Pomogła: 13 razy Wiek: 33 Dołączyła: 15 Mar 2007 Posty: 15364 Skąd: rodem z piekła;)
Wysłany: Wto 17 Sie, 2010 08:37
Shas ja też u Beciulki o wariacji czytałam tylko kurcze gdzieś ta wariacja zwiała......
Tego ciepłego to ja się w te upały nie będę czepiała ale niech się ochłodzi to nie podaruję i pyska od razu wydrę
Beciulka pięknie Ci idzie
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 04 Mar 2007 Posty: 8848
Wysłany: Wto 17 Sie, 2010 13:42
shashua napisał/a:
gdzieś coś o wariacji czytałam.
chyba u ciebie pisałam, sama juz nie wiem ale jest jeszcze jedna porcyjka i cos ciepłego zjadam, a wariacja jest pyyyycha tym razem dodałam troche startej marchewki i duzo koperku i z dnia na dzień coraz bardziej pali w dziób
dzisiaj sie trzymam i mam nadzieję,że do wieczorka dam radę
Pomogła: 7 razy Wiek: 28 Dołączyła: 21 Mar 2007 Posty: 9863
Wysłany: Wto 17 Sie, 2010 14:00
a ja po tej zupie kapuścianej którą kiedyś gotowałam to jakoś straciłam ochote na welkiego rodzaju kapuściane eksperymenty na samą myśl o zupie kapuścianej mam
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 04 Mar 2007 Posty: 8848
Wysłany: Wto 17 Sie, 2010 19:20
sabina napisał/a:
a ja po tej zupie kapuścianej którą kiedyś gotowałam to jakoś straciłam ochote na welkiego rodzaju kapuściane eksperymenty na samą myśl o zupie kapuścianej mam
Pomogła: 13 razy Wiek: 33 Dołączyła: 15 Mar 2007 Posty: 15364 Skąd: rodem z piekła;)
Wysłany: Sro 18 Sie, 2010 09:10
becia, tak weszłam na te przepisy tam i kurcze przypomniała mi się nasza ponto.........tak odeszła od nas bez pożegnania i żadnego słowa......a taka fajna dziewczyna z niej
Co do Twojej dietki to pięknie Ci idzie
Beciu jak widzę , nadal jesteś "nienaganna" w swojej diecie- perfekcjonistka
Ciesze się że tak jest, bo zawsze dopingujesz mnie ( no przynajmniej zawstydzasz) konsekwencją . Chciałem się przyznać że powoli wracam na ścieżkę diet więc może za jakiś czas i ja wykażę się nowym efektem, tym czasem łączę się z Tobą w wysiłkach ... dziękuję też za "odkurzanie" mojego bloga to takie miłe jesli wpisujecie się , mimo mojej nie aktywności...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum