pomylka,ale juz wyjasniona.
Musialo cie przewiac,duzo dzwigalas,dlatego tak cierpialas.Masz jakas masc przeciwbolowa to moze sie nasmaruj?Ciesze sie ze u ciebie wszystko w porzadku lepiej sie czujesz,martwilysmy sie bo nie odzywalas sie dlugo.
Becia a ja w sobote miałam malowanko ale nas naszło z tymi pracami weekend długi a my sprzątamy
Cieszę się że od jutra zaczynamy razem raźniej mi będzie .Masz już jakiś plan Bo ja myślałam sobie ze jutro zrobie dzionek jogurtowy tak jak kiedyś robiłysmy a potem dieta ścisła
Pomogła: 16 razy Wiek: 38 Dołączyła: 13 Maj 2007 Posty: 7088
Wysłany: Pon 18 Sie, 2008 10:11
Beciu ,te strzałeczki to przypominajki do zmotywowania ,bo dietkę miałaś zaczynać od dziś ,a jeszcze dziś to myślę o Tobie wyjątkowo i mocno mocno z Tobą jestem-miłego ,zdrowego ,spokojnego dzionka kochana
Pomogła: 11 razy Wiek: 34 Dołączyła: 04 Mar 2007 Posty: 6046
Wysłany: Pon 18 Sie, 2008 18:31
Kama36 napisał/a:
Dobrze że czujesz sie lepiej
\
tak mi się chyba wydaje bo siadłam chwilkę do kompa i ledwo siedzę bo głowy na karku cos nie potrafie utrzymać, i chyba muszę się połozyc ,lprzepraszam,że nie popiszę u was wszystkich ale niedam rady obiecuje ,że nadrobnie wszystko :-D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum