Agusia słońce Ty wiesz, że my tu po to żeby nie tyko o pierdołach gadać ale też i o poważnych sprawach. Także jak Cię coś gnębi to wal bez owijania w bawełnę
Pomogła: 13 razy Wiek: 33 Dołączyła: 15 Mar 2007 Posty: 15364 Skąd: rodem z piekła;)
Wysłany: Sro 17 Mar, 2010 12:10
Agula a w ucho normalnie chcesz?????
Słuchaj jak nie z nami pogadasz to z kim-z helmutami
A niby od czego my jesteśmy co????
Biedulko jedna robisz jak wół za pięciu i nie uważasz na siebie znowu mi coś świta-miałam nie pisać ale już mnie łapy swędzą i i tak napiszę
nie dbasz o siebie przemęczasz się jesteś na skraju wytrzymałości zła pogoda złe odżywianie męcząca podróż do pracy i spowrotem to wszystko sumując pewnie niedługo spotkamy się na forum bo będziesz na L4
Informacja dla reszty użytkowników:
Nie wolno mnie linczować ponieważ jestem w okresie ochronnym
to wszystko sumując pewnie niedługo spotkamy się na forum bo będziesz na L4
i Anja znowu laleczkę voodoo wyciągnęła
powiem wam szczerze ze tak wypluta i wymemłana to się już dawno nie czułam.brak mi siły i chęci do czegokolwiek.już od 5 tygodni prawie jestem sama w grupie i powoli mam dosyć
dzięki kochani za tulingi i słowa otuchy wiem ze mogę tutaj trochę pomarudzic,ale ostatnio to ja ciągle marudzę ...
dzisiaj u nas było 13 stopni,przeskok koszmary.niedawno było w nocy jeszcze -5
ciśnienie nam wszystkim dziś na głowy padło i każda tabsy łykała.słoneczko tak fajnie grzało.
mam nadzieje ze już dłużej taka pogoda zostanie.
w pracy bieganina bo msze na Wielkanoc szykuje i świecę wielkanocna muszę sama ozdobić.na brak zajęcia nie narzekam.
miłego wieczorka kochani
jejcia, duzo masz na glowie. Wcale mnie nie dziwi, ze sil brak. A do tego przesilenie wiosenne juz daje o sobie znac i u wiekszosci brak energii. Trzymaj sie Aguś cieplutko.
już od 5 tygodni prawie jestem sama w grupie i powoli mam dosyć
Nie dziwię Ci się, że masz dość bo każda z nas byłaby wykończona i padała na Twarz. A ta Twoja kierowniczka to jakiegoś zasdtępstwa za tamte baby zorganizować nie może??????????????????
Agnieszka71 napisał/a:
dzisiaj u nas było 13 stopni,przeskok koszmary
dokładnie tak, człowiek chodzi jak przetrącony i nie wie co ma ze sobą zrobić
Anja napisał/a:
Nie wolno mnie linczować ponieważ jestem w okresie ochronnym
a mniejszymi literami tego nie dało się napsać???????? Ty poczekaj aż okres ochronny minie to Cię zlinczujemy
Witam kochani!!nareszcie mi się udało zasiąść do kompa w celach relaksowych do tej pory roboczo było
w piątek i sobotę miałam szkolenie,w piątek o 21 a w sobotę po 19 byłam w domu i miałam już dosyć.głowa mnie przez te dwa dni nieziemsko bolała i żadnej przyjemności mi szkolenie nie sprawiło. tyle godzin siedzenia w zamkniętym pomieszczeniu każdemu może zaszkodzić.
dzisiaj nadrabiam zaległości-trochę posprzątałam,pranie zrobiłam.wiem ze niedziela,ale w tygodniu nie dam rady teraz nareszcie odpoczywam
dietkowo jakoś leci ,chociaż w piątek i wczoraj na chlebie żyłam bo kanapki ze sobą wzięłam.
spodnie rozmiar 42 z tyłka mi zjeżdżają wiec jest coraz lepiej.
moja koleżanka z grupy dalej chora wiec ten tydzień tez się nie za ciekawie zapowiada,mam nadzieje ze przed świętami przyjdzie
buziolam wszystkich i miłego popołudnia wam życzę
Agnieszko, dawno nie byłem u Ciebie, ale dziewczyny jak widze czarują i czaruja , teraz to już na pewno wszystko na prostą wyskoczy... tylko spokojnie trzeba podchodzić....
Agus , nieco wyciszenia, radości życia i uśmiechu, to tak na początek życzę ...
Pomogła: 3 razy Wiek: 34 Dołączyła: 03 Lis 2007 Posty: 5320 Skąd: woj. dolnośląskie
Wysłany: Pon 22 Mar, 2010 12:18
Agusia wpadam w końcu do twoich salonów i widze że zapracowana jesteś. W takim razie życze ci spokojnego tygodnia i dobrego nastawienia i pozdrawiam gorąco
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum