dzisiaj sibie odpoczelam troszke bo bylam z osobistym nad mozrem :):):)
pogoda ladna wiec nie bylo po co sie w domu kisic :)
a na weselichu super bylo :d welon zlapalam wybawilam sie popilam pojadlam wiec nic dodac nic ujac :):) juz mam wybrany pierscionek zareczynowy :D:D:D: mi sie baaaardzo podoba :) bedzie z bialego zlota bo zoltego nie lubie :P jest taki skromny ale ma jednak to cos w sobie co mnie w nim zauroczylo
od poniedzialku czyli od jutra czas sie za siebie zabrac :) teskno mi za wami jak nie wiem co :) moze czas urlopow niedlugo sie skonczy i bede miala wiecej czasu na forumek
jest taki skromny ale ma jednak to cos w sobie co mnie w nim zauroczylo
Dorotko, najważniejsze że Twój nawet nie wyobrażasz sobie jak wszyscy cieszymy sie ze szczęscia Twojego i innych dziewczyn finalizujących swoje związki ( prawda Kropcia, Gufinka )
kurcze ciagle obiecuje ze bedzie mnie tu wiecej i co...?? cisza .... wiec teraz obiecywac nie bede :P
co u mnie ?? hmmmm zareczyny 17 wrzesnia hehe w nasza 5 rocznice bycia ze soba :) mam nadzieje ze niczego nie zapesze.....
z waga jest tragicznie nie bede pisala ile i jak ale mam teraz mobilizacje ze na wlasnym slubie musze wygladac jak ksiezniczka a nie jak slonica wiec do dziela ::D widze ze nasza kochana Nikola do nas wrocila ale cos nie bardzo z optymizmem u niej wiec trzeba ja podniesc troszke na duchu :)
Gufinka przepraszam ja w temacie nie jestem za bardzo bo czasu mi braknie na wasze fora ale z calego serduszka gratuluje :) to malutko juz czasu zostalo i dla nas bedzie to wyjatkowa data :) wiec cos nas bedzie laczylo hehehe :d
dzisiaj dzien jak codzien tylko praca praca i nic wiecej :/ nastepny tydzien tez calymi dniami w robocie i nic wiecej wiec coz......
Dorotek21, plany jak widzę masz piękne. Niczego nie zapeszysz , tego jestem pewien
Bardzo się cieszę Twopim szczęściem, a co do bytności na forum, zawsze jest lepiej albo gorzej, każdy z nas miewa okresy ( nie mylić z @ ) lepsze i gorsze. Nie martw się , wystarczy że od czasu do czasu wpadniesz i zostawisz wiadomość co i jak.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum