Dieta, diety, odchudzanie :: Forum DIETY.PL Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

*

Poprzedni temat «» Następny temat
Iskierka zaczyna walke z widzialnym wrogiem. ;-)
Autor Wiadomość
Iskierka ;-) 
Dietowa szycha

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Nie 17 Sie, 2008 12:50   

Moja mama sie smieje że ma pucki jak chomik. ha ha :grin: Wygląd swoją drogą ale najbardziej kocham to jego wnętrze..bosheee on jest taki kochany..mmm Wczoraj napisał mi smsa po polsku,skądś wygrzebał. haha Słodkie to było. :-D Stwierdził że chce uczyć sie polskiego i spędzić ze mną całe życie..obojetne czy w Polsce czy Holandii byle przy mnie. W Maroku niby nie chce mieszkać,zresztą powiedziałam że moja tam stopa nie zagości nigdy.
Aneta gorzej jak mężuś wejdzie na forumek. :mrgreen: :mrgreen:

Odrobina motywacji..wyrzeczeń i ambicji a efekt będzie widoczny!!Pozytywne myślenie i uśmiech przyda sie. ;-)

Anusiak 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 4 razy
Wysłany: Nie 17 Sie, 2008 12:50   

No facet całkiem, całkiem i mam nadzieję, że wart naszej Iskiereczki.

Poza tym dietka super fantastyczna moja kochana.

Iskierka ;-) 
Dietowa szycha

Wysłany: Nie 17 Sie, 2008 13:00   

Anusiaczku ja też mam taka nadzieję że jest normalny..wiadomo o co chodzi. :-)
Z dietką staram sie chociaz ostatnimi czasy różnie bywało ale nie jest źle.Siedze sobie w pracy i jakies zawiasy łapię..jutro mam wolne ale muszę jechać po psiapsióły na lotnisko bo wracają ze Stanów..a w sumie wolałabym sobie odpocząć w domku a tak drogami to wiadomo...Niebo pod chmurką..pogoda jakaś senna,aż nic sie człowiekowi nie chce,moje mysli daleko. :roll:

Odrobina motywacji..wyrzeczeń i ambicji a efekt będzie widoczny!!Pozytywne myślenie i uśmiech przyda sie. ;-)

Kama36 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Nie 17 Sie, 2008 13:04   

Hej Iskierka strasznie się cieszę że Twoim szczęściem :lovers:

anetaz3 
Dietowa szycha

Wysłany: Nie 17 Sie, 2008 13:08   

Cytat:
Aneta gorzej jak mężuś wejdzie na forumek. :mrgreen: :mrgreen:

Wszystko możliwe :yikes: Mam jednak nadzieję ,że nie bo dorwał jakąś nową grę komputerową i pochłonęła go ona bez reszty :crazy:

Iskierka ;-) 
Dietowa szycha

Wysłany: Pon 18 Sie, 2008 20:34   

Kochane dzisiaj miałam wolne a i tak zajety dzień miałam..Trąba powietrzna nam kopy przetrzepała i trzeba było iść posprzątać i poukładać to i tamto tak że z pół dnia nam zeszło..później pojechałam na zakupki bo moje biedactwa w lodówce nic konkretnego nie miały a jak ja sie nie rusze to już nikomu sie nie chce. :grin: Przed chwilką skończyłam sobie robić obiadek na jutro do pracy i tak mi zleciało. :-) Wczoraj mi psiapsióły tak podniosły ciśnienie że myślałam że wybuchnę jak wulkan,o kilka słów zostało za dużo wypowiedzianych z ich strony i wojna sie stoczyła..A to wszystko o ten ich przyjazd bo w ostatniej chwili mi napisały żebym na lotnisko przyjechała..ja sie starałam itd a one w nosie to mają..skończyło sie na tym że tak sie wkurzyłam że nigdzie nie pojechałam!Zła jak pies byłam ale spotkałam sie ze znajomą i mi przeszło a poza tym za bardzo czuje sie radośnie żeby miały mi psuć nastrój..Przyjaźń ma swoje granice a one ją wczoraj przekroczyły.Ale nieważne było minęło i niech sobie będzie co chce. :roll: Jutro do pracki tak że będę miała więcej czasu na forumek. :-)
@ poszła w siną dal tak że jak będę miała czwartek wolny to wybieram sie na basen.
Idę pooglądać z rodzinką jakiś film i lulu,tak że miłego wieczorku wam kochane życzę i do jutra,Dobranoc i :lovers: :lovers:

Rozpiska:
:arrow: jajecznica z kurkami i razowcem,
:arrow: kurczak z surówką,
:arrow: kolba kukurydzy gotowana,
:arrow: winogrona.

shashua 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 16 razy
Wysłany: Pon 18 Sie, 2008 20:41   

dobrze ,że wszystko jakoś poukładane ,bo jak przeczytałam dziś twój opis na gg to się martwiłam :lovers: i jaka trąba u Ciebie??????????

Iskierka ;-) 
Dietowa szycha

Wysłany: Pon 18 Sie, 2008 20:48   

Shashka bo przyjaciele tak nie postepują!A słowa rzucane przez nie wczoraj były przegięciem na maksa więc jak tu sie nie wkurzyć,no!Kocham je jak siostry ale muszą zrozumieć że nie jestem na każde zawołanie..to ze one nie pracuja to nie znaczy że ja też nie..mam swoje obowowiązki a zachowały sie jak egoistki..wieloletnia przyjaźń a one takie coś odstawiają..Wkurzona i rozczarowana byłam jak nigdy.Dopiero sie poukłada albo w jedną albo drugą stronę..Koło mojego domku nie szalała trąba ale w polu nam narobiła roboty..ale już posprzatane więc jest ok. :-) Dziękuję za troskę! :lovers:

Agnieszka71 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Wto 19 Sie, 2008 10:32   

Oj Iskierko tak mi przykro........Ale roboty mialas wczoraj sporo i jedzonko takie fajne-zwlaszcza ta jajecznica z kurkami-slinotoku dostalam. :icecream: Trzymaj sie kochana i nie daj sie. :thumbsup:

Anja 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 11 razy
Wysłany: Wto 19 Sie, 2008 10:36   

Iskierka ;-) , no i coooooooooooooo nie ma Cię a ja czekam i czekam...
Tęskni mi się za Tobą i naszym klikaniem :lovers:

Iskierka ;-) 
Dietowa szycha

Wysłany: Wto 19 Sie, 2008 13:59   

Jestem jestem. :-) Jedna z psiapsiół przyszła dziś na chwilę ale ze złości ją olałam..bo jakby nigdy nic sie nie stało..ja pierdziu tyle nerwów a ona nic sobie z tego nie robi..no ok..
Zawsze byłam słodka i kochana ale pora wprowadzić pewne zmiany bo jak mi przyjaciółki na głowę włażą to już jest źle. :blush: A tak poza tym dzionek w pracy jakos mija sobie..
jutro mam wolne ale okazało sie że grabienie sie szykuje.. :evilmad: Z tym że jakos z rana postaram sie na basenik i tak wyskoczyć,nie ma siły na mnie! :mrgreen:

anetaz3 
Dietowa szycha

Wysłany: Wto 19 Sie, 2008 14:48   

Cytat:
Jedna z psiapsiół przyszła dziś na chwilę ale ze złości ją olałam..

I słusznie,należało jej się.A jeśli to prawdziwa psiapsiółka to powinna się domyślić o co ci chodzi i sprawę wyjaśnić.
Iskierka ;-) napisał/a:
okazało sie że grabienie sie szykuje.

No to też niezły wysiłek,więc nawet jeśli Ci się nawet nie uda wyskoczyć na basen to kalorie i tak uciekną.

szczypta_cukru 
Dietowa szycha

Wysłany: Wto 19 Sie, 2008 15:52   

no no Iskiereczko. widze ze szalejesz :mrgreen: Marokanczycy sa przystojni.. mam jednego w pracy i strasznie sympatyczny jest :tongue: Hamid sie nazywa...

a wszystkie róznice mozna pokonac... wiesz.. nam (Polakom)np opinie robia dresiarze i rasisci.. wiec to pewnie dziala w obie strony i 99,9% marokanczyków jest zwyklymi ludzmi z normalnymi poglądami

niech żyje MIŁOŚĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lovers:

Anja 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 11 razy
Wysłany: Sro 20 Sie, 2008 10:28   

Iskierka ;-) , koffana znów na siebie nie trafiłyśmy a co tam cyknę Ci,żebyś wiedziała,że o TObie myślę
Wielki buziol dla Ciebie siostrunia

Obraz 048.gif
Plik ściągnięto 166 raz(y) 19,6 KB

Ksenia 
Dietowa szycha

Wysłany: Sro 20 Sie, 2008 10:55   

:grin: Haj iskierka pozdrawiam bardzo serdecznie i zycze przyjemnych chwil z kolega a i w pracy zeby bylo dobrze ,.
Moje zdanie jest jak Agniesi troche czytalam jak tam jest z nimi i nie wesolo lepiej nie wiazac sie na stala takie jest moje zdanie wiele sie naczytalam prawdziwych biograli od kobiet kture sie zwiazaly z mezczyznami z ta religia ...nie jest to wesole a ille lez wylalam nie napisze bo by braklo stronow i bysmy potoneli we lzach ,....
Moge cos jutro na ten temat a nawet wstawic ksiarzki do poczytania tytuly wrzucic .ja cie moja Iskierko to interesuje.Pozdrawiam serdecznie :wave: :lovers:

Odpowiedz do tematu