Dziendobry dziewczyny
No to bylo mniej wiecej tak
Piatek
Baba od domu zadzwonila ze niewiedza czy nam wynajmna bo ci kturzy byli przednami jednak sie zdecydowali i nie pojechalismy obejrzec .I jezdzilismy po inmobiliach szukac czegos innego bo co robic, I tak minol piatek
Sobota
W sobote przed poludniem pojechalismy na zakupy i w czasie jazdy babsztyl dzwoni ze jak jestesmy zainteresowani dalej to mozemy przyjechac obejrzec wiec pojechalismy i jest to bardzo fajny domek z ogrutkiem do zagospodarowania z basenem .A my im pedzieli ze teraz my sie tez musimy zastanowic bo i cena byla troche za wysoka i tak dalej .Ale po przemysleniu i obliczeniach finansowych zdecydowalismy jednak wynajac ten domek i tak minela sobota
Niedziela
W niedziele trochepapirkowej roboty puzniej nasi najemcy chcieli poznac blizej naszych chlopcow wiec pojechalismy ...... a wieczorem okolo 8 üpojechalismy odebrac mego najstarszego syna z lotniska bo z opuznieniem przylecial na mallorke byl u przyjaciela w odwiedzinach
poniedzialek.... bez komentarzy ...................
Wtorek czyli wczoraj pojechalismy na obiaz gdzie mozna kupic tanie meble i zaille no bo ten domek jest bez umeblowania.I popoludniu podpisalismy umowe wynajmu i wplacilismy kalcje dostalismy jeden konplet kluczy reszte kluczy po wplaceniu pierwszej mity czyli jestesmy w domku od 1 wrzesnia .
A dzis czeka mnie troche sprzatania obiadek w planie bigos cukiniowy i pakowanie z pomoca mojego slubnego jego garazu co wynajmuje na swoje klamoty z firmy do auta i chyba jak zdarzymy to jeszcze zawieziemy tam do garazu na nowe miejsce .To tyle u mnie ide krutko zobaczyc co u was niewiem czy zdaze nadrobic zaleglosci jak nie to jutro i w nastepnych dniach...Bo ja obsluguje konpuer inno do godziny 11.30 a puzniej moja brygada dlatego bo mamy na razie jeden przylacz do innternetu taki przenosny
Pozdrawiam wszystkich
Teraz najmilsze przed tobą - urządzanie, kupowanie fajnych rzeczy itp.
tak jest to fajnie jak sie ma worek dinero.....
my jezdzimy zeby kupic cos taniego -morze byc uzywane ale nie drogo bo nie dlugo innewydatki sie zaczna szkola razy dwa i podatek od firmy po dwuch miesiacach o tu sie tak placi
tak jest to fajnie jak sie ma worek dinero.....
my jezdzimy zeby kupic cos taniego -morze byc uzywane ale nie drogo bo nie dlugo innewydatki sie zaczna szkola razy dwa i podatek od firmy po dwuch miesiacach o tu sie tak placi
Z pieniędzmi czy bez to i tak jest fajnie. Smutno czasem tylko, że chciałabys cos kupic fajnego, a musisz się zadowolic tańszym odpowiednikiem. Mi sprawia przyjemność jak cos fajnego kupie do domu, chociażby w taniej odzieży. Tam są czasem takie rzeczy, za które w sklepie sie płaci majątek, a tutaj grosze. Jak mam duzo czasu to przeglądam allegro, też się zdażają perełki.
nie ale w 5 osub w jednym apartamecie to troche za duzo tylko jeszcze pingwiny podeslala gufinka na wczasy ......i jest ciasnota bo te wszedziie sie rozgoscily
jeszcze pingwiny podeslala gufinka na wczasy ......i jest ciasnota bo te wszedziie sie rozgoscily
a my tu zachodzimy w glowe gdzie one wsiakly,a one sobie na plaze potwory pojechaly.
Ksenia napisał/a:
lepiej to niz plakac a pingwiny dorwaly sie do lodowki a tam wczoraj nowa dostawa byla.....
ksenia przegon dranstwo,niech wracaja,chyba ze Gufinka je z rodziny juz wypisala.
Kseniu ciesze sie ze domek juz macie,wiecej miejsca nareszcie.Urzadzaj sobie,powolutku ,bo pieniedzy na pewno za duzo nie macie.Ciesze sie ze w koncu sie odezwalas i wszystko ok u was.Pozdrawiam cie bardzo mocno
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum