Dieta, diety, odchudzanie :: Forum DIETY.PL Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

*

Poprzedni temat «» Następny temat
Dążenie do ideału :)
Autor Wiadomość
Anja 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 13 razy
Wysłany: Wto 09 Mar, 2010 12:25   

KropkA, jak fajnie się czyta takie prawie optymistyczne posty-piszę prawie bo pewnie ta dziadowska @ daje Ci popalić mam nadzieję,że wpadniesz dzisiaj troszkę do nas :lovers:

KropkA 
Niszczyciel kalorii

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Wto 09 Mar, 2010 12:49   

Anja, wiesz co nawet ta @ mi za bardzo nie przeszkadza.... brzuch boli juz troche mniej ale jak tu się tym przejmowac skoro został tydzień do powrotu mojego mężczyzny? Tydzień czyli 7 dni.... łooooo ale to pięknie wyglada.... a nie dawno było 14... co prawda bedzie 8 dnia, ale tego dnia nigdy nie licze, bo to jest TEN dzień....i dzisiejszego tez nie licze :grin:

Jazoo co tu dużo bede mówić.... słowa są zbędne... :uklony: :lovers: tyle wprowadzasz słońca samym tym, że jesteś...

Tak wiec witam wtorkowo i słonecznie. U mnie dzis bardziej dietkowo sie zapowiada....
Śniadanko: bulka wieloziarnista z wędlinka i ogórkirm kiszonym
Obiad: pulpeciki w sosie z pieczarkami papryka i cebulka i może mały ziemniak.....
Podwieczorek: jabłuszko
kolacja: jajecznica ze szczypiorkiem albo serek wiejski ze szczypiorkem...

wczoraj ćwiczonka odpuściłam, ale za to masowałam swoje udka kwocze szorstką rękawicą 10 minut każdą.... i wysmarowałam je maseczka z fusów kawy... dziś mam takie gładkie udka ze bym je tylko dotykała hahahahahah dzis wiczonka już bedą wieczorkiem... dziś spacerek zalicze po obiedzie nie wiem gdzie pójde, może do parku..... :hmmm: z chęcia bym cos posprzatała ale chata jeszcze lśni :evilmad: po ostatnim szale...

Dziękuję kochani za odwiedzinki i zapraszam ponownie :buziak:

kaska0404 
Dietowa szycha

Pomogła: 2 razy
Wysłany: Wto 09 Mar, 2010 22:15   

KropkA napisał/a:
z chęcia bym cos posprzatała ale chata jeszcze lśni :evilmad: po ostatnim szale...

:smiech3:
chodź do mnie
u mnie 70 m2 i dwoje dzieciaków
jest co robić :->

no no widzę dziś i dietkowo i ćwiczeniowo super :thumbsup: :thumbsup:

KropkA napisał/a:
maseczka z fusów kawy... dziś mam takie gładkie udka ze bym je tylko dotykała hahahahahah

:whistle: :whistle:

Agnieszka25 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Sro 10 Mar, 2010 12:36   

hehehehhe, no to juz musi byc dobrze skoro sama masz ochote siedziec i dotykac swoich ud:D
Tez swoje do takiego stanu doprowadze, a co mi tam:P
bede siedziec i dotykac. Nawet moze mezowi pozwolę troche :-P Niech zna mą dobroc :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Buziaczki Kropciu zostawiam :lovers:

KropkA 
Niszczyciel kalorii

Wysłany: Sro 10 Mar, 2010 12:47   

Agnieszka25 napisał/a:
Nawet moze mezowi pozwolę troche
ja mojego zmusze....... hahahahah choc po 2 tygodniach nie bedzie trzeba.... :whistle:
kaska0404 napisał/a:
chodź do mnie
u mnie 70 m2 i dwoje dzieciaków
jest co robić :->
oj nie kuś...... z miła chęcia bym Cię wyręczyła :grin: jezdzenie pół dnia na szmacie to czysta przyjemność :smiech3: :smiech3: :smiech3:

Nie no ja faktycznie chora jestem.... :swir: :swir: :swir: :swir: na tle sprzatania... okruszek na podłodze doprowadza mnie do szału :yikes: Mój facet nieraz dziwnie sie patrzy, jak ja zaraz po wstaniu z łózka zamiast np. leciec myć ząbki, to ja sięgam po odkurzacz..... :blink: :blink: :blink:

No ale tak w ogóle to WITAM KOCHANI ŚRODOWO....(czyli za 6 dni mój skarbek wraca.... :jupi: :jupi: :jupi: ) Pagada nadal przepiękna, dzis jak wyjde na spacerek to z pare godzin bede dreptac, taka mam energy..... hahahah :smiech3: a i brzuszek juz tak nie boli :) samopoczucie super, jutro siostra mnie odwiedza z dziećmi wiec juz sie doczekac nie moge :tanczy:
dziesiejsze menu.....
Śniadanko: duży 450g jogurt naturalny
Obiad: to co wczoraj..... pulpeciki, ziemniak, sos, surówka
Podwieczorek: jabłko
Kolacja: 2-3 kanapeczki z zieleniną
Duzo wody, herbaty zielonej, miętowej.... a jutro sie zważe.... :blink:
pozdrawiam cieplutko i wiosennie :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave:

Agnieszka25 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Sro 10 Mar, 2010 14:39   

KropkA napisał/a:
(czyli za 6 dni mój skarbek wraca.

6 dni to juz tak niewiele :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

KropkA napisał/a:
Pagada nadal przepiękna, dzis jak wyjde na spacerek to z pare godzin bede dreptac

Tez mialam isc pospacerowac, ale tesciowa powiedziala, ze z malym wyjdzie, to niech idzie. Ja w tym czasie wyciagne odkurzacz i potraktuje to w ramach gimnastyki. Planuje poskakac, potanczyc przy tym. Bardzo zadko jestem sama w domu, wiec wykorzystam to na pewno odpowiednio :mrgreen:
KropkA napisał/a:
samopoczucie super,

Świetnie i niech takie zostanie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Cytat:
jutro siostra mnie odwiedza z dziećmi wiec juz sie doczekac nie moge

Na pewno miło spedzicie razem czas :mrgreen:

KropkA napisał/a:
a jutro sie zważe...

kciuki trzymam za to, zebyś była zadowolona :clap:

Buziaki Kochana i milego dzionka:) :lovers: :lovers: :lovers: :lovers: :lovers: :lovers:

Agnieszka71 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 5 razy
Wysłany: Sro 10 Mar, 2010 18:07   

KropkA napisał/a:
dzis jak wyjde na spacerek to z pare godzin bede dreptac, taka mam energy..... hahahah :smiech3:
i jak?wydeptałaś juz własną ścieżkę? :tongue: :smiech3:
KropkA napisał/a:
jezdzenie pół dnia na szmacie to czysta przyjemność :smiech3: :smiech3: :smiech3:
nie zartuj :yikes: naprawde????????
KropkA napisał/a:
samopoczucie super
:clap2: :clap2: :clap2:
milego wieczorka :lovers:

Powroty są ciężkie.
Zwłaszcza do diety...
http://www.mp4.com.pl/ind...if&teksty=16793

KropkA 
Niszczyciel kalorii

Wysłany: Sro 10 Mar, 2010 19:36   

Agnieszka71 napisał/a:
i jak?wydeptałaś juz własną ścieżkę?
ścieżka to mało powiedziane...cały szlak turystyczny... :smiech3: :smiech3: :smiech3:
Agnieszka71 napisał/a:
nie zartuj :yikes: naprawde????????
naprawde!!! Serio, serio...

No i środa jak dla mnie mineła i teraz moge wypoczywac.... Julka juz po kapaniu i mleczku broi jeszcze w łozeczku i gada po swojemu z ukochanymi misiami... Strasznie mnie tym rozczula mój skarbeczek najkochańszy :love: :love: :love: dziś ćwiczonka zaliczyłam ogladając "pierwszą miłosć " teraz zostaje mi masaz udek moją drapichą-rękawichą... ale to jak juz w łózeczku bede leżeć... no i moze sobie maseczke jakąs na pyszczol machne... :hmmm: zobaczym jeszcze :) Upiekłam rogalki kruche z jabłkiem (w miare dietetyczne raczej) na jutrzejsze odwiedzinki siostry zeby było czym poczęstowac :) kuszą mnie troszeczke ale na dziś starczy bo juz 3 rogaliki zjadłam :blush: To do jutra moi drodzy :lovers: Spokojnego wieczorku :lovers:

JAZOO 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Czw 11 Mar, 2010 07:38   

Kropeczko pozostaje mi dzis tylko bardzo serdecznie pozdrowić Ciebie i zostawić całą masę serdeczności ... :lovers: :lovers: :lovers: :lovers: :lovers: :lovers: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :lovers: :lovers: :lovers: :lovers: :lovers:

kaska0404 
Dietowa szycha

Pomogła: 2 razy
Wysłany: Czw 11 Mar, 2010 07:56   

KropkA napisał/a:
jezdzenie pół dnia na szmacie to czysta przyjemność :smiech3: :smiech3: :smiech3:

yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
możesz zemną zamieszkać? :smiech3:

KropkA napisał/a:
czyli za 6 dni mój skarbek wraca....

jeszcze troszkę i będziecie razem

KropkA napisał/a:
Pagada nadal przepiękna, dzis jak wyjde na spacerek to z pare godzin bede dreptac, taka mam energy..... hahah

i jak tam spacerek się udał??
Agnieszka71 napisał/a:
ydeptałaś juz własną ścieżkę? :tongue:

KropkA napisał/a:
ścieżka to mało powiedziane...cały szlak turystyczny... :smiech3: :smiech3:

no a jak dziś jakie plany
gdzie ścieżkę wydeptasz
miłego dnia

KropkA 
Niszczyciel kalorii

Wysłany: Czw 11 Mar, 2010 19:33   

Dobry wieczór Kochani :grin: I czwartek minął... zostało 5 dni do powrotu mojego mężczyzny :jupi: :jupi: :jupi: Bardzo już za Nim tęsknie, zycie z nim jest nieraz trudne... jak każdy ma gorsze dni ... ale bez niego jest jest jeszcze gorzej.... już sie z Juleczką doczekać środy nie możemy...
Dziś energii troszke mniej ale nadal jest na przyzwoitym poziomie... Spacerek był i owszem ale na rynek, deptakiem, do sklepu, rzeką i do domku... czyli dośc krótko :fun: pózniej przyszła siostra z dziećmi i tez było wesoło :grin:
dzisiejszy jadłospis....
śniadanko: jajecznica z szyneczką, kawałek chlebka wieloziarnisrego i herbata bez cukru
Obiad: pulpeciki z sosem (duży zapas zrobilam, jeszcze na jutro bedą) ziemniak, dużoooo buraczków
podwieczorek: 2 rogaliki z jabłkami
Kolacja: 2 kawałki chleba wieloziarnistego z wedlinką, herbata miętowa...
Nie ważyłam sie bo mam @ i nie chce sie rozczarować... poczekam na lepsze dni... :grin: poćwicze ogladając " na wspólnej"... A jak bede czytać wieczorem ksiązke to bede sie masować... :smiech3: moja rękawcą :smiech3: Miłego wieczorku wam życze i spokojnej nocki :wave: :wave: :wave:

JAZOO 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Pią 12 Mar, 2010 06:32   

KropkA napisał/a:
zostało 5 dni do powrotu mojego mężczyzny
nawet nie zauważysz jak miną , swoja drogą Kropciu, jak Ty sie umiesz cieszyć .... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:jupi: :jupi:
Za kilka dni znów będziesz w 7 niebie , czego Co szczerze życzę ... :lovers: :lovers: :lovers: :lovers:

Anja 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 13 razy
Wysłany: Pią 12 Mar, 2010 12:33   

KropkA, dzisiaj piątek więc zostało już tylko 4 dni :mrgreen: Tak sobie postanowiłam poodliczać trochę z Tobą coby Ci przyjemniej było :lovers:

Agnieszka25 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Pią 12 Mar, 2010 12:52   

4 dni zostaly :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy2: :tanczy2: :tanczy2: :tanczy2: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy2: :tanczy2: :tanczy2: :tanczy2: :tanczy2: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy: :tanczy2: :tanczy2: :tanczy2: :tanczy2: :tanczy2:

No ja tam Kochana dzien sie zaczal? Jakie plany na weekend? :lovers:

KropkA 
Niszczyciel kalorii

Wysłany: Pią 12 Mar, 2010 12:56   

Anja, Agnieszka25 :lovers: Dziękuje, kochane jesteście.....

Tak, tak... jeszcze 4 dni zostało :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: Pyszczek mi sie cały czas usmiecha.... co to bedzie we wtorek, albo w sama środe :swir: Strasznie mi dziś nudno.... nie mam nic do roboty... pózniej mam zamiar wyszorować cały piekarnik i zrobić porządek w tej skrzynce pod kuchenką... ale to pózniej. Tylko co potem??? nie mam pomysłu. Napewno też spacer zalicze, ale nie mam pomysłu gdzie :hmmm: cos taka zakręcona jestem, to chyba ta zmiana pogody, wczoraj cieplutko i słonecznie a dziś :roll: niebo całe w chmurach, wiatrzysko lodowate, i zimno jakos tak.... I gdzie ta wiosna? Na weekend planów nie mam, jutro ide do przyszłych teściów w odwiedzinki, a niedziela chyba w domku bedzię, taka spokojna...
Moje jedzonko zaplanowane na dziś....
śniadanko: kanapeczka z wędlinką i ogórkiem
Obiad: ziemniak, jajeczko sadzone, suróweczka
Podwieczorek: jabłuszko
Kolacja... Nie wiem :myśli1:

Pozdrawiam Was i miłego dnia życze, jeszcze wieczorkiem sie odmelduje.... :wave: :wave: :wave: :wave: :wave:

I najważniejsze!!!! jest mnie o 1 kilo mniej!!!!!!!!!! :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: to i suwaczek zmieniony :tongue:

Odpowiedz do tematu