Jezzzuuuu rozpływam sie...... co za upał prawie codziennie jestesmy popołudniu nad jeziorem. Tu w okolicy mamy ich 3... do najblizszego to 15 minut jazdy zwykłym miejskim autobusem wiec korzystamy ile wlezie :) Jak jesteśmy z 3 godziny to z tego 2 godziny i 50 minut Julka siedzi w wodzie nie chce słyszec o wyjsciu.....Przez te upały waga pokazazała 60 kg no ale co tu dyzo mówić moja dieta opiera sie głównie na wodzie, arbuzach, pomidorach, lekkich kanapkach, sałatkach..... a jak juz mam normalny obiad to zjem tyle co Julka i mam dość. Co do wyjazdów wakacyjnych za 9 dni wyjeżdzamy do Milena na 5 dni :) mam nadzieje ze do tego czasu upały juz miną. Zabieramy ze sobą moją mame z moją młodsza siostrą. A od 1 sierpnia jedziemy do Tuczna, nad jezioro na 10 dni. Prócz tego bedzie całodniowy spływ kajakowy, moze jednodniowe wyjazdy do zoo ( Poznańskie ) coś sie wymysli. Do 18 sierpnia jesteśmy wszyscy w komplecie wiec mamy duże pole do popisu, jedynie co nas moze ograniczać w jakimś stopniu to finanse. Te upały mnie zabijają, tak jak zawsze jestem pełna energii tak teraz nic mi sie nie chce Mój kochany obstawił zakład ze Hiszpania bedzie mistrzem i wygraliśmy 1300 zł :) dziś byłam na zakupkach dostałam 300 zł i Robert kazał mi wrócić bez pieniedzy, ale za to z pełnymi torbami. Warunek był jeden: wszystko mam wydac na siebie, obojetnie cuichy... kosmetyki... buty... torebki... cokolwiek tylko byle by było dla mnie :) No i wróciłam niedawno z łupami :) mam 4 bluzeczki, sweterek, spodnie, buty, pasek i torebeczke.... Ale super było !!!!!! mam takiego kochanego faceta ze och, och..... spokojnego dzionka wam zycze i troszke ochłody i cienia w te upalne dni
Tu w okolicy mamy ich 3... do najblizszego to 15 minut jazdy zwykłym miejskim autobusem wiec korzystamy ile wlezie :) Jak jesteśmy z 3 godziny to z tego 2 godziny i 50 minut Julka siedzi w wodzie nie chce słyszec o wyjsciu...
no no widzę pogoda wykorzystana
KropkA napisał/a:
Przez te upały waga pokazazała 60 kg
gratuluję
wow jaki urlop zaplanowany super nudzić się nie będziecie
KropkA napisał/a:
Mój kochany obstawił zakład ze Hiszpania bedzie mistrzem i wygraliśmy 1300 zł :) dziś byłam na zakupkach dostałam 300 zł i Robert kazał
gratuluje wygranej
wow osobisty miał gest
no i widze zakupy tez udane
KropkA, no to widzę że wyjazdy i inne atrakcje są już gwarantowane, Spędzajcie czas ciesząc się sobą , a ... na wagę nie patrz, takie kurczaki jak Ty wszystko nadrobią w krótkim czasie. Buziołki zostawiam i pozdrowienia dla Was
Swoja droga , tęskno mi trochę do twoich wpisów... mam bnadzeję ze komputer zabierasz
No i jestem witam was kochani powakacyjnie :) na ta chwile nie mam za dużo czasu by was ponadrabiać czeka mnie góóóóóóra prania taka duża ze jak na nia patrze to mi sie słabo robi...... od września wybieram sie do pracy, wczesniej jednak planuje zrobic dodatkowo kurs stylizacji i wizażu paznokci bo bardzo mnie taka praca kręci :) wbrew pozorom jestem po tym "wypoczynku" wykończona! Wczoraj wróciliśmy a ja marzyłam tylko o tym by połozyc sie do łózeczka :) pogoda nam nie dopisała, nad morzem mielismy przez 2 dni sztorm 8-stopniowy i deszcz ... a nad jeziorem przez 10 dni lało kazdego dnia wczoraj jak wyjeżdżaliśmy od rana grzało słońce.... brak słów poprostu
No i jak na złośc Robert miał byc w domu jeszcze tydzień a tu wezwanie na akcje ratownicza i jutro jedzie i nie bedzie go w domu całe 3 tygodnie..... no masakra jakaś....
Pomogła: 13 razy Wiek: 33 Dołączyła: 15 Mar 2007 Posty: 15364 Skąd: rodem z piekła;)
Wysłany: Sro 11 Sie, 2010 21:12
KropkA, fajnie kochana,że do nas wróciłaś-wiem,że to małe pocieszenie ale zawsze masz nas tutaj Kurcze szkoda,że Wam pogoda nie dopisałą,bo to jak się jest nad wodą gdziekolwiek to 3/4 sukcesu no ale nic najważniejszeże pobyliście ze sobą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum