Wysłany: Pią 22 Sie, 2008 05:01
Cześć!
Kobitki, ja wstaję tak wcześnie bo w pracy muszę być o 7:20 Myję włosy z rana i mam z nimi trochę zachodu bo ciężko mi się układają, więc chwilkę mi to zajmuje. A co najważniejsze? Mam czas żeby posiedzieć na kompie
ja tez tak wstaję, bo po prostu spać nie mogę, w pracy nie zawsze musze być rano, ale mimo wszystko wstaje, bo lubie np. rano ugotowac dzieciom obiad,wstawić pranie, wypic kawkę, przejrzeć pocztę i takie tam babskie domowe krzątanie po domu.
A u mnie się niedługo zacznie wstawanie rano.No bo już za kilka dni 1 września.Dziecko idzie do 3 klasy,no i mamusia znowu będzie musiała wstawać rano.
Anulka-co się dzieje ,czemu się nie odzywasz?
Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 31 Sie 2008 Posty: 1344 Skąd: daleko od domu
Wysłany: Pią 12 Wrz, 2008 09:18
Witaj Anulka
Trzymam kciuki za Ciebie >Ja tez walcze o to zeby waga 55kg pokaywała, chociaz zaczynam z wyzszego pułapu niz Ty Bede zagladac jak Ci idzie, milego dnia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum