Dieta, diety, odchudzanie :: Forum DIETY.PL Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

*

Poprzedni temat «» Następny temat
Mazia i jej cel !
Autor Wiadomość
Mazia 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 1 raz

Wysłany: Czw 14 Sie, 2008 14:29   

tak wróciłam wypoczęta , choć teraz trudno mi się jeszcze przestawić .

Nadrabiam Wasze posty rano .. i teraz też bo nie chce niczego pominać ... mam nadzieje że skończe niebawem bo od poniedziałku pracuje znów cały dzień i czasu mi znów będzie brakować ... szybko zapomne o cudnym urlopie , ale trudno widocznie tak musi być .

Ide dalej czytać co u Was ...

Agnieszka71 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Czw 14 Sie, 2008 16:08   

Ciesze sie ze juz jestes.Podladowalas bateryjki-a to najwazniejsze tylko teraz znowu masz tak duzo roboty,a od poniedzialku kierat :yikes: .Powolutku sie przyzwyczaisz,pozdrawiam. :lovers:

Iskierka ;-) 
Dietowa szycha

Wysłany: Sob 16 Sie, 2008 12:19   

Maziulka oj skąd ja to znam..ja tez jakoś nie moge sie przyzwyczaić że już po wakacjach, czemu to co miłe i przyjemne tak szybko mija.. :blush: buuuuu Ja chcę jeszcze! :grin:
Natrzaskały dziewczynki postów że sama sie wyrobić nie mogę..łobuziary jedne! :yikes: :yikes: Maziulka miłego dnia i weekendziku. :lovers:

Odrobina motywacji..wyrzeczeń i ambicji a efekt będzie widoczny!!Pozytywne myślenie i uśmiech przyda sie. ;-)

Anusiak 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 4 razy
Wysłany: Sob 16 Sie, 2008 15:11   

Maziulkajak się dzisiaj czujesz kochana??? Mam nadzieję, że dobrze i przeżuyłaś jakoś te nocne nawałnice

Agnieszka71 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Sob 16 Sie, 2008 15:53   

Mazia odezwij sie,zyjesz.Ponoc u was dzien wczoraj byl koszmarny,wszystko w porzadku?

shashua 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 16 razy
Wysłany: Nie 17 Sie, 2008 14:12   

Mazia pisz tu zaraz co się u Ciebie dzieje? wyjazd jakiś czy co? jak pogodowo u Was się działo i co słychać? :lovers:

Anusiak 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Nie 17 Sie, 2008 14:13   

Maziulka gdzie Ty się kochana podziewasz??? Dzisiaj od rana tak sobie myślę o Tobie

becia 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 11 razy
Wysłany: Nie 17 Sie, 2008 15:35   

Mazia, oj widzę kobietko ,że ciebie też gdzieś wywiało :hmmm: co porabiasz , chyba juz wyrobiłas się po wczasach :hmmm:
odezij sie jkochana :lovers:

Mazia 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Nie 17 Sie, 2008 19:54   

Jestem kochane i dziękuje za troske ... Pogoda u mnie kiepska i w Piątek i wczoraj ciągle padało . Ja po pracy musiałam troche domek ogarnać i nagotowałam troszke mężowi jedzenia bo tydzień pracowity przede mna ...
Martwi mnie bardzo sytuacja ludzi koło Opola którzy stracili domy przez nawałnice ... a to tak niedaleko mnie :cry: :cry: :cry:

A dziś też nie specjalna pogoda . Dziś byliśmy na proszonym obiedzie u brata mojego meża a po obiadku pospacerowaliśmy sobie troszke akurat nie padało ... chcieliśmy troszke spędzić czasu razem , bo od jutra będe wracac póżno. Jutro mam klientke na 8. 30 a ostatnią na 20 ale jakos musze dać rade :shock:

Myśle że codziennie choć na chwile zaglądne co u Was słychać
nie wiem tylko jak to będzie z jedonkiem , bo znow zależne to będzie od mojej mamy ktora jest taka dobra i podrzuca mi zawsze coś i nie wypada mi smęcić np że coś tam nie jem ...

anetaz3 
Dietowa szycha

Wysłany: Nie 17 Sie, 2008 20:13   

Mazia napisał/a:
Jutro mam klientke na 8. 30 a ostatnią na 20

Faktycznie szykuje Ci się sporo pracy.Dietkowo też napewno będzie ok bo przecież nie będziesz miała czasu żeby myśleć o łakociach.
Mazia napisał/a:
po obiadku pospacerowaliśmy sobie troszke

Mojego męża za żadne skarby nie mogłam dziś wyciągnąć na spacer,leń straszny z niego.

becia 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 11 razy
Wysłany: Nie 17 Sie, 2008 20:13   

Mazia, ale mi smutno,że musisz po tyle godzin pracować :cry: trzymaj się i dbaj o siebie :lovers:

Kama36 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Nie 17 Sie, 2008 20:18   

Mazia ciężko po urlopie wrócić do pracy ale dasz radę jestem z Tobą.Mimo wszystko miłego dzionka dla Ciebie :wave:

Anusiak 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Nie 17 Sie, 2008 20:31   

Maziulka niezmiernie się ceszę, że się odezwałaś kochana bo dzisiaj myślałam o Tobie i czy wszystko u ciebie w porządku.

Widzę, że pracowity tydzień przed Tobą kochana ale mam nadzieję, że między jedną klientką a drugą znajdziesz czas aby coś przekąsić.

Mazia 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Pon 18 Sie, 2008 07:03   

Anusiak :lovers: dziękuje :lovers:

Zaraz ide do pracki i jak tylko wróce i dam rade to się odezwe ... ból głowy mam od rana a i jeszcze zab mnie zaczyna boleć :yikes: więc nie jest ciekawie ...
będe o Was myślała :lovers: :wave: :wave: :wave: miłego i spokojnego dnia :lovers:

Agnieszka71 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Pon 18 Sie, 2008 09:30   

Maziu widze ze tydzien masz naprawde napiety,a o jedzenie sie nie martw ,nie bedzie tak zle.
Mazia napisał/a:
jeszcze zab mnie zaczyna boleć
a ten tydzien taki napiety ze do dentysty nie masz czasu pojsc,alle jak bedzie gorzej to jednak moze sie przejdz :hmmm: co?
Mazia napisał/a:
będe o Was myślała :lovers: :wave: :wave: :wave: miłego i spokojnego dnia :lovers:
my tez o tobie myslimi,tobie rowniez milego dnia. :lovers:

anetaz3 napisał/a:
Mojego męża za żadne skarby nie mogłam dziś wyciągnąć na spacer,leń straszny z niego.
Anete mozemy sobie rece podac,moj to samo,w kazda niedziele prawie.

Odpowiedz do tematu