Pomogła: 3 razy Wiek: 34 Dołączyła: 03 Lis 2007 Posty: 5322 Skąd: woj. dolnośląskie
Wysłany: Czw 24 Sty, 2008 11:19
Oczywiście po sniadanku ,
2 kromki pieczywka z miodem
teraz popijam herbatkę
i nie wiem co jeszcze zjem ,
brak mi dziś checi do ćwiczeń więc potrzeba mi dziś solidnego kopniaka
Pomogła: 3 razy Wiek: 34 Dołączyła: 03 Lis 2007 Posty: 5322 Skąd: woj. dolnośląskie
Wysłany: Czw 24 Sty, 2008 12:22
kopniak poskutkował, oj chyba był spory :-D
zjadłam jogurt
mała kaszanke gotowana z surówka
teraz ostro , szybki prysznic i do pracy, bo w tym tygodniu 2 zmiana, ale cięęęęęęęęęężko mi się z Wami rozstać.
Wysłany: Pią 25 Sty, 2008 16:16
dziś była tylko
kawa
2 kromalki pieczywka z serem
jogurt
kasza gryczana z duszonymi pieczarkami
jeszcze zjem musli z jogurtem naturalnym
napoje jak zawsze
mazia - sledze Twoj watek przez caly czas, ale nie umiem doradzic nic konkretnego w sprawie diety, bo sama troche po omacku sie poruszam. Na pewno kazdy dzien przybliza Cie do upragnionej wagi, krok za krokiem jest coraz blizej.
Wysłany: Nie 27 Sty, 2008 13:23
o wczorajszym dniu nie pisze , co zjadlam , bo był dostała i to bardzo . poszlismy dopiero o 18 więc nie powinnam już nic jeśc. Wypiłam za Was wszyskie, za naszą dietkę, Anja za Ciebie wiesz , szczególnie . Dziś już jak zwykle wszystko jem w normie, 2 kromalki
woda
mięsko gotowane z kapusta czerwoną
jogurt
mandarynka. I to na dziś.
A jutro ostro i bedzie dobrze
Wysłany: Nie 27 Sty, 2008 20:40
dziś bardzo dobrze, zaliczyłam 3 godzinny spacer pomimo silnego wiatru, i poćwiczyłam też troche choć przyznam ze mi się nie chciało. Ale ciesze sie ze jutro zaczynam od początku tygodnia pełna para W końcu do wiosny już niedaleko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum