Pomogła: 16 razy Wiek: 38 Dołączyła: 13 Maj 2007 Posty: 7205
Wysłany: Sro 20 Sie, 2008 21:22
Beciu ,jak Twoja dietka ? ja dietkuję zawzięcie ,tylko się jakoś do ćwiczeń zmusć nie mogę ,a czasu mam jakby więcej... trzeba nam pochudnąc i dojść do celu ,bo przed nami zima i co to będzie dalej?
Pomogła: 11 razy Wiek: 30 Dołączyła: 15 Mar 2007 Posty: 9210 Skąd: Jarocin
Wysłany: Czw 21 Sie, 2008 10:01
Beciaczku gdzie jesteś-tęsknimy.... Pewnie znowu nawaliłaś sobie mnóstwo pracy...
Jejciu chyba się nie pochorowałaś
Życzę Ci miłego dzionka i czekam na wieści od Ciebie
Pomogła: 11 razy Wiek: 34 Dołączyła: 04 Mar 2007 Posty: 6112
Wysłany: Czw 21 Sie, 2008 21:06
ech... z dieta jak na razie klapa i ja sama tez jestem klapnieta ,nie wiem ale nie daje jakoś rady , wogóle to jestem jakas zdołowana , brak we mnie energi
dobranoc , idę spać bo nawet mi się siedziec nie chce
Beciu trzymam kciuki za lepsze samopoczucie,moze w weekend bateryjki naladujesz i wrocisz do nas juz usmiechnieta.
Zycze ci milego piatku i szczesliwego weekendu
Pomogła: 11 razy Wiek: 34 Dołączyła: 04 Mar 2007 Posty: 6112
Wysłany: Pią 22 Sie, 2008 20:11
dziekuje dziewczyny
dzisiejszy dzień mi zleciał szybko bo miałam mnóstwo pracy w pracy , po pracy w domu a teraz juz jestem zmęczona i odczy się kleją do spania
z dieta staram się jak mogę ale mi nie wychodzi , jestem tuz przed @ i może to tym razem na mnie tak działa, sama nie wiem
dzisiaj zjadłam 2 pomidory, serek ziarnisty, parówka ,malesmik 2 szt, i bułka więc same widzicie,że totalna klapa a zaczęłam tak ładnie dzisiaj od serka i pomidorków a skończyłam tak zle już nie wiem co mam robic, może nastawić się na jakąś konkretną dietę, tylko jaką
Pomogła: 1 raz Wiek: 31 Dołączyła: 03 Lis 2007 Posty: 3406 Skąd: woj. dolnośląskie
Wysłany: Pią 22 Sie, 2008 20:17
becia napisał/a:
jestem tuz przed @
i to jest chyba powód kochana ... nie martw sie będzie dobrze . Ostatnio klientka powiedziała mi o jakiejś diecie strukturalnej która trwa dwa dni i można np ja robić sobie raz w tygodniu. Ma mi przynieśc jej opis , jest zdrowa i ładnie się na niej chudnie wolno ale zdrowo .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum