Jak bede bardzo głodna to dwie.
Resztę załatywię mineralną.
Wziełam się teraz na sposób i mineralna piję od 16. Wypijam do 20 połtora litra.
I głod o wiele mniejszy.
Agnieszko wydaje mi sie, że powinnaś pić w ciągu dnia.. a wieczorem tez... nie ma ograniczenia ze musisz wypić połtora litra.. mozesz wypić nawet 2 i pół ;]
Agnieszka25, witam i ja na Twoich salonach Wiesz, Dziewczyny już wiedzą, że jestem gorącą orędowniczką picia Już tłumaczę: picia tzn. wypijania CODZIENNIE trzech litrów wody/herbaty zielonej i czerwonej i innych płynów :) Więc mam nadzieję, że Ty pijesz coś więcej niż te 1,5 litra wieczorem??
Tak piję bardzo duzo. Dzien zaczynam od zielonej herbatki.
Pozniej kawka- jedyna rzecz z ktorej nie zrezygnuję- kawa z mlekiem i cukrem.
Pozniej wypijam szklankę soku.
Pozniej czerwoną herbatę.
Nadchodzi czas na mineralną.
Przed snem wypijam poltorej szklanki czerwonej herbaty.
Wypijam łacznie 2,5 litra dziennie:))))
Nie ma mnie na blogu z braku czasu. Pojawiam sie na 10kg na temacie Kaska0404:))))
Wracam na łono blogu.
Nic mnie jednak tak nie mobilizuje jak to, że napiszę co jem no i rzut oka na suwaczek.
Ostatnio prawie zbladzilam i w tym wypadku prawie nie zrobiło, az tak wielkiej roznicy
śniadanie, które już jest za mną: trzy lekkie Wasy z pomidorem
2 śniadanie: jogurt naturalny z musli
obiad: nie wiem dokladnie jeszcze co, szukam przepisu na jakąś lekką zupkę
podwieczorek: arbuz
dwie wasy z pomidorem
oczywiście mineralka i steper: poł godziny juz za mną. Na wiecej synek pewnie nie pozwoli.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum