Hej kochani
Nie ma mnie często ale kurcze jakos z czasem nie moge się wyrobić no i cały dzień przesiadują u nas dzieciaki sąsadów no i wiadomo to pic to jeść no i jeszcze okupują lapiego ale jeszcze tylko jutro sąsiadce kończy się urlop i dzieciaki pojada do babci wreszcie będę miała spokój
No i nadal mam te ch....e ogórki trochę w słoiki i codziennie wiadro mizerii
Pozdrawiam cieplutko bo u mnie niestety zimno i wietrznie
Oj to jak dzieciaki pojada bedziesz miala troszke spokoju. Moze uda sie poczytac jakas fajna ksiazeczke, albo jakis ciekawy film obejrzec?
U nas tez z pogoda dzisiaj tak nijak. Wieje i pochmurnie jest. ALe ja bardzo lubie tyaki klimat. I moze bede za to zlinczowana, ale wole taka opogode niz te upaly
Buziaczki Kamuś
Pomogła: 13 razy Wiek: 33 Dołączyła: 15 Mar 2007 Posty: 15364 Skąd: rodem z piekła;)
Wysłany: Czw 29 Lip, 2010 20:53
Anusiak, już mówię-po wielkiej kłótni podczas wizyty ostatniej zgodził się,że do pracy jeszcze trochę tak ale nic poza tym-po pracy mam leżeć i wypoczywać Wiesz po mojemu profesorek nadaje się już na zwolnienie
U mie wszystko ok. sasiadce skończył się urlop i dzieciaki pojechały na wakacje do babci więc mam chwilkę wytchnienia No ale żeby nie było za dobrze to przyszła wczoraj do mnie i mówi że mam przejżec dzieciakom głowy bo jej młoda wszy złapała a ona nie wiedziała o tym i pojechała do dermatologa oczywiście z głowa bo młoda ma trochę problemów niby czyści jestesmy co nie zmienia faktu ,ze wszystkich wyszorowałam szamponem a ja cały czas się drapię od stóp do głowy
We wtoerk jedziemy do Karpacza sami bez dzieciaków i wszystko super będzie basen i jakuzzi a ja powinnam juz dostać@ i nic czekam i czekam pewno z moim szczęsciem dostanę na wyjazd
Pomogła: 13 razy Wiek: 33 Dołączyła: 15 Mar 2007 Posty: 15364 Skąd: rodem z piekła;)
Wysłany: Czw 05 Sie, 2010 08:46
Kama36, jak fajnie,że wyjazd się taki super Wam szykuje no i dobrze,że teraz bez dzieci-trochę sami odpoczniecie i pobędziecie ze sobą,bo przy Sławka pracy to czasu dla siebie macie dosłownie full
Jakoś tak coraz bardziej jestem spokojniejsza o Ciebie
wow, fajny wyjazd Wam sie szykuje.
To sobie polezycie troszke nozkami do gory i bardzo dobrze:)
TY napisalas o drapoaczce i mnie tez juz wszystko swedzi
Buziaki niedzielne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum