoszczę,bo nie wiem co i jak z Tobą i wogóle nooooooooooooooooooooooo
Jakieś PW by się przydało albo pogawendka
Wysłany: Sro 11 Sie, 2010 05:59
jestej jestem
chyba teraz zmeczenie mi wychodzi po pracy całodniowej , choc juz troche mineło ale jakas wyczerpana jestem.
weekend super był i pogoda dopisała i rodzice zadowoleni. całe dwa dni przewspaniałe i rodzinne i siostra z dziecmi i brat - wszyscy razem były śpiewy i tańce i śmiechy i o to chodziło
Teraz przed wyjazdem zajezdnia w kuchni z przetworami i dlatego moja nieobecność na forum ogórki, sałatki , papryka i a w gabinecie przed urlopem babeczki tez szaleją i więcej pracuje nijak sie nie nie moge wymigać .
Ale jestem z wami zawsze i myslami
Anja napisał/a:
pogawendka
jestem za tylko sygnał i włącze
gufinka napisał/a:
CHYBA powódź nam nie grozi!
no tak , jak patrze na Bogatynie to jakoś tak
Miłego dnia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum