Pomogła: 1 raz Wiek: 31 Dołączyła: 03 Lis 2007 Posty: 3408 Skąd: woj. dolnośląskie
Wysłany: Czw 14 Sie, 2008 14:29
tak wróciłam wypoczęta , choć teraz trudno mi się jeszcze przestawić .
Nadrabiam Wasze posty rano .. i teraz też bo nie chce niczego pominać ... mam nadzieje że skończe niebawem bo od poniedziałku pracuje znów cały dzień i czasu mi znów będzie brakować ... szybko zapomne o cudnym urlopie , ale trudno widocznie tak musi być .
Ciesze sie ze juz jestes.Podladowalas bateryjki-a to najwazniejsze tylko teraz znowu masz tak duzo roboty,a od poniedzialku kierat .Powolutku sie przyzwyczaisz,pozdrawiam.
Maziulka oj skąd ja to znam..ja tez jakoś nie moge sie przyzwyczaić że już po wakacjach, czemu to co miłe i przyjemne tak szybko mija.. buuuuu Ja chcę jeszcze!
Natrzaskały dziewczynki postów że sama sie wyrobić nie mogę..łobuziary jedne! Maziulka miłego dnia i weekendziku.
Wysłany: Nie 17 Sie, 2008 19:54
Jestem kochane i dziękuje za troske ... Pogoda u mnie kiepska i w Piątek i wczoraj ciągle padało . Ja po pracy musiałam troche domek ogarnać i nagotowałam troszke mężowi jedzenia bo tydzień pracowity przede mna ...
Martwi mnie bardzo sytuacja ludzi koło Opola którzy stracili domy przez nawałnice ... a to tak niedaleko mnie
A dziś też nie specjalna pogoda . Dziś byliśmy na proszonym obiedzie u brata mojego meża a po obiadku pospacerowaliśmy sobie troszke akurat nie padało ... chcieliśmy troszke spędzić czasu razem , bo od jutra będe wracac póżno. Jutro mam klientke na 8. 30 a ostatnią na 20 ale jakos musze dać rade
Myśle że codziennie choć na chwile zaglądne co u Was słychać
nie wiem tylko jak to będzie z jedonkiem , bo znow zależne to będzie od mojej mamy ktora jest taka dobra i podrzuca mi zawsze coś i nie wypada mi smęcić np że coś tam nie jem ...
Pomogła: 1 raz Wiek: 31 Dołączyła: 03 Lis 2007 Posty: 3408 Skąd: woj. dolnośląskie
Wysłany: Pon 18 Sie, 2008 07:03
Anusiak dziękuje
Zaraz ide do pracki i jak tylko wróce i dam rade to się odezwe ... ból głowy mam od rana a i jeszcze zab mnie zaczyna boleć więc nie jest ciekawie ...
będe o Was myślała miłego i spokojnego dnia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum