Anula, no to nakłamałem, nie odezwałem się , ale jak byś miała takich szefów jak ja... Nie mniej nadrobimy to , kurcze ażzły jestem jak sobie pomyslę że nie pogadaliśmy... Trzymajcie się wszycy - cało- rodzinnie
Pomogła: 13 razy Wiek: 33 Dołączyła: 15 Mar 2007 Posty: 15364 Skąd: rodem z piekła;)
Wysłany: Pon 23 Sie, 2010 14:04
Hej KOchani jestem cała i zdrowa-no tak prawie zdrowa,bo z głową nadal nie najlepiej
Weekend upłynoł jakoś tak za szybko i nie miałam czasu poodpoczywać wogóle Dzisiaj w nocy jak chciałam se w końcu pospać to burzęmieliśmy i koło 24-tej świeciło się u nas jak o 12-stej w południe Szkód chyba żadnych nie było ale nieźle dawało
Moja malutka księżniczka-siostra Łukaszka miała w niedzielę chrzciny Łukaszek był w garniturze a malutka w cudnej białej sukieneczce i wyglądała jak prawdziwy Aniołek-oczywiście zachowywała się w Kościele jak na księżną przystało i wogóle nie płakała-wręcz odwrotnie zachowała powagę i jak to na księżniczkę przystało dostojnie
Za to moi dwaj Panowie w Kościele tak mnie bombali,że ledwo wysiedziałąm w ławce
Sąniesamowici-skąd u nich tyle siły i werwy
No to tyle u mnie póki co-jakby ktoś pytał,to do pracy nadal uczęszczam
Pomogła: 13 razy Wiek: 33 Dołączyła: 15 Mar 2007 Posty: 15364 Skąd: rodem z piekła;)
Wysłany: Wto 24 Sie, 2010 10:47
)shashua, łe nie kumam o co chodzi......u mnie ostatnio zresztą to normalne
Witam wtorkowo;-)
U mnie bez zmian nadal buszuje i mamy się dobrze-cała moja rodzina jest jak zwykle delikatnie
Mariusz znowu wczoraj zaczoł się zastanawiać,czy nasze dotychczasowe imiona dla dzieci-Krzysiu i Wojtek są fajne więc w sumie nie mam pojęcia,czy te imiona zostaną czy nie.....Zobaczymy-lepiej niech się chłop określi,bo będziemy mieli Obcego I i Obcego II
No to ja śmigam dalej (wirtualny bieg nie męczy
.Zobaczymy-lepiej niech się chłop określi,bo będziemy mieli Obcego I i Obcego II
u Ciebie jak zawsze wesoło
powiem Ci że bardzo często przychodzi czas
nad ponownym zastanowieniem sie nad wybranymi juz imionami
a często tez zdarza się że imiona zmieniane są w dzień porodu
Wysłany: Sro 25 Sie, 2010 10:26
kaska0404, no pewnie masz rację
U nas na bank coś się zmieni tylko jak to jeszcze nie wiem-dzisiaj np. mój ślubny stwierdził,że jednak Krzysio i Wojtuś to ładnie i póki co są te imiona ale co do wieczora się zmieni to jeden Pan Bóg wie
KOłomyja u nas totalna dzisiaj i ruch jak w Paryżu na wsi
Lecę robić śniadanko i mam nadzieję,że wskoczę jeszcze dzisiaj
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum