Pomogła: 11 razy Wiek: 34 Dołączyła: 04 Mar 2007 Posty: 6046
Wysłany: Sro 20 Sie, 2008 18:28
Anja, przedewszystkim najserdeczniejsza życzenia dkla Was z okazji rocznicy,życze wytrwałości , miłości i spełnienia marzen a także życzę abyście kolejna rocznicę obchodzili już we trójeczke
Pomogła: 16 razy Wiek: 38 Dołączyła: 13 Maj 2007 Posty: 7088
Wysłany: Sro 20 Sie, 2008 20:39
Anju ,czekaj jeszcze sekundkę tylko lezki obetrę bo się popłakałam ze śmiechu aż się osobisty podejrzliwie gapi( dureń czy co,nie przyzwyczaił się jeszcze??????? )
WSZYSTKIEGO Najlepszego KWAIATUSZKU NASZ FORUMKOWY I DUżO ,DUżO WSPóLNYCH JAK NAJSZCZęśLIWSZYCH LAT
A ja moja trzecia obchodzilam w kwietniu tego roku.
Oj, 3 lata po ślubie, toż to sama słodycz jeszcze. Mnie juz stuknęło w styczniu 14 lat , Kurde, ale sie starzeję.
tak quote]moj ostatnio coraz czesciej o kaftanie bezpieczenstwa wspomina jak patrzy na mnie gdy na forumku siedze
oj to musze wam wrzucić linka, ciekawa jestem co wtedy mężuś powie, jak posłucha. Ja przez 3 godziny pekam ze smiechu, zajrzyjcie na moje salony a tam znajdziecie coś co rozbawi Was do łez.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum