Dieta, diety, odchudzanie :: Forum DIETY.PL Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

*

Poprzedni temat «» Następny temat
Ksenia walczy z waga
Autor Wiadomość
Ksenia 
Dietowa szycha

Wysłany: Sro 20 Sie, 2008 10:57   

:grin:
Agnieszka71 napisał/a:
wracaja,chyba ze Gufinka je z rodziny juz wypisala.
one je chyba tylko na urlop podeslala i teraz urzeduja w basenie :yikes:

Anja 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 11 razy
Wysłany: Sro 20 Sie, 2008 11:08   

Ksenia, no to nieźle Ci buszują [

pingwiny42.gif
Plik ściągnięto 404 raz(y) 12 KB

Anusiak 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 4 razy
Wysłany: Sro 20 Sie, 2008 14:13   

ooooo widzę, że pingwiny się znalazły. Ksenia nic się nie martw już niedługo sobie pójdą. Lodówę już Ci z jadła wyczyściły, teraz ze dwa dni posiedzą w basenie i znów ruszą w trasę. Widzę, że Polska jak narazie im się znudziła i ruszyły a zagraniczne wojaże więc następna chyba poto jest na pingwiniej liście :hmmm:

ponto 
Zaciążona :)

Wysłany: Sro 20 Sie, 2008 16:07   

Bardzo prosze, zapraszam. Tyle, ze u mnie lodowka niezbyt pelna, bo sama z niej wyjadlam co sie da :blush:

Ale pieke wlasnie ``odchudzone`` ciasto drozdzowe ( bez tluszczu i z polowa cukru, ktora byla podana w przepisie ). Na pewno go nie zjem sama, zostawie dla nich, bo zglodnieja podczas podrozy. Jezeli lodowata woda im nie przeszkadza, Morze Polnocne czeka.

Kseniu kochana - jak Ci idzie hiszpanski? Piekny jest, i latwy. Mozemy razem flamenco odstawiac, bo w ubieglym roku kupilam sobie spodnice i chuste do flamenco, od pewnego goscia z Barcelony :mrgreen: Jeszcze mi tylko bucikow brakuje, ale ten gosc ma i to w swoim sklepiku na ebayu. Trudno, dziecko bedzie miec matke - wariatke, bo normalnie sie ubrac to ja nie potrafie :mrgreen:

Ksenia 
Dietowa szycha

Wysłany: Czw 21 Sie, 2008 08:51   

ponto napisał/a:
ak Ci idzie hiszpanski? Piekny jest, i latwy.
Halo Narazie lapie pojedyncze slowka latwe kture wchodza ardziej do glowy-pomalu sie jako tako naucze jak wszystko pouklada sie na swe tory :fun:
ponto napisał/a:
Mozemy razem flamenco odstawiac,
napewno ale najpierw musimy chycic jakis hiszpancow do tego flamengo a i struj tez by trza se sprawic :yikes: i by poszlismy w tany :yikes:
A pingwiny teraz daja dalej popalic i w lodowce i w basenie :yikes: :yikes:
A tak na powarznie to chyba wybieramy sie na zakup mebli dzisiaj nie wiem napewno bo to nie jest jeszcze na sto procent pewne a i roboty mi dzis troche doszlo wiec nie posiedze dlugo
ide zobaczyc co u was i u ciekam do pracy Pozdrowienia dla wszystkich :wave: :grin:

ponto 

Wysłany: Czw 21 Sie, 2008 10:25   

Zobacz, jak ta baletnica tancuje przy hiszpanskiej muzie, cos niesamowitego :mrgreen:

http://www.youtube.com/watch?v=SBlB1-EabgI

Czy ten pan moze byc? Potrafil zawrocic w glowie kolezance, zamiast zajmowac sie anglistyka nagle codziennie na hiszpanski zaczela w te pedy biegac :mrgreen: Glos ma po prostu nieziemski. No i ta goraca, hiszpanska krew :mrgreen:

http://www.youtube.com/watch?v=OS9qbswLJt0

P.S. Udanych zakupow :-)

Agnieszka71 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Czw 21 Sie, 2008 10:56   

Ksenia jezyka szybko sie nauczysz-jestes tam wiec sluchasz na co dzien.Zawsze jest lepiej byc w kraju ktorego jezyka sie uczysz.Ja niemieckiego przez rok sie nauczylam.
Widze ze urzadzanie domku pelna para idzie-baw sie dobrze na zakupach,na pewno cos fajnego znajdziesz,a wiecej pieniedzy bedzie to cos lepszego kupisz.
My z mezem tez powoli mieszkanie urzadzamy w ciagu tych 3 lat malzenstwa zrobilismy sobie duzy pokoj z jadalnia i kuchnie pomalowalam.Teraz balkon robimy,kafelki.
Kseniu zycze ci milego i przyjemnego dnia. :lovers:

Czekam na zdjecia-wiecej czasu bedziesz miala to wstaw prosze.no i domek oczywiscie bo ciekawa jestem jak wyglada.

gufinka 
Dietowa szycha

Pomogła: 3 razy
Wysłany: Czw 21 Sie, 2008 11:02   

Anja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie wytrzymam z Tobą :yikes: Skąd wzięłaś najświeższe zdjęcia pingwinów? One były ściśle tajne :yikes: :yikes: :yikes:

Viva Italia!!!

Anusiak 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 4 razy
Wysłany: Czw 21 Sie, 2008 11:05   

Widocznie nasza Anja też ma swoich wywiadowców, którzy jak widać nie próżnują.

gufinka 
Dietowa szycha

Wysłany: Czw 21 Sie, 2008 11:10   

:hmmm: a to cicha woda...no nooooo :tongue:

Viva Italia!!!

Anja 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 11 razy
Wysłany: Czw 21 Sie, 2008 11:22   

Gufcia to jeszcze nic patrz to

pingwiny98.gif
Plik ściągnięto 290 raz(y) 4,42 KB

pingwiny40.gif
Plik ściągnięto 290 raz(y) 9,34 KB

pingwiny94.gif
Plik ściągnięto 290 raz(y) 15,64 KB

pingwiny45.gif
Plik ściągnięto 290 raz(y) 10,14 KB

Agnieszka71 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Czw 21 Sie, 2008 11:32   

O boziu Gufinkowe pingwiny jak zywe :yikes: :yikes: :yikes:

gufinka 
Dietowa szycha

Wysłany: Czw 21 Sie, 2008 12:32   

:cry: Może ja jednak zabiorę je z tej Mallorci ? takie to subtelne na zdjęciach noooo że aż człowiek zapomina ile się przez tałatajstwo wycierpiał :hmmm:

Viva Italia!!!

Agnieszka71 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Czw 21 Sie, 2008 14:36   

Co nie takie slodkie sie wydaja,takie minki slodkie robia -a w rzeczywistosci :evil: :evil: :evil:

ponto 

Wysłany: Pią 22 Sie, 2008 07:16   

Ksenia - Ty wiesz, ze motywujesz?

Od dzis biore sie za ``odkurzanie`` hiszpanskiego. Dobrze, ze mam tu slowniki i podreczniki Oskara Perlina. Rozumiec rozumiem, z gadaniem natomiast coraz gorzej, bo mi dunski zaczyna w tym przeszkadzac :-/ . Po dunsku to ja sie dogadam tylko w Danii, ewentualnie w Norwegii, w Szwecji juz mnie nie zrozumieja, a hiszpanski - hehe, pol swiata :mrgreen:

Do Ciebie bede biegac z ewentualnymi pytaniami. Obudzilas wspomnienia, to masz za swoje :mrgreen: . Wiesz, jacy ludzie z Ameryki Lacinskiej sa cudowni? Przez cala wycieczke potrafili spiewac, klaskac i sie czulam jak nie w pracy, a na pikniku :mrgreen: Nawet im moj niezbyt doskonaly, czyli taki typowo orbisowsko - pilocki hiszpanski nie przeszkadzal. Jak mialam na wycieczce ludzi z Polnocy, to nigdy nie wiedzialam, czy im sie podoba czy nie, bo byli zazwyczaj cichutcy, tylko potakiwali glowami. A jedni panowie z Islandii tak mi sie spili podczas wycieczki do Gdanska, ze w Gdansku nawet z busika nie wysiedli, musielismy wracac z powrotem do Wawy :mrgreen:

Ksenia - buziaki dla Ciebie, i dzieki :lovers: Fajnie masz w ogole, swiat sie przed Toba otwiera, bo niemiecki to jednak tylko raczej w Europie, a i to nie zawsze.

Odpowiedz do tematu