Dieta, diety, odchudzanie :: Forum DIETY.PL Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

*

Poprzedni temat «» Następny temat
Dążenie do ideału :)
Autor Wiadomość
Agnieszka25 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Wto 13 Lip, 2010 12:22   

Halo, halo w portki wala :oczy2: :oczy2: :oczy2: :oczy2:

KropkA 
Niszczyciel kalorii

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Wto 13 Lip, 2010 12:25   

Jezzzuuuu rozpływam sie...... :dmucha na zimne: co za upał :zemdlal: prawie codziennie jestesmy popołudniu nad jeziorem. Tu w okolicy mamy ich 3... do najblizszego to 15 minut jazdy zwykłym miejskim autobusem wiec korzystamy ile wlezie :) Jak jesteśmy z 3 godziny to z tego 2 godziny i 50 minut Julka siedzi w wodzie :blink: nie chce słyszec o wyjsciu.....Przez te upały waga pokazazała 60 kg no ale co tu dyzo mówić moja dieta opiera sie głównie na wodzie, arbuzach, pomidorach, lekkich kanapkach, sałatkach..... a jak juz mam normalny obiad to zjem tyle co Julka i mam dość. Co do wyjazdów wakacyjnych za 9 dni wyjeżdzamy do Milena na 5 dni :) mam nadzieje ze do tego czasu upały juz miną. Zabieramy ze sobą moją mame z moją młodsza siostrą. A od 1 sierpnia jedziemy do Tuczna, nad jezioro na 10 dni. Prócz tego bedzie całodniowy spływ kajakowy, moze jednodniowe wyjazdy do zoo ( Poznańskie :grin: ) coś sie wymysli. Do 18 sierpnia jesteśmy wszyscy w komplecie wiec mamy duże pole do popisu, jedynie co nas moze ograniczać w jakimś stopniu to finanse. Te upały mnie zabijają, tak jak zawsze jestem pełna energii tak teraz nic mi sie nie chce :zaganiany: zmartwienie Mój kochany obstawił zakład ze Hiszpania bedzie mistrzem i wygraliśmy 1300 zł :) :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: dziś byłam na zakupkach :grin: dostałam 300 zł i Robert kazał mi wrócić bez pieniedzy, ale za to z pełnymi torbami. Warunek był jeden: wszystko mam wydac na siebie, obojetnie cuichy... kosmetyki... buty... torebki... cokolwiek tylko byle by było dla mnie :) No i wróciłam niedawno z łupami :) mam 4 bluzeczki, sweterek, spodnie, buty, pasek i torebeczke.... Ale super było !!!!!! mam takiego kochanego faceta ze och, och..... :lovers: :lovers: :lovers: :lovers: :lovers: spokojnego dzionka wam zycze i troszke ochłody i cienia w te upalne dni :wave: :lovers:

kaska0404 
Dietowa szycha

Pomogła: 2 razy
Wysłany: Wto 13 Lip, 2010 20:28   

KropkA napisał/a:
Tu w okolicy mamy ich 3... do najblizszego to 15 minut jazdy zwykłym miejskim autobusem wiec korzystamy ile wlezie :) Jak jesteśmy z 3 godziny to z tego 2 godziny i 50 minut Julka siedzi w wodzie :blink: nie chce słyszec o wyjsciu...

no no widzę pogoda wykorzystana

KropkA napisał/a:
Przez te upały waga pokazazała 60 kg

:jupi: :jupi: :jupi: :jupi:
gratuluję

wow jaki urlop zaplanowany super nudzić się nie będziecie

KropkA napisał/a:
Mój kochany obstawił zakład ze Hiszpania bedzie mistrzem i wygraliśmy 1300 zł :) :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: dziś byłam na zakupkach :grin: dostałam 300 zł i Robert kazał

gratuluje wygranej
wow osobisty miał gest
no i widze zakupy tez udane
:thumbsup:

JAZOO 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Wto 20 Lip, 2010 08:14   

KropkA, no to widzę że wyjazdy i inne atrakcje są już gwarantowane, Spędzajcie czas ciesząc się sobą , a ... na wagę nie patrz, takie kurczaki jak Ty wszystko nadrobią w krótkim czasie. :smiech3: Buziołki zostawiam i pozdrowienia dla Was :lovers: :love: :love: :love: :lovers:
Swoja droga , tęskno mi trochę do twoich wpisów... mam bnadzeję ze komputer zabierasz :smiech3: :smiech3: :smiech3:

KropkA 
Niszczyciel kalorii

Wysłany: Sro 21 Lip, 2010 11:53   

No i jutro wyjazd :jupi: Mielno czeka :grin: juz pomału wszystko pakuje i coraz wiekszy mam stres.... :blink: A komputera nie zabieram :cry: bo sie nie da :nie wiem1:

Odezwę sie po powrocie :wave: Buziolce kochani

Anusiak 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 11 razy
Wysłany: Sro 21 Lip, 2010 11:54   

KropkA, miłego wypoczynku Ci życze

kaska0404 
Dietowa szycha

Wysłany: Sro 21 Lip, 2010 15:17   

KropkA, udanego urlopu zyczę

Agnieszka25 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Czw 22 Lip, 2010 09:15   

Bawcie sie dobrze i cieszcie sie swoim towarzystwem! :lovers:

JAZOO 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Pią 23 Lip, 2010 06:43   

No Krpociu, wypoczywajcie , a potem... raporcik proszę , no i oczywiście foto ilustracje naszej małej Królewny... :myśli1: :myśli1: :myśli1: :myśli1: :lovers: :lovers: :lovers: :lovers: :lovers: :lovers:

kaska0404 
Dietowa szycha

Wysłany: Sob 07 Sie, 2010 08:48   

KropkA, mam nadzieje że urlop udany
odpocznij naładuj bateryjki i wracaj do nas

Agnieszka25 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Nie 08 Sie, 2010 10:37   

tylko pomacham i spadam :wave:

KropkA 
Niszczyciel kalorii

Wysłany: Sro 11 Sie, 2010 13:00   

No i jestem :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: witam was kochani powakacyjnie :) na ta chwile nie mam za dużo czasu by was ponadrabiać czeka mnie góóóóóóra prania taka duża ze jak na nia patrze to mi sie słabo robi...... od września wybieram sie do pracy, wczesniej jednak planuje zrobic dodatkowo kurs stylizacji i wizażu paznokci bo bardzo mnie taka praca kręci :) wbrew pozorom jestem po tym "wypoczynku" wykończona! Wczoraj wróciliśmy a ja marzyłam tylko o tym by połozyc sie do łózeczka :) pogoda nam nie dopisała, nad morzem mielismy przez 2 dni sztorm 8-stopniowy i deszcz ... a nad jeziorem przez 10 dni lało kazdego dnia :evilmad: wczoraj jak wyjeżdżaliśmy od rana grzało słońce.... brak słów poprostu :blink:
No i jak na złośc Robert miał byc w domu jeszcze tydzień a tu wezwanie na akcje ratownicza i jutro jedzie :cry: i nie bedzie go w domu całe 3 tygodnie..... no masakra jakaś.... :placz: :placz: :placz:

Miłego dnia zycze :lovers:

kaska0404 
Dietowa szycha

Wysłany: Sro 11 Sie, 2010 17:25   

KropkA, :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi:
cześć cześć
nareszcie wróciłaś

uuu przykro mi że pogoda Wam nie dopisała

no tak mam nadzieje że szybko się z tą góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóra prania uporasz
i będzie częściej zaglądać

KropkA napisał/a:
od września wybieram sie do pracy,

a to masz już coś zaklepane czy poszukiwać dopiero będziesz

KropkA napisał/a:
planuje zrobic dodatkowo kurs stylizacji i wizażu paznokci bo bardzo mnie taka praca kręci

wow :kciuki:

miłego wieczorku życzę

Anja 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 13 razy
Wysłany: Sro 11 Sie, 2010 21:12   

KropkA, fajnie kochana,że do nas wróciłaś-wiem,że to małe pocieszenie ale zawsze masz nas tutaj :lovers: :lovers: :lovers: :lovers: Kurcze szkoda,że Wam pogoda nie dopisałą,bo to jak się jest nad wodą gdziekolwiek to 3/4 sukcesu no ale nic najważniejszeże pobyliście ze sobą :lovers: :lovers: :lovers: :lovers:

Anusiak 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 11 razy
Wysłany: Pon 16 Sie, 2010 06:54   

Kropka a Ciebie to gdzie wciągło?????

Odpowiedz do tematu