Pomogła: 13 razy Wiek: 33 Dołączyła: 15 Mar 2007 Posty: 15365 Skąd: rodem z piekła;)
Wysłany: Czw 09 Cze, 2011 13:37
Sliwka, no to bomba-mój synek ma trochę ponad osiem miesięcy-nie sypia wogóle czasami około dwóch godzin na dobę i już teraz muszę mieć oczy dookoła d****.
Teraz mnie pocieszyłaś,że będzie jeszcze gorzej na bogów
Witam. Wczoraj przyszła koszulka dla mojej córy, nie mogłam się powstrzymać. Jak wam się podoba? Musicie kliknąć żeby zobaczyć. Dieta trwa, trochę energia mnie rozpiera i mam nerwy bo z teściową się wczoraj pokłóciłam i to dość ostro.... Ważenie w przyszłą niedzielę więc wam się pochwalę ile schudłam.
Witam Was! Jedyne co mogę powiedzieć to to że jestem załamana. Znowu schudłam tylko 2kg Ja naprawdę nie wiem co mam już robić... Chyba pójdę się urżnąć...
Witam Was. Bardzo dawno mnie tu nie było. Przez cały ten czas walczyłam z kilogramami i nadal walczę. Mam wrażenie że te forum troszkę umarło. Teraz mam więcej czasu więc będę częściej zaglądać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum