Pomogła: 3 razy Wiek: 32 Dołączyła: 20 Maj 2008 Posty: 1710 Skąd: Wrocław
Wysłany: Sro 20 Sie, 2008 09:45
Pożyczę od mojej dyrektorki Czujesz????? Idę do niej - dzień dobry, ja tu pracuję od poniedziałku, mogłaby mi pani pożyczyć pejczyk z zapasów domowych? Słyszałam, że spore
gufinka tylko uważaj, bo może to potraktować jako propozycję. I napisz nam jak będziesz do niej szła, to jakbys długo nie wracała wyślemy kogoś na ratunek.
Pomogła: 3 razy Wiek: 32 Dołączyła: 20 Maj 2008 Posty: 1710 Skąd: Wrocław
Wysłany: Sro 20 Sie, 2008 10:41
serio! Bo ona mieszka w solarium a ze względu na orientację nosi się raczej po męsku i miała kiedyś kitkę. Teraz ma na łbie jeża ale dalej strzaskana na mahoń aż się swąd unosi za nią Oprócz tego piekielnie błyskotliwa baba/chłop A pies wie...
nie mam pejczyka jacie trzeba coś wykombinować-a taki własnej roboty może być
Spytaj Gufinke moze od szefowej wezmie
Aniu kochana ,zycze ci z calego serducha speelnienia twojego najgoretszego pragnienia,oby dalsze lata byly takie dobre jak te 3 pierwsze.Sciskam was mocno i przesylaam wielkiego buziola
A i wieczorek romantycznie sie zapowiada i mam nadzieje ze na pizzy sie nie skonczy co?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum