Dieta, diety, odchudzanie :: Forum DIETY.PL Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

*

Poprzedni temat «» Następny temat
Kluseczki lepiej być twardym niż miętkim
Autor Wiadomość
Agnieszka71 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Czw 14 Sie, 2008 16:01   

Kluseczka,no nie to trzeba opic :beer: :beer: :beer: .Dwa kiloski gratuluje :clap2: :clap2: :clap2: .Oby tak dalej.Bawcie sie dobrze i zycze wam bardzo romantycznej rocznicy :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
dlaczego pali sie bukiet slubny?Po ktorej rocznicy? :hmmm:

Anusiak 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 4 razy

Wysłany: Czw 14 Sie, 2008 16:07   

Kluseczko gratuluję utraconych kilogramków. Jestem pewna, że już niedługo zamiast kluseczki na forumku będziemy mieć makarobik cienkutki.

Miłego weekendziku ci życzę.

Kid_SiSter 
Zawzięty dietowicz

Wysłany: Czw 14 Sie, 2008 19:05   

Kluseczka Super!!! :clap: oby tak dalej, a faktycznie będziesz cienką niteczką sphagetti :mrgreen: :thumbsup:

Kluseczka 
Pogromca fałdek

Pomogła: 2 razy
Wysłany: Czw 14 Sie, 2008 19:21   

Spaghetti to może niekoniecznie, bo lubię swoje niektóre krągłości, ale jakąś taką wstążką czy coś.
Zła jestem straszliwie i mam doła. Wypadły jeszcze pewne sprawy z samochodem i nie wiadomo, czy będzie na sobotę. Więc z wyjazdu pewnie nici, chyba że pożyczymy auto od moich rodziców albo jakimś cudem się na tą sobotę zrobi. Jakby jutro nie było święto to pewnie by się dało, a tak to nawet nie ma jak kupić części, o ile wogóle da się ją dostać. Kocham mój samochód, ale coraz częściej mam wątpliwości, czy dobrze robimy pakując w niego taką kasę. Wszyscy nam się dziwią, bo wsadziliśmy w zasadzie więcej niż on jest wart.
Dzisiaj byłam grzeczna i zjadłam:
    2 bułeczki ciemne i dwa bakusie na śniadanko i drugie śniadanko
    1 banana
    1 batonika zbożowego, którego miałam w plecaku od poniedziałku, a zjadłam po telefonie do mechanika
    fasolkę szparagową z niewielką ilością masełka i bułki tartej
Nie wiem, czy się zmieściłam w moim limicie, nie mam ochoty nawet liczyć. Padnięta jestem i się zdrzemnę przed telewizorkiem, bo luby pojechał na rowerku pogadać z mechanikiem. Na dodatek jeszcze oboje złapaliśmy gumy w rowerach, więc mus kupić dętki i wymienić na sobotę jakbyśmy jednak pojechali. Tylko kiedy, jak jutro sklepy zamknięte. Na jutrzejszy dzień zaplanowałam i pewnie się nie zmieni, bo nic innego nie mam:
    4 kanapeczki z ciemnymi bułeczkami, masełkiem i rzodkieweczką
    kalarepkę
    dwie kukurydze gotowane
w razie głodu mam jeszcze borowikową z torebki i bakusia, więc umrzyć nie powinnam.
Agnieszka71 z tym bukietem to zabobon. A ja się przy ślubie trzymałam wszystkich przesądów, oprócz podwiązki, bo jakoś w ferworze walki zapomniałyśmy ze starszą. No i luby mnie nie przeniósł przez próg, bo na kawalerskim sobie coś tam nadwyrężył. Ale resztę się starałam, więc bukiet też muszę spalić w pierwszą rocznicę.
Na koniec dziękuję wam dziewczynki za gratulacje, wiedziałam że można na was liczyć. Przepraszam, że do was nie zajrzę, przyszłam tylko się wyżalić i idę kimać. Egoistka ze mnie, ale tylko dzisiaj. Trzymajcie się.
ponto tak trzymaj. Piesom też się coś od życia należy. Moje dzisiaj miały obiecane, ale nie mam siły.

Agnieszka71 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Czw 14 Sie, 2008 19:40   

Oj z tym samochodem to rzeczywiscie nieciekawie.
Kluseczka napisał/a:
Nie wiem, czy się zmieściłam w moim limicie
zmiescilas sie,nie wiem czy za malo tego nie bylo.
Kluseczka napisał/a:
No i luby mnie nie przeniósł przez próg, bo na kawalerskim sobie coś tam nadwyrężył
a co on sobie mogl na kawalerskim nadwyrezyc.......... :tongue: :evil: .pechowy dzien dzisiaj,ale jutro bedzie lepiej.Na pewno,trzymam kciuki :thumbsup: za autko.Pa Kluseczko. :wave:

anetaz3 
Dietowa szycha

Wysłany: Pią 15 Sie, 2008 09:02   

Agnieszka71 napisał/a:
a co on sobie mogl na kawalerskim nadwyrezyc.......... :tongue: :evil:

Aguś nie sugeruj nic Kluseczce ,bo dziewczyna gotowa mężowi awanturę po roku zrobić.

Kluseczko gratuluję zgubionych kilogramów.Mam nadzieję,że uda wam się wyjechać,może to nie jest głupi pomysł z tym żeby pożyczyć samochód.

Kluseczka 
Pogromca fałdek

Pomogła: 2 razy
Wysłany: Pią 15 Sie, 2008 11:04   

No więc samochód wstępnie pożyczony :mrgreen: Oby tylko nie było tak jak ostatnim razem, kiedy udało mi się tylko z parkingu wyjechać. Ale najważniejsze że pojedziemy. Co prawda, trochę musieliśmy zmienić plany i podejrzewam, że dopiero zajedziemy koło wieczora, więc zostanie nam tylko napić się piwka, na rowerki już nie zdążymy, tym bardziej, że trzeba jeszcze dętki zmienić. Ale nie ważne to, trzeba się cieszyć. Chociaż nadal mam nadzieję, że pojedziemy jednak swoim wozem.
Aga on sobie nadwyrężył plecy, bo podobno w ferworze walki tak się ściskali po pijaku, że się nawzajem nosili na plecach. Głupki. Dziewczyny żadnej nie było, tego jestem pewna, bo to wieś i nie tak łatwo kogoś skombinować, tym bardziej, że trzebaby ją odwieźć, a do tego mus być trzeźwym.
Humorek mi się już poprawił, dzisiaj spacer z piesami, małe pranko i pakowanko, wieczorem pewnie jakiś filmik. Pozdrawiam i życzę miłego weekendu.

Anusiak 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Pią 15 Sie, 2008 11:18   

Kluseczka, fajnie, ze macie pożyczony samochodzik i perspektywa siedzeni w domu została oddalona.
Kluseczka napisał/a:
bo podobno w ferworze walki tak się ściskali po pijaku, że się nawzajem nosili na plecach.

Po kielichu faceci robią różne rzeczy a potem skutki są takie a nie inne.

Agnieszka71 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Pią 15 Sie, 2008 14:44   

anetaz3 napisał/a:
Aguś nie sugeruj nic Kluseczce ,bo dziewczyna gotowa mężowi awanturę po roku zrobić.
ja nic nie mowilam :whistle:
Kluseczka napisał/a:
Aga on sobie nadwyrężył plecy, bo podobno w ferworze walki tak się ściskali po pijaku, że się nawzajem nosili na plecach. Głupki
faceci maja jednak zajefajne pomysly.
Fajnie ze wam wyjazd jednak wypali,bawcie sie dobrze.

anetaz3 
Dietowa szycha

Wysłany: Pią 15 Sie, 2008 15:56   

Cytat:

No więc samochód wstępnie pożyczony

No i super,najważniejsze,że jedziecie :tongue:

Iskierka ;-) 
Dietowa szycha

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Sob 16 Sie, 2008 12:15   

Kluseczka dzielna dietowiczko,wielkie gratulacjony i :clap2: :clap:
Dobrze że czarne chmury odeszły i że nie musicie odwołać planów tak że w drogę i cieszyć sie ile sie da! :lovers:

Odrobina motywacji..wyrzeczeń i ambicji a efekt będzie widoczny!!Pozytywne myślenie i uśmiech przyda sie. ;-)

becia 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 11 razy
Wysłany: Nie 17 Sie, 2008 15:49   

Kluseczka, moje wielkie gratulacje za zmiane suwaczka :clap2: :thumbsup: :clap:

ponto 
Zaciążona :)

Wysłany: Pon 18 Sie, 2008 09:59   

Kluseczka - smutno cos bez Ciebie.

Anja 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 11 razy
Wysłany: Pon 18 Sie, 2008 10:13   

Kluseczka, co tam u Ciebie?

Anusiak 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Pon 18 Sie, 2008 17:23   

Kluszeczka a co tam dzisiaj u Ciebie słychać???

Odpowiedz do tematu