Witam was w ten pochmurny dzionek dziękuje za komentarze
Co do ćwiczeń to jakos się zebrać nie umiem ale widac takie małe światełko w tunelu bo jadę dzisiaj na basen prawdzie mam daleko ale muszę się wymoczyć
Witam was wstawiam na szybko moja wczorajszą rozpiskę i śmigam czytać u was bo czuje że mi się oberwie
- chrupki z mlekiem
- dwie male bulki ciabatki suche
- leczo z dwoma kromkami chleba
- plauszki jakieś 100 gram
- kitkat
- piwo
- jedna zielona herbata i woda
Bylam wczoraj na tym basenie a potem na browarku i po jednym mialam dość w głowie mi się zakreciło tak szczerze nie byłoby go ale jest okazja a raczej nie ma konkretnej okazji przez ciągła pracę d jej oblania i tak moje 24 urodziny bee obchodzić przez trzy dni. wczoraj z kolezanką, dzisiaj będzie kolacja z misiem w domku, a w poniedziałek z resztą znajomych - czyli znowu piwko. jakoś to w tym roku tak wyszło cholera. pozdrawiam i życze miłego dnia
mam nadzieje i mocno kciuki trzymam za to, zeby dzisiejsza rozpiska byla tak odrobinke ladniejsza.
A za wczorajsza batow ode mnie nie bedzie... wiadomo piatek poczatek weekendu, a weekend to taki czas na male grzeszki
Wpadłam tylko zostawić zaległe rozpiski i śmigam do pracy
sobota: płatki z mlekiem
- serek wiejski z 4 dechami
- kurczak w krakersach z żurawiną, frytki i wino(kolacja
-jogurt fantasia
niedziela
- chrupki z mlekiem
- trochę frytek i tego kurczaka co został
- serek do chleba i cztery dechy
- mleko czekoladowe
- śliwki
chyba o czymś zapomniałam ale niewiem o czym miałam ciężki weekend zmykam do roboty a zaległości w postach nadrobię następnym razem. pozdrawiam i życzę miłego dnia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum