Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 24 Wrz 2007 Posty: 112 Skąd: Żywiec/ Kraków
Wysłany: Pią 22 Sie, 2008 11:02
iwonka69 napisał/a:
i co, i dupa, tyle sie nagadałam a jak zaczęłam sie zbierać na te marsze to ciemno sie zrobiło. Najgorsze, że chciałam z dziewczynkami troche spacerkowo pochodzić po lesie i wyobraźcie sobie, że żadna nie chciała iść ze mną
anetaz3 napisał/a:
U mnie jest to samo! Gdy chcę,żeby ze mną poszła to nie chce jej się,a gdy niechce jej zabrać to są fochy.
No to mówię, słuchawki na uszy i w drogę samotnie, a za jakiś czas leniwe koleżanki pękną z zazdrości że tak świetnie wyglądacie i może wtedy się skuszą
Siedzę i zastanawiam się...co robi pozostałe 6 cudów świata :)
.
.
.
Moje tez chetne, ale jogging jakos nie bardzo mi z nimi wychodzil, bo one musza powachac, obsiusiac trawke w kilku miejscach, zatrzymac sie na chwile bo cos zobaczyly, poszczekac na cos itd . Taki jogging ze mna to dla nich zadna frajda, bo za wolno biegalam, dezorientowaly sie dosc szybko, bo to ani spacer, ani bieg w pelnym galopie. Z jednym psem to jeszcze jakos pewnie by szlo, ale grupka zawsze wzajemnie sie inspiruje. Za to ganiaja za soba jak sie je na polu spusci, az im sie uszy trzesa, ja nie mam nawet szans, za szybkie sa
Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 24 Wrz 2007 Posty: 112 Skąd: Żywiec/ Kraków
Wysłany: Pią 29 Sie, 2008 21:05
na razie zrezygnowałam z testowania, bo jutro idę na wesele i nie mogę mieć żadnych bąbli Dziś biegałam w starych. Ogólnie miałam zły humor, zaczął padać deszcz więc stwierdziłam że nie biegam. Chwilę później dopadł mnie większy dołek, powiedziałam że niestraszny mi deszcz i poszłam. Czuję się o niebo lepiej
A teraz idę robić się na bóstwo, gładkie nóżki, pazurki i takie tam, bo jutro wolę się wyspać
Siedzę i zastanawiam się...co robi pozostałe 6 cudów świata :)
.
.
.
Mila - Bardzo interesujacy pomysl.
Takie bieganie rowniez sporo daje, byc moze jest bardziej monotonne, ale coz z tego? Z pewnoscia skorzystam z niego w przyszlosci, dziekuje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum