Dieta, diety, odchudzanie :: Forum DIETY.PL Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

*

Poprzedni temat «» Następny temat
Kama i jej zmagania z pokusami
Autor Wiadomość
Anja 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 11 razy
Wysłany: Sro 20 Sie, 2008 09:27   

Kama36, jak tam dziś u Ciebie?

Kama36 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Sro 20 Sie, 2008 12:53   

Ledwo dycham parówa u mnie tak ze :yikes: dopiero co wróciłam z przedszkola mała średnio zadowolona bo w grupie dzieci czuje się trochę zagubiona ale jeszcze idziemy jutro i w piątek może bedzie lepiej.

Wczoraj wróciłam bardzo późno bo wszystko sie przeciagneło i musiałam czekać w szpitalu za babcią 4 godz.Więc w domu byłam o 22.30 zanim pokładłam dzieciaki to juz prawie świtało :yikes:
A teraz pedzę smażyć schabowe i pranie powiesić potem muszę trochę okrzątnąc mieszkanko.lBo rano nie dałam rady nie miałam siły zwlec się z łóżka ,może wieczorkiem będę miała więcej czsu :wave: Miłego dzionka :wave:

Anja 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Sro 20 Sie, 2008 13:08   

Kama36, kurcze no to faktycznie masz co robić biedulko jedna...
Miłego dzionka Tobie również :lovers: :wave: :wave: :wave:

Anusiak 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 4 razy
Wysłany: Sro 20 Sie, 2008 14:03   

Kamuś toż miałaś pracowity dzionek wczoraj a dzisiaj też nie lepszy. Mam nadzieję, że wieczorkiem złapiesz trochę oddechu

Agnieszka71 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Sro 20 Sie, 2008 15:14   

Kamus ty ten tydzien tak zabieganie rozpoczelas,mam nadzieje ze wieczorkiem chociaz troche odpoczniesz.
Mimo wszystko zycze milego popoludnia i do uslyszenia. :lovers:
p.s.
Mala sie nie przejmuj-maluszki zawsze na poczatku poplakuja,a potem jak juz sie zadomowia w przedszkolu to bedzie-czemu tak wczesnie po mnie przyszlas.Cierpliwosci.

Anja 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Czw 21 Sie, 2008 10:06   

Kamusia co tam u Ciebie?

Kama36 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Czw 21 Sie, 2008 14:27   

Dziś w przedszkolu troche lepiej nawet wyszłam na godzine i Alicja nie protestowała no ale teraz jest tylko po 2 godz.A od września będzie 8 godz. :yikes:
Dietkowo jako tako tylko waga strajkuje :yikes:
:arrow: joghurt
:arrow: zupka pomidorowa
:arrow: sałatka
Dzień do d... ogólnie same stresy mam :cry:

Mam nadzieję że u Was lepiej :wave:

Agnieszka71 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Czw 21 Sie, 2008 14:52   

oj kochana dzieje sie dzieje.Anusiak i Anja do Gufinki w weekend sie wybieraja i zwoluja reszte ,moze jeszcze ktos dojedzie?
Widze ze cie tez nastroj dopadl,kazdy taki jakis nerwowy ostatnio,zabiegany.
Mam nadzieje ze u ciebie dzionek dalej juz lepszy bedzie.
Mala si e przyzwyczai,zobaczysz.
Zycze ci bezstresowego popoludnia :lovers:
Kama36 napisał/a:
Dietkowo jako tako tylko waga strajkuje :yikes:
to przez stres twoj,poczekaj na pewno ruszy. :wave:

Anja 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Pią 22 Sie, 2008 09:23   

Jejciu co się dzieje na tym naszym forumku wszędzie jakieś problemiki mam nadzieję,że szybko sobie od nas pójdą :tongue:
Kamuś miłego dzioneczka Ci życzę :wave:

Kama36 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Pią 22 Sie, 2008 13:10   

Hej laseczki mała dzis strasznie plakał gdy chciałam wyjśc myslałam ze serce mi pęknie :cry: więc nie wiem jak to bedzie od września :hmmm:

Dietkowo dziś ok dzionek jogurcikowy sobie zafundowałam :-P

Ale sie wczoraj zdenerwowałam ,siedzimy sobie pod domkiem wieczorkiem a tu nagle straszny krzyk jakiejś kobiety a po chwili strzały po 15 min karetka .Cała noc spać nie mogłam tak sie wystraszyłam dziś takie czasy że człowiek nie może się czuc bezpiecznie nawet w swoim domu :yikes:
Dzisiaj dowiedziałam sie że komuś uciekł pit bull i zaatakował kobietę sąsiedzi wezwali policje i jakoś udało im się ją wciągnac na klatke schodową i to policja zastrzeliła psa .Cały czas sobie mysle co by było gdyby tam szedł mój Arek ,a u nas jest dużo takich psycholi którzy maja takie psy i je jeszcze rozmnażaja, nie wiem ale ja takich ludzi to chyba bym pozabijała,jestem wstrząsnięta tym co sie stało kobieta żyję ma tylko strasznie pogryzione ręce :cry:

Agnieszka71 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Pią 22 Sie, 2008 13:24   

Cytat:
u nas jest dużo takich psycholi którzy maja takie psy
ale to ludzie sa winni temu ze te psy sie tak zachowuja,w rzeczywistosci sa naprawde spokojne,sasiadka ma i piesio jest naprawde kochany.Tutaj wlasciciele tak zwanych"psow mordercow"musza przejsc szkolenie,psy tez.Dopiero potem dostaja pozwolenie na trzymanie tej rasy.Jezeli pies jest agresywny jest usypiany-tutaj bylo przez ostatnie kilka lat duzowypadkow smiertelnych,pogryzien przez psy,nawet dzieci dlatego zrobili to prawo.Wydaje mi sie ze w Polsce tez takie prawo jest-pies musi byc zameldowany i przeszkolony.

Wyobrazam sobie twoj strach,te psy powinny nosic kaganiec i chodzic na smyczy.Dobrze ze kobiecie nic sie nie stalo ,a i twoj syn akurat w okolicy nie byl
Kama36 napisał/a:
Dietkowo dziś ok dzionek jogurcikowy sobie zafundowałam :-P
ile jogurcikow jesz wtedy w ciagu dnia,bo ja chyba cos zrobic musze,nie ruszam sie tyle i boje sie ze mi waga do gory pojdzie. :blush:

Anja 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Pią 22 Sie, 2008 13:46   

Kama36, jejciu to ale przeżyłaś normalnie ciary po plecach idą jak to czytam ale niestety Aga ma racje to nie wina psów tylko tych durnych właścicieli :evilmad: :evilmad: :evilmad:

Kluseczka 
Pogromca fałdek

Pomogła: 2 razy
Wysłany: Pią 22 Sie, 2008 13:54   

Agnieszka71 napisał/a:
ale to ludzie sa winni temu ze te psy sie tak zachowuja,w rzeczywistosci sa naprawde spokojne,sasiadka ma i piesio jest naprawde kochany.Tutaj wlasciciele tak zwanych"psow mordercow"musza przejsc szkolenie,psy tez.Dopiero potem dostaja pozwolenie na trzymanie tej rasy.Jezeli pies jest agresywny jest usypiany-tutaj bylo przez ostatnie kilka lat duzowypadkow smiertelnych,pogryzien przez psy,nawet dzieci dlatego zrobili to prawo.Wydaje mi sie ze w Polsce tez takie prawo jest-pies musi byc zameldowany i przeszkolony.

Z tego co wiem, pies "rasy agresywnej musi byc gdzieś tam zarejestrowany. Ale jeżeli jest to mix np. dwóch "ras agresywnych" to już niekoniecznie. A z takimi to wiadomo, że jeszcze gorzej. Na szczęście moda na takie psiaki powoli odchodzi, szkoda tylko że przez takie mody masa psiaków ląduje w schroniskach.

Agnieszka71 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Pią 22 Sie, 2008 14:04   

Cytat:
szkoda tylko że przez takie mody masa psiaków ląduje w schroniskach.
albo zdychaja bo kochani wlasciciele je do lasu wywoza i przywiazuja do drzewa
Cholera mnie bierze,mamy gdzies watek o naszych pupilach chyba zaraz wygarne co mysle.................. :evil: :evil: :evil:

Kluseczka 
Pogromca fałdek

Pomogła: 2 razy
Wysłany: Pią 22 Sie, 2008 14:08   

Dawaj Agniecha

Odpowiedz do tematu