Dieta, diety, odchudzanie :: Forum DIETY.PL Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

*

Poprzedni temat «» Następny temat
Bitwa o zdrowie
Autor Wiadomość
Anja 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 13 razy
Wysłany: Czw 11 Mar, 2010 11:13   

Hej Ludziska;)
Ładnie to się tak ze mnie pod moją nieobecność nabijać :evilmad: :evilmad: :evilmad: :evilmad: :evilmad: :evilmad: :evilmad: :evilmad: :evilmad: :evilmad: :evilmad: :evilmad: oj niech ja tylko dojdę do siebie to Wam pokarze :oczy:
Ogólnie dzisiaj taki dziwny jakiś dzionek-na nic natchnienia nie mam a pracować trzeba
Ruch mam i tak średnio wyrabiam no ale co zrobić :->
Sciskam Was mocno i lecę dalej :biegnie: :biegnie: :biegnie:

JAZOO 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Pią 12 Mar, 2010 06:45   

Anja napisał/a:
gólnie dzisiaj taki dziwny jakiś dzionek-na nic natchnienia nie mam a pracować trzeba
Ruch mam i tak średnio wyrabiam no ale co zrobić :->
wyhamuj Anja nieco , powoli, powoli... masz czas . W końcu jako stateczna mamuska powinnaś zadbać o siebie i maluszka ... nie ganiaj bo czkawkę dostanie... :mrgreen: :mrgreen: :lovers: :lovers: :lovers: :lovers:

Anja 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Pią 12 Mar, 2010 10:56   

JAZOO napisał/a:
W końcu jako stateczna mamuska
Krzychu czegoś Ty się od rana najadł :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: halogenków jakiś czy co :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes:
Dzisiaj piąteczek i nie powiem,żebym się nie cieszyła-wczoraj coś mnie trochę brało a dzisiaj mam już katar jak się patrzy :zimno: więc ogólnie jest zaje*****
Nic poleże dwa dni w domku i może będzie trochę lepiej :blink:
Jutro mam iść z Mariuszem do kina ale jak będę się źle czuła to nici z wyjścia.Poza tym mam dzisiaj żałobę,bo Mariusz sprzedał mój bilet na AC/DC i w ten sposób nie jadę ani na Metallicę ani na AC/DC-wina oczywiście leży po stronie moich 15-stu robali :-> :-> :-> :-> :-> :-> :-> niech im będzie-mamusia sobie to i tak odbije :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: No a tak poza tym to stara bieda :sick: nadal są ze mną i dzielnie mnie katują :->

Agnieszka25 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Pią 12 Mar, 2010 12:41   

No Kochana to jak najwiecej czasu w lozeczku spedz. Ratuj sie jakims mlekiem z miodem, z czosnkiem... jakimis syropkami z cebuli.
Stopy sobie czyms rozgrzewajacym natrzyj... No i zdrowiej szybciutko :tula: :tula: :tula: :tula: :tula: :lovers:

JAZOO 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Sob 13 Mar, 2010 00:35   

Anka , wiesz ... mnie też szarpie nieco, chciałem teraz zadzwonić do Ciebie .... ale zrezygnowałem :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: Wiesz - środek nocy .... no i źle się gada z komóry z głową w muszli.... :smiech3: :smiech3: :smiech3: :smiech3: :smiech3: :smiech3: :sick:
:love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:

Mazia 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 3 razy
Wysłany: Nie 14 Mar, 2010 20:11   

Anja jak tam samopoczucie ? Strzała poszła bo jestem i jak by co na skypa :grin: ale odpoczywaj i przesyłam :lovers: :lovers: :lovers: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :grin: :lovers:

kaska0404 
Dietowa szycha

Pomogła: 2 razy
Wysłany: Nie 14 Mar, 2010 20:16   

Anja, dużo zdrówka kochana
czosnek, cebula,dużo cytrynki
kuruj się
:bawi: :bawi: :bawi:

sabina 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 7 razy
Wysłany: Nie 14 Mar, 2010 20:17   

Anja napisał/a:
halogenków

Anja rozwaliłąś mnie dziś :smiech3: :smiech3: :smiech3: :smiech3: :smiech3: :smiech3: :smiech3: :smiech3:
od razu mi sie humor poprawił

zdrówka życze :lovers:

Clarin 
Pogromca fałdek

Wysłany: Nie 14 Mar, 2010 20:53   

Anja napisał/a:
już katar jak się patrzy

a mnie katar zlapal dzisiaj po sprzataniu. Kurz glupi mnie zlapal. Watpliwy plus mieszkania w wynajmowanym mieszkaniu, w 150 letnim budynku. Mozna sobie sprzatac ile sie chce, ale kurz z cholernych brytyjskich dywanow i tak sie ebdzie unosil...

Milego tygodnia kochana !

Anusiak 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 11 razy
Wysłany: Pon 15 Mar, 2010 07:19   

Hej Anusia ja przyszłam poniedziałkowo się przywitać i powiedzieć do zobaczenia jutro bo dzisiaj nawiewam :)

Anja 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Pon 15 Mar, 2010 09:35   

Hej Ludziska moje kochane-ja tak tylko dzisiaj przelotem,bo od jutra może mnie wcale nie być.Moja teściowa wymyśliła sobie remont i kładziemy kafelki w kuchni i na korytarzu-no i kto ma zostaćw domu do pomocy????Oczywiście Anja :evilmad: no więc będę pewnie dzielnie do końca tygodna pracować :fun: :fun: :fun: :fun: :fun:
No a z takich przyziemnych spraw to katar mam nadal i :sick: również więc żadnych zmian.
Wczoraj całą niedzielę przeleżałam w łóżku bo tak mnie ten dziadowski katar męczył,że zok :evilmad:
Dobra lecę nadrabiać forumek i jeszcze na sklepie siedzę więc jak zwykle jazda :-> :-> :-> :-> :->

shashua 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 24 razy
Wysłany: Pon 15 Mar, 2010 09:53   

Anja, :cry: :bawi: :bawi: :bawi: :bawi: :bawi: :bawi: :bawi: :bawi: :bawi: :bawi: :bawi: :bawi: :bawi: :bawi: :lovers: :lovers: :lovers: :lovers: :lovers: :lovers: tesknie jak gwizdk a i Kuba się dopomina :dzwoni: słuchawkowego :fun: :lovers: :lovers: :lovers: :lovers:

gufinka 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 6 razy
Wysłany: Pon 15 Mar, 2010 09:59   

Kucie kafli dobrze robi na rozum :ceyes: wiem coś o tym :geek: nie wiem tylko czy również podłogowych :myśli1:

Viva Italia!!!

ina44 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 7 razy
Wysłany: Pon 15 Mar, 2010 10:10   

Anja kurcze Ty to zwiewaj od tego pyłu a nie bedziesz sie jeszcze nastawiac :roll:
Zdrówka :lovers: :lovers: :lovers: Mam nadzieje ze nic powaznego Cie nie dopadnie.Koncerciki nadrobisz w pozniejszym czasie ;-) :grin:

iwonka69 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 3 razy
Wysłany: Pon 15 Mar, 2010 21:38   

Anulka, ty zadbaj o siebie teraz, z nie przykład z Jazoo bierzesz? Ty masz teraz ksiązki czytac i sie dokształcac co nieco. :lovers: :lovers:

Odpowiedz do tematu