Kropciu kochana, ja zaniedbałem forum, ale naprawdę , brakowało mi wszystkich, i Ciebie bardzo też , zawsze było tyle usmiechu, radości... mam nadzieję ze powrócisz w dawnym, dobrym stylu - stęskniłem sie i już
Kurcze, ale Wy kochani jesteście... tak sie dopytujecie i czekacie na mnie.... aż mi wstyd ze tak długo milczałam. Na moje usprawiedliwienie moge dodać ze mieliśmy przedłużone wkacje :) Robert pojechał do pracy, ale po tygodniu wrócił i mi mówi ze 4 tygodnie bedzie z nami bo pracy dla niego nie ma no i jeszcze pojezdziliśmy, poodpoczywaliśmy, ale teraz siedzimy juz w domku. Za tydzien tylko pojedziemy z Julka do Poznania do ZOO :)
I teraz pytanie dla Poznaniaków: które jest lepsze? To "nowe" czy to "stare"???
Dietka na czas wakacyjny z róznych powodów została zawieszona i choć nieraz sie nie oszczedzałam to jestem zadowolona waga pokazuje 64kg, a ja juz myslałam ze bedzie z 5 kg wiecej....
Buziolam Was wszystkich i obiecuje zagladać częściej
Zdecydowanie Nowe i to jeszcze z jazdą Maltanką obowiązkowo
co do reszty , zawsze cieszę się że ktoś odezwie sie , a jak mówi dobre wiadomości, to tak jak by mnie to dotyczyło, ciesze się szczesciem Twoim .... nie mniej dwa szybkie na pups... o za przyprawianie oi palpitacje , się należą...
Hej ludziska moje kochane :* Znalazłam troche czasu by tu zajrzeć, coś mi sie wydaje ze bedzie jeszcze gorzej z moim czasem od poniedziałku ide na szkolenie "stylizacja i wizaż paznokci" full pakiet żele, akryle i inne systemy... I tak jak bardzo sie ciesze tak tez bardzo jestem przerażona!!! Szkolenie bedzie przez tydzień po 8 godzin dziennie od 8 rano do 16.... Jak ja wytrzymam tyle czasu bez mojej Julki??? Z drugiej strony zobacze jak to bedzie jak pójde do pracy a to już blisko... Tak chce ten kurs, ale tak sie denerwuje. a co jak sobie nie dam rady? Jak stres i nerwy mnie zjedzą? Robert mnie zabije jak zawale.... prezentuje mi ten kurs a nie jest tani (1200 zł.... ) i własnie po to bym mogła iść go zrobić, jest własnie w pracy i haruje 12 godzin... nie chce nikogo zawieść, a zwłaszcza samej siebie
No nic zobczymy co bedzie
Dietetycznie: ZAWALIŁAM Mam okres i pochłaniam wszystko co znajde, aż mi wstyd za siebie Kurcze pieczone, gdzie ja to mieszcze? Może ja jakiś mutant jestem i mam żołądek w liczbie mnogiej???
Całuski kochani, ide popluskac sie w wannie, i wskocze do wyrka poczytac ksiązke "Godzina czarownic" Anny Rice, bombowa kto nie czytał, to polecam gorąco.
Może ja jakiś mutant jestem i mam żołądek w liczbie mnogiej???
Kropciu kochana , znowu masz wejście smoka
Przepraszam ze dawno nie byłem tu u Ciebie, tak wyszło.
Jak już wracasz do nas , to opowiedz co i jak się działo, ale tak szczegółowiej co ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum