Wysłany: Wto 19 Sie, 2008 05:59
Witam z rana! Dziś idę troszę później do pracy, bo muszę wstąpić do przychodni poprawić receptę. Wczoraj zobaczyłam na wadze 57,2 ale coś mi się nie chce wierzyć, bo od wesela troszkę się rozpuściłam i muszę wziąść się znów za siebie
Wysłany: Sro 20 Sie, 2008 05:37
Witam! Dziś w nocy moja mama pojechała na wycieczkę. Ja długo nie mogłam zasnąć. Mam starsznego doła Ciągle nie mam czasu, dużo pracuję i mało jestem z Miłoszkiem. Wczoraj nawet nie chciał ze mną spać tylko wołał babcię W pracy też ciągle coś się dzieje. W szpitalu mamy kontrolę, koleżanka poszła na urlop a ja nie mogę narazie wziąść sobie ani dnia. W tej aptece drugiej trzeba bardzo się pilnować. Lekarze bezmyślnie piszą recepty, a my jeśli coś przegapimy to musimy to później odkręcać i latać do nich poprawiać. Własnie mi trafiły sie takie 2 recepty , muszę kombinować żeby znaleźć czas , aby pójść do przychodni. Masakra, powiem szczerze że mam dość!
Anulka wcale się nie dziwię, że masz dość bo na Twoim miejscu każdy by miał. Swoją drogą to Ci lekarze mogli by się postarać choć w minimalnym stopniu wyraźnie pisać a nie bazgrzą jak kura pazurem. U mnie w mieście był taki lekarzyna, który kiedyś nie mógł sam siebie odczytać na recepcie i od tej pory drukowanymi pisze.
Pomogła: 16 razy Wiek: 38 Dołączyła: 13 Maj 2007 Posty: 7205
Wysłany: Sro 20 Sie, 2008 20:53
Anja napisał/a:
anulka_, nie dziwię Ci się,że masz dość-kurcze kto by nie miał
Anusiak napisał/a:
nulka wcale się nie dziwię, że masz dość bo na Twoim miejscu każdy by miał.
NO NIE MOGę papużki ,słowo daję
przepraszam anulka ,że u Ciebie ,ale już po raz kolejny mnie te nasze papużki rozwalają na maxa ,a Ty kochana nie przesadzaj,mama jest mamą i nikt inny jej nie zastąpi ,nie bądz zazdrosna o swoeje dziecko ,a ciesz się ,że jest kochane i ma taki dobry z babcią kontakt -bo to jest dla niego dobre ,a przecież pragniesz dla niego wszystkiego co najlepsze,jak każda mama dla swego dziecka
z pracą inna sprawa -i tu nic nie doradzę ,może powinnaś wypocząć ,odreagować ,odstresować się?
Wysłany: Czw 21 Sie, 2008 05:21
shashua dziekuję za to co napisałaś:) Niestety teraz nie mogę wziąść urlopu:(
Anusiak właśnie trafiają się już recepty drukowane i mam nadzieję że kiedyś będzie tak , że tylko takie recepty będą obowiązywały
Anja poczekam aż wróci koleżanka z urlopu i coś wymyślę:)
Ja już po śniadanku. Teraz popijam Verdine. Dziś idziemy na 17-stą do dentysty, a później jedziemy na zakupy urodzinowe.
milego dzionka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum