No i już po wszystkim.Mężuś sam przyszedł i zaczął zagadywać.
ponto napisał/a:
Moi rodzice miewali czasem ciche dni.
Ponto u nas nie ma mowy o cichych dniach,ja 2 godziny nie wytrzymam.Pozatym doskonale pamiętam jak moi rodzice się kłócili,i to że nie wiedziałam co wtedy robić.Obiecałam sobie,że Julka nigdy nie będzie świadkiem naszych kłótni.I jak narazie mi się udaje.
Agnieszka71 napisał/a:
Ale go raz 2 tygodnie przetrzymalam
Aga dzielna kobitka jesteś,czasem to by mojemu też się przydało takie "odizolowanie".
Anja napisał/a:
'Wybaczam Ci
Anja napisał/a:
'Mądry głupiemu ustąpi!!!
Anja spróbuję te Twoje teksty wykorzystać w praktyce.
Dziewczynki kochane dzięki wielkie za słowa otuchy i pocieszenia,no i za dobre rady.
uffffffffffffffffffffffff kamien spadl mi z serca,juz sie balam ze wezmiesz ze mnie przyklad.Ciesze sie ze juz okidoki,atmosfera w domu od razu lepsza a i ty juz sie tak nie denerwujesz......... Cale szczescie,milego popoludnia wam zycze.
Ale miałam dziś przygodę.Byłyśmy z koleżanką na rowerach i w środku lasu spotkałyśmy zgraje dzików(locha z małymi).Żebyście wy nas widziały jak my wiałyśmy.Chyba jeszcze nigdy na rowerze nie rozwinęłam takiej prędkości.
A to moja rozpiska:
-płatki z mlekiem
-jajecznica=pomidor
-borówki
-jogurt z ziarnami
-3 kostki czekolady
-kawa
-woda
aneta - Ja nie o Tobie myslalam piszac swoj ostatni post w Twoim watku. Pisalam ogolnie, bo mam niestety czasami niemile wspomnienia z dziecinstwa. Z moja Mama roznie bywa, teraz sie do mnie nie odzywa bo kategorycznie zazadalam zwolnienia mojego mieszkania do konca roku. Mama uwaza, ze Dania lepsza, ze tu powinnam zostac.
Ale to juz zupelnie osobna sprawa, ciesze sie, ze u Ciebie wszystko ok.
Mialas rzeczywiscie przygode. Dobrze, ze nic Wam sie nie stalo
Odwiedziłam Was a teraz wracam na swoje salony.
Dzionek zapowiada mi się dosyć spokojnie.Po południu mam spotkanie z przedstawicielem handlowym w sprawie zamówienia,muszę wypisać kilka zaległych faktur.
Teraz wypadało by się wziąć za sprzątanie,a tak mi się nie chce.
Życzę wszystkim miłego dnia!
Pomogła: 11 razy Wiek: 30 Dołączyła: 15 Mar 2007 Posty: 9210 Skąd: Jarocin
Wysłany: Czw 21 Sie, 2008 10:52
anetaz3 napisał/a:
Ale miałam dziś przygodę.Byłyśmy z koleżanką na rowerach i w środku lasu spotkałyśmy zgraje dzików(locha z małymi).Żebyście wy nas widziały jak my wiałyśmy.Chyba jeszcze nigdy na rowerze nie rozwinęłam takiej prędkości.
ja cię sole ale jazdaaaaaaaaaaaaaaa
Troszkę zazdroszczę takiego przeżycia
Noi i kochana Tobie również miłego dzionka życzę
No witam ,oto moja rozpiseczka:
-jogurt z ziarnami
-rybki smażone(mąż wczoraj złowił)
-mała porcja budyniu czekoladowego
-winogrona
-2 kawy
W sobotę mam spotkanie z koleżankami z liceum Mam nadzieję ,że będzie fajnie.Z jednej strony się cieszę a z drugiej obawiam bo przecież nie widziałyśmy się 12 lat
Witam!
Właśnie wróciłam z pracy.Muszę przyznać,że trochę nam sie ostatnio robota ruszyła.To dobrze.Jestem zmęczona ale to takie przyjemne zmęczenie
Dziwny ten dzień.Spotkałam dziś moją koleżankę,nie widziałyśmy się od maja.Wiecie co o mały włos a bym jej nie poznała.Ona schudła 14 kilo.Niby super ale coś mnie niepokoi.Ilona zaczęła się odchudzać gdy poszła do pracy w aptece(jako pomoc).Ważyła wtedy 77 kg.Zadzwoniła wtedy do mnie i powiedziała,że jej pracodawczyni poleciła jej cudowny lek na odchudzanie-Meridię.Czytałam trochę o tym i wiem ,że ten lek powinno się zażywać pod kontrolą lekarza.Gdy do mnie dzwoniła to mówiła,że efekty są oszałamiające,ale są też skutki uboczne-bezsenność nadpobudliwość itp.Każdy przy zdrowych zmysłach odradzał jej zażywania tego leku.Po schudnięciu 12 kg(trwało to jakieś 3 tygodnie)podobno odstawiła ten lek.
Dzisiaj gdy ją zobaczyłam to byłam w szoku,zapadnięte policzki,blada,plamy na twarzy i o 10 lat starsza. Cały czas uważa,że jest za gruba.Jej zachowanie było dziwne,niespójne wypowiedzi,jedno zdanie zaprzeczało drugiemu.Sama nie wiem co o tym myśleć.Powiedziałam jej żeby dała sobie spokój z tym odchudzaniem ale nie wiem czy do niej to dotarło.Martwię się o nią.
Może słyszałyście coś dziewczyny o tym specyfiku?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum