Maniu jak samopoczucie? , jak postępy? już wiecej nie pytam, bo pomyślą ludziska ze tylko głupie pytania zadaję ... Buziaczki dla Ciebie i Twoich bliskich ... miłego dnia.
Maniu , właśnie zastanawiam się czy was woda nie podtopiła , coś tam w rejonie ptaszki ćwierkają że idą roztopy .... Buziaczki Maniu , nie daj się przeciwnościom
Maniu , właśnie zastanawiam się czy was woda nie podtopiła
haha mi to osobiscie nie grozi , przez moja miescinę płynie taki sobie rów
A jakoś tak nie składa mi się do pisania , jak mam już cos napisac to albo telefon , dzwonek u drzwi a pozniej to ogarnianie rynku , spacerek , gotowanie , i robotka za maszyna do szycia i tak czas mi zlatuje nie obejrzę się i znowu do łozeczka
Dietka nadal trzymana 3na 3 , kurcze tylko myla się się dni czy to P czy P+W , to sobie zapisuję , , tak muszę cos przegryzc co 3 godz.
Tak moze nie gubię szybko kg. ale mam wiecej energi i jest ok .
Jeju tylko mi pachnie nie miłosiernie drożdzówka
_________________ Teraz utrwalanie !!!!
Pomyłka -znowu odchudzanie !!!
Mania wstawię wieczorkiem przepisik na pyszny deserek w nagrode za trzymana dietkę
Pewnie i tak duzo mu brauje do normalnych słodkości ale jak się ma co się lubi, to się lubi co się ma
Dietka nadal trzymana 3na 3 , kurcze tylko myla się się dni czy to P czy P+W , to sobie zapisuję , , tak muszę cos przegryzc co 3 godz.
Tak moze nie gubię szybko kg. ale mam wiecej energi i jest ok .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum