Pomogła: 13 razy Wiek: 33 Dołączyła: 15 Mar 2007 Posty: 15364 Skąd: rodem z piekła;)
Wysłany: Czw 11 Mar, 2010 11:13
Hej Ludziska;)
Ładnie to się tak ze mnie pod moją nieobecność nabijać oj niech ja tylko dojdę do siebie to Wam pokarze
Ogólnie dzisiaj taki dziwny jakiś dzionek-na nic natchnienia nie mam a pracować trzeba
Ruch mam i tak średnio wyrabiam no ale co zrobić
Sciskam Was mocno i lecę dalej
gólnie dzisiaj taki dziwny jakiś dzionek-na nic natchnienia nie mam a pracować trzeba
Ruch mam i tak średnio wyrabiam no ale co zrobić
wyhamuj Anja nieco , powoli, powoli... masz czas . W końcu jako stateczna mamuska powinnaś zadbać o siebie i maluszka ... nie ganiaj bo czkawkę dostanie...
Pomogła: 13 razy Wiek: 33 Dołączyła: 15 Mar 2007 Posty: 15364 Skąd: rodem z piekła;)
Wysłany: Pią 12 Mar, 2010 10:56
JAZOO napisał/a:
W końcu jako stateczna mamuska
Krzychu czegoś Ty się od rana najadł halogenków jakiś czy co
Dzisiaj piąteczek i nie powiem,żebym się nie cieszyła-wczoraj coś mnie trochę brało a dzisiaj mam już katar jak się patrzy więc ogólnie jest zaje*****
Nic poleże dwa dni w domku i może będzie trochę lepiej
Jutro mam iść z Mariuszem do kina ale jak będę się źle czuła to nici z wyjścia.Poza tym mam dzisiaj żałobę,bo Mariusz sprzedał mój bilet na AC/DC i w ten sposób nie jadę ani na Metallicę ani na AC/DC-wina oczywiście leży po stronie moich 15-stu robali niech im będzie-mamusia sobie to i tak odbije No a tak poza tym to stara bieda nadal są ze mną i dzielnie mnie katują
No Kochana to jak najwiecej czasu w lozeczku spedz. Ratuj sie jakims mlekiem z miodem, z czosnkiem... jakimis syropkami z cebuli.
Stopy sobie czyms rozgrzewajacym natrzyj... No i zdrowiej szybciutko
Anka , wiesz ... mnie też szarpie nieco, chciałem teraz zadzwonić do Ciebie .... ale zrezygnowałem Wiesz - środek nocy .... no i źle się gada z komóry z głową w muszli....
a mnie katar zlapal dzisiaj po sprzataniu. Kurz glupi mnie zlapal. Watpliwy plus mieszkania w wynajmowanym mieszkaniu, w 150 letnim budynku. Mozna sobie sprzatac ile sie chce, ale kurz z cholernych brytyjskich dywanow i tak sie ebdzie unosil...
Wysłany: Pon 15 Mar, 2010 09:35
Hej Ludziska moje kochane-ja tak tylko dzisiaj przelotem,bo od jutra może mnie wcale nie być.Moja teściowa wymyśliła sobie remont i kładziemy kafelki w kuchni i na korytarzu-no i kto ma zostaćw domu do pomocy????Oczywiście Anja no więc będę pewnie dzielnie do końca tygodna pracować
No a z takich przyziemnych spraw to katar mam nadal i również więc żadnych zmian.
Wczoraj całą niedzielę przeleżałam w łóżku bo tak mnie ten dziadowski katar męczył,że zok
Dobra lecę nadrabiać forumek i jeszcze na sklepie siedzę więc jak zwykle jazda
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2008 Posty: 5166
Wysłany: Pon 15 Mar, 2010 10:10
Anja kurcze Ty to zwiewaj od tego pyłu a nie bedziesz sie jeszcze nastawiac
Zdrówka Mam nadzieje ze nic powaznego Cie nie dopadnie.Koncerciki nadrobisz w pozniejszym czasie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum