Ledwo dycham parówa u mnie tak ze dopiero co wróciłam z przedszkola mała średnio zadowolona bo w grupie dzieci czuje się trochę zagubiona ale jeszcze idziemy jutro i w piątek może bedzie lepiej.
Wczoraj wróciłam bardzo późno bo wszystko sie przeciagneło i musiałam czekać w szpitalu za babcią 4 godz.Więc w domu byłam o 22.30 zanim pokładłam dzieciaki to juz prawie świtało
A teraz pedzę smażyć schabowe i pranie powiesić potem muszę trochę okrzątnąc mieszkanko.lBo rano nie dałam rady nie miałam siły zwlec się z łóżka ,może wieczorkiem będę miała więcej czsu Miłego dzionka
Kamus ty ten tydzien tak zabieganie rozpoczelas,mam nadzieje ze wieczorkiem chociaz troche odpoczniesz.
Mimo wszystko zycze milego popoludnia i do uslyszenia.
p.s.
Mala sie nie przejmuj-maluszki zawsze na poczatku poplakuja,a potem jak juz sie zadomowia w przedszkolu to bedzie-czemu tak wczesnie po mnie przyszlas.Cierpliwosci.
Dziś w przedszkolu troche lepiej nawet wyszłam na godzine i Alicja nie protestowała no ale teraz jest tylko po 2 godz.A od września będzie 8 godz.
Dietkowo jako tako tylko waga strajkuje joghurt
zupka pomidorowa
sałatka
Dzień do d... ogólnie same stresy mam
oj kochana dzieje sie dzieje.Anusiak i Anja do Gufinki w weekend sie wybieraja i zwoluja reszte ,moze jeszcze ktos dojedzie?
Widze ze cie tez nastroj dopadl,kazdy taki jakis nerwowy ostatnio,zabiegany.
Mam nadzieje ze u ciebie dzionek dalej juz lepszy bedzie.
Mala si e przyzwyczai,zobaczysz.
Zycze ci bezstresowego popoludnia
Hej laseczki mała dzis strasznie plakał gdy chciałam wyjśc myslałam ze serce mi pęknie więc nie wiem jak to bedzie od września
Dietkowo dziś ok dzionek jogurcikowy sobie zafundowałam
Ale sie wczoraj zdenerwowałam ,siedzimy sobie pod domkiem wieczorkiem a tu nagle straszny krzyk jakiejś kobiety a po chwili strzały po 15 min karetka .Cała noc spać nie mogłam tak sie wystraszyłam dziś takie czasy że człowiek nie może się czuc bezpiecznie nawet w swoim domu
Dzisiaj dowiedziałam sie że komuś uciekł pit bull i zaatakował kobietę sąsiedzi wezwali policje i jakoś udało im się ją wciągnac na klatke schodową i to policja zastrzeliła psa .Cały czas sobie mysle co by było gdyby tam szedł mój Arek ,a u nas jest dużo takich psycholi którzy maja takie psy i je jeszcze rozmnażaja, nie wiem ale ja takich ludzi to chyba bym pozabijała,jestem wstrząsnięta tym co sie stało kobieta żyję ma tylko strasznie pogryzione ręce
u nas jest dużo takich psycholi którzy maja takie psy
ale to ludzie sa winni temu ze te psy sie tak zachowuja,w rzeczywistosci sa naprawde spokojne,sasiadka ma i piesio jest naprawde kochany.Tutaj wlasciciele tak zwanych"psow mordercow"musza przejsc szkolenie,psy tez.Dopiero potem dostaja pozwolenie na trzymanie tej rasy.Jezeli pies jest agresywny jest usypiany-tutaj bylo przez ostatnie kilka lat duzowypadkow smiertelnych,pogryzien przez psy,nawet dzieci dlatego zrobili to prawo.Wydaje mi sie ze w Polsce tez takie prawo jest-pies musi byc zameldowany i przeszkolony.
Wyobrazam sobie twoj strach,te psy powinny nosic kaganiec i chodzic na smyczy.Dobrze ze kobiecie nic sie nie stalo ,a i twoj syn akurat w okolicy nie byl
Kama36 napisał/a:
Dietkowo dziś ok dzionek jogurcikowy sobie zafundowałam
ile jogurcikow jesz wtedy w ciagu dnia,bo ja chyba cos zrobic musze,nie ruszam sie tyle i boje sie ze mi waga do gory pojdzie.
ale to ludzie sa winni temu ze te psy sie tak zachowuja,w rzeczywistosci sa naprawde spokojne,sasiadka ma i piesio jest naprawde kochany.Tutaj wlasciciele tak zwanych"psow mordercow"musza przejsc szkolenie,psy tez.Dopiero potem dostaja pozwolenie na trzymanie tej rasy.Jezeli pies jest agresywny jest usypiany-tutaj bylo przez ostatnie kilka lat duzowypadkow smiertelnych,pogryzien przez psy,nawet dzieci dlatego zrobili to prawo.Wydaje mi sie ze w Polsce tez takie prawo jest-pies musi byc zameldowany i przeszkolony.
Z tego co wiem, pies "rasy agresywnej musi byc gdzieś tam zarejestrowany. Ale jeżeli jest to mix np. dwóch "ras agresywnych" to już niekoniecznie. A z takimi to wiadomo, że jeszcze gorzej. Na szczęście moda na takie psiaki powoli odchodzi, szkoda tylko że przez takie mody masa psiaków ląduje w schroniskach.
szkoda tylko że przez takie mody masa psiaków ląduje w schroniskach.
albo zdychaja bo kochani wlasciciele je do lasu wywoza i przywiazuja do drzewa
Cholera mnie bierze,mamy gdzies watek o naszych pupilach chyba zaraz wygarne co mysle..................
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum