Dieta, diety, odchudzanie :: Forum DIETY.PL Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

*

Poprzedni temat «» Następny temat
Ksenia walczy z waga
Autor Wiadomość
Anusiak 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 4 razy
Wysłany: Pią 15 Sie, 2008 11:22   

Ksenia jak Ci dzisiaj mija dzionek i jak się czujesz????

anetaz3 
Dietowa szycha

Wysłany: Pią 15 Sie, 2008 16:05   

Ksenia i jak tam domek?

Ksenia 
Dietowa szycha

Wysłany: Sro 20 Sie, 2008 08:29   

:wave: Dziendobry dziewczyny
No to bylo mniej wiecej tak
Piatek
Baba od domu zadzwonila ze niewiedza czy nam wynajmna bo ci kturzy byli przednami jednak sie zdecydowali :yikes: i nie pojechalismy obejrzec .I jezdzilismy po inmobiliach szukac czegos innego bo co robic, :crazy: I tak minol piatek
Sobota
W sobote przed poludniem pojechalismy na zakupy i w czasie jazdy babsztyl dzwoni ze jak jestesmy zainteresowani dalej to mozemy przyjechac obejrzec :yikes: wiec pojechalismy i jest to bardzo fajny domek z ogrutkiem do zagospodarowania z basenem .A my im pedzieli ze teraz my sie tez musimy zastanowic bo i cena byla troche za wysoka i tak dalej .Ale po przemysleniu i obliczeniach finansowych zdecydowalismy jednak wynajac ten domek i tak minela sobota
Niedziela
W niedziele trochepapirkowej roboty :crazy: puzniej nasi najemcy chcieli poznac blizej naszych chlopcow wiec pojechalismy ...... :blush: a wieczorem okolo 8 üpojechalismy odebrac mego najstarszego syna z lotniska bo z opuznieniem przylecial na mallorke :grin: byl u przyjaciela w odwiedzinach :ceyes:
poniedzialek.... bez komentarzy ...................
Wtorek czyli wczoraj pojechalismy na obiaz gdzie mozna kupic tanie meble i zaille no bo ten domek jest bez umeblowania.I popoludniu podpisalismy umowe wynajmu i wplacilismy kalcje dostalismy jeden konplet kluczy reszte kluczy po wplaceniu pierwszej mity czyli jestesmy w domku od 1 wrzesnia .
A dzis czeka mnie troche sprzatania obiadek w planie bigos cukiniowy i pakowanie z pomoca mojego slubnego jego garazu co wynajmuje na swoje klamoty z firmy do auta i chyba jak zdarzymy to jeszcze zawieziemy tam do garazu na nowe miejsce .To tyle u mnie ide krutko zobaczyc co u was niewiem czy zdaze nadrobic zaleglosci jak nie to jutro i w nastepnych dniach...Bo ja obsluguje konpuer inno do godziny 11.30 a puzniej moja brygada dlatego bo mamy na razie jeden przylacz do innternetu taki przenosny
Pozdrawiam wszystkich :wave: :grin:

Kluseczka 
Pogromca fałdek

Pomogła: 2 razy
Wysłany: Sro 20 Sie, 2008 09:19   

No to super że się udało. Teraz najmilsze przed tobą - urządzanie, kupowanie fajnych rzeczy itp.

Ksenia 
Dietowa szycha

Wysłany: Sro 20 Sie, 2008 09:30   

Kluseczka napisał/a:
Teraz najmilsze przed tobą - urządzanie, kupowanie fajnych rzeczy itp.
tak jest to fajnie jak sie ma worek dinero.....
my jezdzimy zeby kupic cos taniego -morze byc uzywane ale nie drogo bo nie dlugo innewydatki sie zaczna szkola razy dwa :yikes: i podatek od firmy :yikes: po dwuch miesiacach o tu sie tak placi :yikes:

Kluseczka 
Pogromca fałdek

Wysłany: Sro 20 Sie, 2008 09:37   

Ksenia napisał/a:
tak jest to fajnie jak sie ma worek dinero.....
my jezdzimy zeby kupic cos taniego -morze byc uzywane ale nie drogo bo nie dlugo innewydatki sie zaczna szkola razy dwa i podatek od firmy po dwuch miesiacach o tu sie tak placi

Z pieniędzmi czy bez to i tak jest fajnie. Smutno czasem tylko, że chciałabys cos kupic fajnego, a musisz się zadowolic tańszym odpowiednikiem. Mi sprawia przyjemność jak cos fajnego kupie do domu, chociażby w taniej odzieży. Tam są czasem takie rzeczy, za które w sklepie sie płaci majątek, a tutaj grosze. Jak mam duzo czasu to przeglądam allegro, też się zdażają perełki.

Anja 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 11 razy
Wysłany: Sro 20 Sie, 2008 09:37   

Ksenia, wow ale się u Ciebie dzieje ło matko :yikes: :yikes: :yikes: najważniejsze,że się odezwałaś i że wszystko u Was w porządku :lovers:

ponto 
Zaciążona :)

Wysłany: Sro 20 Sie, 2008 09:42   

Kluseczko - Ja tez kupowalam w second handach. Bardzo ladne ciuszki, no i lubie rozmawiac ze starszymi paniami, ktore tutaj pracuja w takich sklepach.

Ksenia - ciesze sie, ze macie juz swoj wlasny kat :lovers:

Anusiak 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 4 razy
Wysłany: Sro 20 Sie, 2008 09:46   

Ksenia cieszę się, że się odezwałaś i wszystko u ciebie ok. Bardzo fajnie, że udało się nareszcie wynając ten domek- z przebojami ale jednak.

Ksenia 
Dietowa szycha

Wysłany: Sro 20 Sie, 2008 09:47   

ponto napisał/a:
ciesze sie, ze macie juz swoj wlasny kat
Ja tez bo bedzie po lucku mieszkac a nie w ciasnocie :grin:

Kluseczka 
Pogromca fałdek

Wysłany: Sro 20 Sie, 2008 09:48   

Ksenia napisał/a:
Ja tez bo bedzie po lucku mieszkac a nie w ciasnocie

To Lucek sie wyprowadza, nie wiedziałam :-P

Ksenia 
Dietowa szycha

Wysłany: Sro 20 Sie, 2008 10:28   

Kluseczka napisał/a:
Lucek sie wyprowadza
nie ale w 5 osub w jednym apartamecie to troche za duzo tylko jeszcze pingwiny podeslala gufinka na wczasy ......i jest ciasnota bo te wszedziie sie rozgoscily :yikes:

Anja 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 11 razy
Wysłany: Sro 20 Sie, 2008 10:38   

Ksenia napisał/a:
jeszcze pingwiny podeslala gufinka na wczasy ......i jest ciasnota bo te wszedziie sie rozgoscily
hahahaahahahaa Jezu cały czas wyję do monitora :grin: :grin: :grin:

Ksenia 
Dietowa szycha

Wysłany: Sro 20 Sie, 2008 10:39   

Anja napisał/a:
hahahaahahahaa Jezu cały czas wyję do monitora
lepiej to niz plakac a pingwiny dorwaly sie do lodowki :yikes: a tam wczoraj nowa dostawa byla..... :yikes:

Agnieszka71 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Sro 20 Sie, 2008 10:49   

Ksenia napisał/a:
jeszcze pingwiny podeslala gufinka na wczasy ......i jest ciasnota bo te wszedziie sie rozgoscily :yikes:
a my tu zachodzimy w glowe gdzie one wsiakly,a one sobie na plaze potwory pojechaly.
Ksenia napisał/a:
lepiej to niz plakac a pingwiny dorwaly sie do lodowki :yikes: a tam wczoraj nowa dostawa byla.....
ksenia przegon dranstwo,niech wracaja,chyba ze Gufinka je z rodziny juz wypisala.

Kseniu ciesze sie ze domek juz macie,wiecej miejsca nareszcie.Urzadzaj sobie,powolutku ,bo pieniedzy na pewno za duzo nie macie.Ciesze sie ze w koncu sie odezwalas i wszystko ok u was.Pozdrawiam cie bardzo mocno

Odpowiedz do tematu