Ksenia nie martw się, też jestem malutka. A z mięskiem się możesz zastanowić, ale to niekoniecznie podziała. Ja prawie wogóle nie jadam, bo mój jest wegetarianinem, a gruba jestem. Tylko jak zrezygnujesz z mięska to pilnuj, żeby sobie zapewniać pewne składniki. I ostrzegam, że wtedy to już człowiek ma całkiem ograniczony jadłospis i codziennie się zastanawia, co by tu ugotować.
Witam dnia dzisiejszego ....Jestem po sniadanku
sendlicz z pomidorem i szynka drobiowa
U mnie nie jest tak ze jestesmy wegetarianie zaden z nas tylko musze zmienic nawyki zywieniowe dlatego ze ja jestem wychowana w starej rodzinie slaskiej kturej kruluje przedewszystkim mieso dlatego wiem ze czeba zmienic nawyk zywieniowy chociaz muj slubny troche sam zmienil sam swoje jedzenie wprowadzil pare potraw hiszpanskich
jego ulubionym daniem jest panelia .
Kluseczka to nie masz latwo z planowaniem jedzenia jak dwa inne dania trzeba przygotowywac ..
Kluseczka to nie masz latwo z planowaniem jedzenia jak dwa inne dania trzeba przygotowywac ..
No łatwo nie jest. Przewaznie kończy się tak, że mięsa nie jadam. Ewentualnie paróweczki na śniadanko w pracy, coś tam czasem u rodziców. Całe szczęście, że moje zwierzaki też nie muszą cierpieć.
Całe szczęście, że moje zwierzaki też nie muszą cierpieć.
no to dopiero by bylo
Dzisiejsza rozpiska
kromka chleba z jedna parowka cienka
buleczka z pomidorem
buleczka z salcesonem cienkim bardzo mocno
jeden golabek z sosem pomidorowym
kufel söku pomaranczowego wycisnietego z owocow swierzo z domieszka wody mineralnej
bardzo duzo picia
spacer do sklepu okolo 8 km z samego rana po posilku pierwszym
okolo za godzine ide do baseniku troche poplywac i pograc w paletki
ach chyba mamy dom -jutro jedziemy obejrzec jak jest w dobrym stanie to odrazu wynajmujemy
Witam w ten upalny dzien.....
W czoraj nie bylo tak dorze jak bym chciala dopadla mnie moja kochan....a astma i dala popalic nie bylo basenu tylko troche lekow
Dzis juz lepiej jestem po sniadanku
dwie kromeczki z wedlinka plus dwa pomidorki
obiadek rybka kartofelek i fasolka szparagowa
kolacja salatka z warzywek swierzych i oliwki kture uwielbiam
sok pomaranczowy swierzo wycisniety z woda
duzo picia i oczywiscie o kawce tez nie zapominam
Jedziemy obejrzec domek popoludniu jak slubny wruci z pracy / wiec napisze jutro rano napisze jak poszlo bo ja inno rano przed computerem siedze bo puzniej to moja brygada bo mam narazie innternet taki przenosny .bo tu niema kaj teraz jestesmy normalnego stacjonarnego a na nowym miejscu zaraz zalatwiamy to bedzie troche luzniej Pa
ksenia co to jest panelia? bo ja pracuje w hiszpanskiej restauracji i spotkalam sie z nazwa paela i to jest generalnei ryz z warzywami, albo owocami mozna... taki zólty ryż specjalnie doprawiany.. i uwazam ze jest pyszka i jak najbardziej dietetyczne...czy to jest to samo?
wogóle to troche ale tylko tak tyci tyci sie przekonuje do owoców morza
Tak to jest to samo jak sie przeprowadze na stale miejsce i rozpakuje to wrzuce przepisik . Ja terz nie wszystko jem z owocow morza pomalu sie ucze je smakowac i jesc Wrzucilam tani przepis na bigosik z cukini do potraw jedno garnkowych Zycze Smacznego
Kseniu przeczytalam ze mialas atak astmy,ale juz lepiej-cale szczescie.
Ja mialam astme uczuleniowa jak bylam mala do 12 roku zycia sie meczylam,wiec wiem przez co przechodzisz,najgorsze byly noce.Teraz juz dobrze,ale alergie zostaly.
Trzymam kciuki kochana,na pewno domek bedzie fajny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum