Beciulku pieknie Ci idzie dietka!!!
Ja od dzisiaj z rozpiskami tez wracam., bo chyba nic innego nie jest w stanie mnie zmotywowac.
Buziaki zostawiam i kciuki zaciskam za efekty dietki
becia, kurcze wiesz co mało tego jedzonka
jakbyś jadła od rana więcej to tej sałatki też byś mniej pochłonęła
a i pokaż mi gdzie jest obiad, ciepłe żarełko w tej rozpisce
a tak po za tym to ładnie sie trzymasz
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 04 Mar 2007 Posty: 8848
Wysłany: Pią 20 Sie, 2010 19:37
kaska0404, masz rację , tyle,że tą sałatkę pożarłam nie z głodu a raczej z łakomstwa, uwielbiam ja i tak od popołudnia drzwi do lodóki otwierałam i zamykałam, i za cholere nie chciały się zaciąć
od jutra poprawa
kaska0404 napisał/a:
a i pokaż mi gdzie jest obiad, ciepłe żarełko w tej rozpisce
tak od popołudnia drzwi do lodóki otwierałam i zamykałam, i za cholere nie chciały się zaciąć
ehhhhhhhhhhhhhh wiem wiem są takie dni
no ale co by mi to było ostatni raz
becia napisał/a:
kilka , chyba ze sześc gorących kawek
kobieto trzebajeść ciepły posiłek
fajnie wypełnia żołądek i dłużej trzyma
no i niezdrowo jeśc same zimne rzeczy
a taka ilośc kaw by mnie do zawału doprowadziła
nie podoba za dużo tej kawy było.zapomniałaś ze nie powinnaś tyle kawy pic z czego?tego jedzenia dla mnie za mało jest
musisz tez coś ciepłego jeść,kawa i ciepły obiad to nie to samo
co z twoimi migrenami?
buziolam,milego weekendu
Oj Beciu gdybym skroila salatke warzywna z majonezem to podejrzewam, ze caly dzien poza przeciagiem w lodowce,nie robilabym nic innego:D
Jak juz ja zrobie to moge ja jesc na sniadanie, drugie sniadanie, obiad, podwieczorek i na kolacje i jako przekaskę . Uwielbiam po prostu . Łączę się z Toba Potworku Salatkowy
Beciulka , nie powiem , zaszalałaś z sałatka , ale ... to też dobrze, filozoficznie patrząc to wszystko ma jakieś logiczne uzasadnienie, pewnie organizm sie domagał takiego dania i tyle Przekonałem sie na swojej skórze że czasem warto odpuscić zasady...
Tez sie bardzo cieszę... ze jesteś. Z ciekawostek, przetworzyłem nieco taką książkę , jak dla mnie rewelacja - Apteka natury- poradnik zdrowia, jak zamieszcze na serwer , zostawię informację że jest, a jesli ktoś bedzie chciał poznać ja ( a myślę że warto) wyślę link
Wysłany: Pon 23 Sie, 2010 14:44
JAZOO napisał/a:
Z ciekawostek, przetworzyłem nieco taką książkę , jak dla mnie rewelacja - Apteka natury- poradnik zdrowia, jak zamieszcze na serwer , zostawię informację że jest, a jesli ktoś bedzie chciał poznać ja ( a myślę że warto) wyślę link
a to ja bardzo chetnie JAZOO,
weekend minął dośc pracowicie a mianowicie działałam z burakami
z dietka tez nie było zle
od kilku dni waga pokazuje równiutkie 75 a więc chyba przesunę sobie suwaczek o 2 kilo takie efekty mnie jeszcze bardziej mobilizuja
pozdrawiam wtorkowo i dziekuje kaska0404, Agnieszka71, Agnieszka25, JAZOO, za odwiedzinki
dopisek godz.21.16
dzisiejsza rozpiska
150gr, naturalny+otreby
kromka razowca z dżemem
2 jedynki
4 łyżki surówki z pekinki
Wysłany: Wto 24 Sie, 2010 20:01
kaska0404, sabina, dzięki
kurcze co ja to dzisiaj zjadłam
150gr,jogurt nat+ otreby
5 łyżek sałatki makaronowej
kromka razowca z dżemem-mam takie wrażenie,że jak czasem zjem to nie tęsknię za słodkim
150gr. wiesniak z pomidorem
4 łyżki pomidorowej z ryżem
oj , oj, becia po dupsku bo sie nazbierało dzisiaj
a tak wogóle to miałam dzisiaj kiepski dzień, jakiś nastrój do du..., cos mną telepało , cholernie rozdrażniona byłam, nie wiem, możę na ta pogodę czort jeden wie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum