Pomogła: 11 razy Wiek: 30 Dołączyła: 15 Mar 2007 Posty: 8989 Skąd: Jarocin
Wysłany: Czw 21 Sie, 2008 09:11
Koffane moje kumpelki netowe a więc wieczorek był no noo nie powiem bardzo sympatyczny była i ta przeogromna pizza którą mężuś obiecał i tulanki całuski i takietam-same wiecie no i świece były.........
Ech było po prostu cudownie a jak mężuś mi powiedział,że za nic w świecie by mnie nie zamienił na nikogo innego i dziękuje mi za każdą wspólnie spędzoną minutę to az się połakałam z radości...wiecie dziewczyny fajny ten mój mężuś
No i tak przez tą naszą rocznicę nie zdążyłam na ognicho jak było fajnie? Pytam bom bardzo ciekawa?
No i jeszcze raz bardzo My dziękujemy Wam za życzonka
Wysłany: Czw 21 Sie, 2008 09:20
No to świetnie,że ognicha nie straciłam
Właśnie tak po wiosce chodziłam i w tipi takie porządeczki i se tak myślałam co się stało że tak cicho czysto.... No ale jednak coś się działo bo Pontusia przy ognichu wywijała
Anja dzieki jeszcze raz.
Oj to wieczor byl fajny,mezulek takie komplementy ci powiedzial,az mi sie lezka w oku zakrecila.
Indiance nas wczoraj opuscili,ale ponto ostro dawala,ja ognisko rozpalilam,ale szybko spac poszlysmy.
Wysłany: Pią 22 Sie, 2008 08:52
No jestem u siebie ale co ja mam dzisiaj napisać,żeby Was troszkę rozweselić
Kurcze dzisiaj to tak rozwalona jestem,że nawet nie wiem co ja mam zjeść-na bank na obiadek zjem sobie dwa jaja tak pół na pół bo tak długo za mną chodzą że szok Teraz sama kawcie piję,bo żadnej funfelki z drugiej strony ekranu nie ma A ja chcę z Wami klikać bom uwielbiam Was
Pomogła: 3 razy Wiek: 32 Dołączyła: 20 Maj 2008 Posty: 1710 Skąd: Wrocław
Wysłany: Pią 22 Sie, 2008 09:49
Kawcia druga się gotuje Poza tym zbliża się @ i cud że te 2 kg przed nią spadły. A w ogóle to humorek mam jakby mnie ktoś w głowę odpowiednio kopnął Anuśka Ty wystarczy że napiszesz dzień dobry a już jest wesoło
Pomogła: 3 razy Wiek: 32 Dołączyła: 20 Maj 2008 Posty: 1710 Skąd: Wrocław
Wysłany: Pią 22 Sie, 2008 11:18
Agnieszka71, a ja to co??????????????? Gips????????????? O cholera, znowu skojarzenie medyczne A tak a propos!!! Dobrze że o tych kulomiotach w gipsie nie zaiwaniasz bo by Ci dzisiaj lekarz dziurkę musiał machnąć w nim chyba
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum