Bo w roku jest taki dzień,
W którym smutki idą w cień,
Więc z okazji tego dnia
Posłuchaj co życzę ja:
Dużo zdrowia i radości,
Szczęścia w życiu i miłości,
Moc najpiękniejszych wrażeń
I spełnienia wszystkich marzeń.
Życzę Ci, abyś odnalazła:
w ciszy, swoje myśli i marzenia,
w bliskich Ci osobach, siłę i piękno stworzenia,
w otaczającym świecie radość istnienia,
w kolorach, smakach i zapachach
wielkość natchnienia,
a w sobie siłę.
Witajcie piąteczkowo
oj jak miło i przyjemnie dzisiaj u mnie, bardzo, ale to bardzo dziękuje za tyle ciepła i serca. Jestesćie dla mnie wielka podpora i radością.
Ja niestety troszke tylko w pracy świetowałam, w domu dzieci mi rano życzenia złożyły i może pies by również ogonem pomachał. Niestety psa nie mam więc od innych domowników życzeń sie raczej nie spodzewałam bo w cuda nie wierze.
Mam nadzieję, ze jutro wypiję sobie jakiegoś drinka i spedze te wolna sobote w miłym towarzystwie.
Moja starsza córka ma w poniedziałek bierzmowanie i jutro ostatnie przygotowania w kościele, tzn, próba, msza i spowiedź świeta. Po mszy wspolny obiad z matką chrzestna i zarazem świadkiem na bierzmowaniu mojej córki.
Miłego weekendu wszystkim życzę
iwonka69, -ja się spóźniłam ale również życzę Ci kochana wszystkiego najlepszego. Spełnienia wszystkich marzeń, dużo zdrówka, wytrwałości i siły. I oby Ci się wszystko ułożyło po Twojej myśli
Iwonka a ja mega spóźniona kochana moja wszystkiego najlepszego z okazji urodzin.przede wszystkim dużo radości w życiu,wytrwałości i cierpliwości.buziolam mocno
Pomogła: 3 razy Wiek: 34 Dołączyła: 03 Lis 2007 Posty: 5322 Skąd: woj. dolnośląskie
Wysłany: Pon 22 Mar, 2010 12:22
Iwonko serdecznie cie pozdrawiam i ja ostatnia bardzo spózniona życze ci wszystkiego najlepszego i spelnienia marzeń i dużo radości i uśmiechu na codzeń
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum