Obyło się bez rwania młody ma bardzo kiepskie zawiazki zebów stałych i na razie bedziemy czekać pół roku a potem zobaczymy co sie bedzie działo Ale aparat ma zepsuty i zabrała ortodontka do naprawy no i znowu koszty bo to podobno nie ma zadnej gwarancji dałam za niego 400zł płace za każda wizytę a on po pół roku się popsuł no i oczywiście na własny koszt muszę go naprawic przyjechać po niego za tydzień i zapłacić znowu za wizytę lepiej zeby sprywatyzowali tę cała służbę zdrowia przynajmniej bym wiedziała za co płacę
dietkowo ok. bo nie bardzo miałam czas na jedzenie.
Muszę zmykac bo druga tura prasowania czeka no i zrobiłam sałatkę i muszę ja upchnąć do słoików już mi się nic nie chce
Hej kobietki cosik forumek mi dzis szwankuje ale mam nadzieję ze ten post pójdzie chyba to wina pogody.
Tydzień zapowiada mi sie wesoło poniedziałek dentysta juz mam cykora
wtorek -ortodonta
a od środy moja mała ma dni otwarte w przedszkolu i będzie trzeba ją zaprowadzić no i musiała bym pozmieniac pościele ale mam nygusa.
Dietkowo do bani zbieram siły na kolejne podejście może od jutra
No witam!Przy Twojej wadze to Ty możesz sobie pozwolić na przerwę w diecie.Widziałam Twoje zdjęcia w galerii-laseczka jesteś.Co innego ja
Córci na pewno będzie się podobało w przedszkolu,będzie przecież mnóstwo kolegów,koleżanek
Kama36 napisał/a:
Tydzień zapowiada mi sie wesoło poniedziałek dentysta juz mam cykora
wtorek -ortodonta
Pomogła: 11 razy Wiek: 34 Dołączyła: 04 Mar 2007 Posty: 6112
Wysłany: Nie 17 Sie, 2008 15:43
Kama36 napisał/a:
Dietkowo do bani zbieram siły na kolejne podejście może od jutra
he Kamus to obie bierzmy się do roboty ja tez chcę i muszę od jutra, koniec dobreego, zapraszam , razem nam będziee łatwiej się zmotywować a i dziewczynki nas odpowiednio przypilnuja
Kamusia trzymam kciuki za powrót do dietki. Mam nadzieję, że będzie on udany.
Kama36 napisał/a:
poniedziałek dentysta juz mam cykora
Kochana wcalę ci się nie dziwię, że masz cykora o ja nienawidzę dentystów i chodzę tam w sanie najwyższej konieczności. Ostatnio czuję, że taki stan się zbliża bo mnieząb zaczyna pobolewać.
Kama i jak tam wizyta u dentysty.Z mlodym bylas czy ze soba?
Ja tez sie boje dentysty -to jeszcze pozostalosci po czasach szkolnych-kiedy dentysci w szkole byli.
witam was wszystkie u mnie dzis słonecznie i ciepło .Dzionek zaczęłam od zjedzenia jogurtu nat. z ziarnami zbóż mam jeszcze pół maslanki do wypicia no i dokupie jogurcik jakis na obiadek i kolację i tak mam nadzieję zakończyc dzionek.
Stresa mam juz niezłeo także o 16tej trzymajcie kciuki żebym jakos przeżyła wizytę u dentysty.
Anusiak ja nie chodziłam wcale bo tak się bałam a teraz tak mi sie zęby sypia ze chodzę raz w miesiącu i prawie zawsze idę z bólem boje się pomyslec jak bym nie zaczęła chodzić i wszystkie zaczęły by mnie bolec na raz
Ja już uciekam bo w weekend malowalismy sypialnię i kuchnie no i muszę pozakładac firanki i obiadek jakiś dla rodzinki upichcic
Miłego i słoneczn ego dzionka Wam życzę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum