Dieta, diety, odchudzanie :: Forum DIETY.PL Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

*

Poprzedni temat «» Następny temat
Kolejna próba!
Autor Wiadomość
Anusiak 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 4 razy
Wysłany: Wto 19 Sie, 2008 21:00   

Jeszcze samolotem nie leciałami niewiem czy bym się odważyła. Nawet do Anglii wolałam jechać 24 godziny autobusem niż wejść do samolotu i jak człowiek w dwie godziny dolecieć.

gufinka 
Dietowa szycha

Pomogła: 3 razy
Wysłany: Wto 19 Sie, 2008 21:03   

Anusiak, widzę że Ciebie to trzeba rozruszać kobieto bo się w smutkach utopisz jak ja kiedyś i przez łzy świata nie zobaczysz a w każdej chwili coś dobrego może się wydarzyć, no i dzięki za strzałkę :lovers: akurat coś drukowałam w pracy i nagle banan na gębie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Viva Italia!!!

Agnieszka71 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Wto 19 Sie, 2008 21:05   

Anusiak jak pierwszy raz lecialam samolotem to dmuchalam w torebke ze strachu-przy starcie.Potem juz bylo super,kocham start i laddowanie.Czasem mamtaki wewnetrzny strach,ale mimo to jestem zafascynowana lotem :grin:

Anetko jak tam dietkowanie i jak ci dzisiaj dzionek minal?Co slychac?

anetaz3 
Dietowa szycha

Wysłany: Wto 19 Sie, 2008 21:22   

Agnieszka71 napisał/a:
Anetko jak tam dietkowanie i jak ci dzisiaj dzionek minal?Co slychac?

No przecież przed chwilką pisałam,koleżanka przegapiła.Zajrzyj na stronę 14.
Ja tam się uzewnętrzniam a one nie czytają,niegrzeczne dziewczynki :evilmad:

Agnieszka71 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Wto 19 Sie, 2008 21:33   

Anetko sorki ,ale mnie ten Anusiakowy post o samolocie skolowal.Nawet na poprzednia strone nie zajrzalam.
Oj to mialas dzis dzien sprzataniowy,dobrze ze was wiecej bylo to poszlo szybko.I dietkowo dobrze,a gdzie rozpiseczka?

Sporcik tez byl.Super.

anetaz3 
Dietowa szycha

Wysłany: Wto 19 Sie, 2008 22:23   

Oto rozpiska:
-płatki z mlekiem
-borówki
-zupka grzybowa
-Serek homogenizowany
-2 kawy
-woda

ponto 
Zaciążona :)

Wysłany: Sro 20 Sie, 2008 05:46   

Anusiak napisał/a:
Jeszcze samolotem nie leciałami niewiem czy bym się odważyła. Nawet do Anglii wolałam jechać 24 godziny autobusem niż wejść do samolotu i jak człowiek w dwie godziny dolecieć.

Moj slubny ma podobnie. No ale on oglada programy o najwiekszych katastrofach lotniczych, wiec nic dziwnego. Jak trzeba samolotem poleci, ale niechetnie. Od kiedy mam psy nie latam samolotami, bo nie dam wlozyc psa do luku. Mam do wyboru pociag, prom albo samochod.

Moj kot kiedys sie przelecial SASem, z Wawy do Kopenhagi :mrgreen: . Nie wiem, jakie wrazenia, bo nie chcial powiedziec. To byl pierwszy i ostatni raz kiedy jakiekolwiek z moich zwierzat lecialo samolotem. Pakuja je do specjalnego luku i koniec. Cala droge sie denerwowalam i nie chce wiecej takich atrakcji :blush:

anetaz3 
Dietowa szycha

Wysłany: Sro 20 Sie, 2008 09:16   

Ale mam dziś od rana podły humor :crazy:
Już zdążyłam się pokłócić z Krzyśkiem.Wydaje mi się ,że miałam rację.On oczywiście strzelił focha.Mam nadzieję,że sobie sprawę przemyśli.Tylko że z niego taka cholera,że nie przyzna sie do tego,że to on coś robi źle.A ja kurcze nie lubię się gniewać i często to ja pierwsza się odzywam.Muszę się czymś zająć,żeby o tym nie myśleć. :evilmad:

gufinka 
Dietowa szycha

Pomogła: 3 razy
Wysłany: Sro 20 Sie, 2008 09:21   

anetaz3 napisał/a:
A ja kurcze nie lubię się gniewać i często to ja pierwsza się odzywam.Muszę się czymś zająć,żeby o tym nie myśleć.

To źle????????????Jak ja bym tak chciała ale jestem z tych choler zawziętych :evilmad: A jak to męczy :yikes: I jak gryzie od środka :cry: Jak mu przejdzie to pogadacie i będzie ok. szkoda cały dzień marnować! Jak zobaczy że się uśmiechasz to może głupio mu będzie się krzywić :grin:

Viva Italia!!!

Anusiak 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 4 razy
Wysłany: Sro 20 Sie, 2008 09:25   

ponto napisał/a:
No ale on oglada programy o najwiekszych katastrofach lotniczych,

Ponciaczku no ja tak samo. Naoglądałam się tego w telewizji i teraz za żadne skarby do samolotu mnie nie zaciągną.
anetaz3 napisał/a:
.A ja kurcze nie lubię się gniewać i często to ja pierwsza się odzywam

Też tak mam, kiedy zbyt długo się na kogoś gniewam to mnie cholera bierze i zawsze pierwsza rękę wyciągam.

Kluseczka 
Pogromca fałdek

Pomogła: 2 razy
Wysłany: Sro 20 Sie, 2008 09:27   

Cytat:
Też tak mam, kiedy zbyt długo się na kogoś gniewam to mnie cholera bierze i zawsze pierwsza rękę wyciągam.

Bo my miętkie jesteśmy w serduchu.

anetaz3 
Dietowa szycha

Wysłany: Sro 20 Sie, 2008 09:40   

gufinka napisał/a:
A jak to męczy :yikes: I jak gryzie od środka :cry:

Dokładnie :!: Nie potrafię sobie miejsca znaleźć.

Anja 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 11 razy
Wysłany: Sro 20 Sie, 2008 10:10   

anetaz3, a ja zawsze jak mamy taką sytuację,że się pogniewamy to samo podchodzę do Ślubnego-chociaż najczęściej to on pierwszy powinien podejść i mówię do niego albo:''Wybaczam Ci :tongue: '' i zaczynamy się śmiać albo jeszcze podchodzę i mówię''Przepraszam :tongue: '' on coś tam gdyka a ja do niego''Mądry głupiemu ustąpi!!! :tongue: '' i znowu wszystko w żart obracamy :mrgreen:

Agnieszka71 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Sro 20 Sie, 2008 10:27   

Anusiak napisał/a:
ja tez,za miekkie jestesmy.ale moj juz potrafi przyznac sie ze to on zawinil.uparty jest jak osiol czasem,nie da sobie nic przetlumaczyc.Ale go raz 2 tygodnie przetrzymalam,zawzielam sie okropnie,on tez nie od macochy i nie gadal ze mna.Oj ciezko bylo,ale to on w koncu skapitulowal i z biala flaga przyszedl.
anetaz3 napisał/a:
gufinka napisał/a:
A jak to męczy :yikes: I jak gryzie od środka :cry:

Dokładnie :!: Nie potrafię sobie miejsca znaleźć.
zajmij sie czyms ,nie mysl o tym bo glupawki dostaniesz.Wiem,wiem latwo mowic.Jak wroci z pracy to jakos sie pogodzicie,na pewno.

ponto 
Zaciążona :)

Wysłany: Sro 20 Sie, 2008 12:02   

Moi rodzice miewali czasem ciche dni. Jako dziecko oczywiscie nie wiedzialam, o co poszlo, czulam tylko ``atmosferke`` w domu, i czesto sie balam, ze to przeze mnie mamusia i tatus sie na siebie bocza.

Odpowiedz do tematu