Dieta, diety, odchudzanie :: Forum DIETY.PL Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

*

Poprzedni temat «» Następny temat
AGA I JEJ WALKA Z NAŁOGIEM
Autor Wiadomość
tibby 
Pogromca fałdek

Wysłany: Nie 17 Sie, 2008 11:28   

U mnie wczoraj w Poznaniu to przez całe popołudnie aż do późnego wieczora była straszna ulewa. Dopiero się nad ranem skończyła, a teraz wieje trochę silniejszy wiatr.

Dobrze, że już jesteś spokojniejsza.
Pozdrawiam. :lovers:

shashua 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 16 razy
Wysłany: Nie 17 Sie, 2008 12:35   

Aguś uważaj na tą swoją nóżkę ,bo widzę już ,że cię energia roznosi ,a siły jeszcze nie dopisują -powolutku ,bo jak się narwiesz i przesilisz to nic dobrego z tego nie będzie :lovers:
napisz koniecznie jak Twoja mama w tym Gdańsku? :hmmm: :cry:

Agnieszka71 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Nie 17 Sie, 2008 16:30   

Dzis noga troche lamie bo deszcz za oknem,resztki od was do mnie przyszly.

Dzwonilam do mamy,mieli w miare spokojnie-duzo deszczu porzadny wiatr tez byl ,ale my juz do tego przyzwyczajeni bo jak jesienia sztormy sie zaczynaja to wiatr porzadnie co roku wieje.Mama troche zmokla bo z psem na dworze byla,wracala do domu zgieta w pol bo juz wiatr sie wzmogl.Takze juz spokojniejsza jestem.Do wtorku ponoc maja te anomalia pogodowe jeszcze trwac,boziu.........
U mnie dzien mija spokojnie,tylko noga pulsuje troche i szwy swedza,bo sie goja.Wstalam dopiero o 11,az wstyd sie przyznac ,ale wczoraj spac nie moglam i film na tvn chyba do 2 w nocy ogladalam(pitch black)
Ciesze sie ze u was juz pogoda spokojniejsza,nikomu nic sie nie stalo,milego popoludnia zycze wam kochane. :lovers:

Anusiak 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 4 razy
Wysłany: Nie 17 Sie, 2008 17:33   

Agnieszka71 napisał/a:
.Wstalam dopiero o 11

Haha to tak jak ja. Potem szybki prysznic i do kościóka poszłam. Między myciem a ubieraniem zjadłam śniadanie a jak przyszłam to prawie był obiad.

A co do pogody to u mnie jakieś pół godziny temu pokazało się słońce i tak sobie świeci i zrobiło się całkiem przyjemnie na dworku.

Agnieszka71 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Nie 17 Sie, 2008 17:55   

Anusiak napisał/a:
pokazało się słońce i tak sobie świeci i zrobiło się całkiem przyjemnie na dworku.
a u mnie szaro,buro,bleeeeeeeeee.Ale w miare cieplo 20 stopni.
Od jutra znowu ma byc cieplo i slonce.
Dzisiaj siedze w domu bo pogoda do spaceru nie zacheca,a taka mialam ochote wyjsc.
Obiadek byl dopiero o 17,bo sniadanie o 12. :whistle:
Godziny mi sie poprzestawialy,kolacja pewno bedzie gwizdana-cos malego. :blink:

becia 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 11 razy
Wysłany: Nie 17 Sie, 2008 17:57   

Agnieszka71, jak dzisiaj z nóżką, pewnie na zmianę pogody dokucz ci :hmmm:

Agnieszka71 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Nie 17 Sie, 2008 18:09   

Nooooooooo,pisalam juz ze dzis rwie i pulsuje,gorzej z glowa bo @ przyszla w nocy cichaczem i 2 dniowym spoznieniem i migrenka sie zaczyna.Ale dzen spokojny.
Ciebie tez kosci lamia porzadnie po przewianiu i noszeniu ,nasmaruj sie czyms moze?

becia 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Nie 17 Sie, 2008 18:19   

Agnieszka71 napisał/a:
Nooooooooo,pisalam juz ze dzis rwie i pulsuje,

mam tyle zaległości,że faktycznie musiałam przegapić :oops:

Agnieszka71 napisał/a:
gorzej z glowa bo @ przyszla w nocy cichaczem i 2 dniowym spoznieniem i migrenka sie zaczyna.

no to możemy sobie raczki podać bo ja tez mam wściekłe migreny, i bardzo ci współczuję bo wiem co to za ból :evil: :yikes:

Agnieszka71 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Pon 18 Sie, 2008 11:22   

Dzien doberek

Dzisiaj rozpoczelam dzien od owsianki :sick: ale jakos poszla.Podziwiam Gufinke ze taka odwazna i ja wcina.Dodalam sobie jogurtu i poszlo lepiej,nie byla juz taka kleista.
Wczoraj dietkowo nie bylo zle
sniadanko-jajko na poltwrdo,kanapeczka pelnoziarnistego z wedlinka z indyka,pomidorek,ogorek na kanapce
obiadek-feta z ziolami(rozmemlana z 2 lyzkami oliwy,ziolami prowensalskimi,3 zabkami czosnku),makaron bezjajeczny,salatka z rzepy(starta na tarce,jogurcik naturalny,szczypiorek)
serwatka smakowa beztluszczowa 1 szklanka,jablko
2 dykty bez niczego

Obiad byl dopiero o 17 wiec potem juz nic nie wciskalam w siebie.

Dzisiaj glowa mi troche daje,migrenka przy @.Bez tabletki sie nie obylo. :yikes:
Siedze sobie z wami i pisze,korzystam dopuki moge.Pojde do pracy to sie skonczy ta laba. :blink:
na razie zjadlam ta owsianke,na obiad planuje rybke bez panierki i cos do tego,zobacze co maz dokupi.Napisze potem.Waga stoi cholercia,ale przy moim braku ruchu to i tak sie ciesze ze do gory nie idzie. :blush:

Anja 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Pon 18 Sie, 2008 11:25   

Agnieszka71, ale Twoje wczorajsze menu pięknie wygląda-narobiłaś mi smaka na fetkę :icecream:

Agnieszka71 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Pon 18 Sie, 2008 12:03   

ale polska feta jest lepsza,mniej zbita.tutaj jest twarda i slona jak diabli.zrob sobie na obiadek,smakowalo super. :icecream:

Godzina 20,rozpiske wstawiam:
:arrow: owsianka z jogurtem beztluszczowym brzoskwiniowym
:arrow: rybka bez panierki z surowka z rzepy
:arrow: 2 herbatniki z kawalkami jablka :oops:
:arrow: 2 kanapki chlebka pelnoziarnistego z pomidorem i ogorkiem

Bierzemy sie za remont balkonu-SHAS chyba ci pozazdroscilam.Cale szczescie ze tesc moj potrafi takie rzeczy robic to pomoze.chcemy kafelki polozyc bo dosyc mam tego betonu(pomalowany na zielono).Maz juz zaczal uprzatac,farbe troche poskrobal ,jutro zagruntuje i w piatek lub sobote(od pogody zalezy) lecimy z koksem.Oby tylko pogoda fajna byla-nie goraco,ale bez deszczu.

Iskierka ;-) 
Dietowa szycha

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Wto 19 Sie, 2008 14:19   

Agnieszka oj widzę ze pracowity dzionek sie szykuje. :-) Ty remont balkonu..mi ogród od rana rozgrzebują bo niby rury kanalizacyjne wymieniają i masakra,kostke brukową sąsiadom porozwalają..Ja mam tylko taki problem czy uda mi sie wieczorkiem autkiem jechać bo pewnie będą sie grzebać jak zwykle..chociaż powinno byc gotowe. :mrgreen:
Dietkowo ślicznie!!! :mrgreen: :lovers:

Odrobina motywacji..wyrzeczeń i ambicji a efekt będzie widoczny!!Pozytywne myślenie i uśmiech przyda sie. ;-)

Agnieszka71 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Wto 19 Sie, 2008 15:13   

No kochane,pracowity d zionek mialam-Gufinkowych robotnikow z kulami ganialam,leczenie eksternistyczne z Gufinka i Anja rozpoczynam(fajka pokoju i moje kule),moze jeszcze grzybki dodamy to juz nic nam do szczescia nie zabraknie i wszystko na rozowo widziec bedziemy. :whistle:
Lekarz pozwolil mi po domu chodzic z jedna kula,na wyjscie ma byc jeszcze salonowo-2 kule.Ciesze sie bardzo bo jedna reke juz wolna mam. :grin: :grin: :grin:
Poplakalam sobie troche dzisiaj ze smiechu,na zdrowko i ile kalorii przy tym poszlo,hoho hoho.Tyk´lko moj maz ostatnio cos o kaftanie bezpieczenstwa zaczal wspominac bo czytam i wyje,nocnik kolo lozka stoi to moge sobie pozwalac bo bez to cienko widze z wahlowaniem kulami do toalety

Ksenia 
Dietowa szycha

Wysłany: Sro 20 Sie, 2008 08:43   

:wave: Agusia to sie u ciebie dzieje a dzieje :clap2: A i chumorek tez dopisuje aby tak dallej :clap2: Co dalej z praca zostajesz na starych smieciach czy sie przenosisz w inne miejsce :hmmm: A co remonciku to masz dobrze ze swoi tez umia cos zrobic bo jak sie wynajmnie do roboty to mozna zostac bez........wiem cos o tym bardzo dobrzue na szczescie muj umie wszystko zrobic w domu oprucz konstrukcji dachu a inauta terz naprawi ale teraz juz rzadziej niz kiedys .....Pozdrawiam :wave: :lovers:

Agnieszka71 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Sro 20 Sie, 2008 11:41   

Hej dziewczyny,odsypialam wczorajsze indian party i wstalam dopiero o 10. :yikes:
Zabawa byla na calego,a ci Indianie,ojojojojoj,juz nic nie mowie............cicho szy bo jeszcze mezowie cos wywesza.
Probuje chodzic z jedna kula ,ale ciezko mi wmowic sobie ze nic sie nie stanie,jeszcze ta diabelna @. :cry:
dzisiaj w planie byly zakupy-mielismy z mezem wieczorkiem po pracy pojechac,ale deszcz pada i boje sie po mokrym chodzic,wiec nastepny dzien w domu.
Dzis w nocy snila mi sie Gufinka i Anja,Anusiak od ciebie mi przyszlo.Ale porad psychoanalityka nie potrzebuje,sen byl wesoly.Wcinalysmy Shasowa wedzonke-czy juz ze mna zle?moze psychiatra by sie przydal? :tongue:
Ksenia napisał/a:
dalej z praca zostajesz na starych smieciach czy sie przenosisz w inne miejsce
od 1 wrzesnia mam pracowac w przedszkolu specjalnym,z dziecmi uposledzonymi ,ale nie wiem czy mi lekarz pozwoli,wiec pewno pojde dopiero w pazdzierniku,a to oznacza jeden miesiac bez pieniedzy.Ciezko bedzie.
Ksenia napisał/a:
to masz dobrze ze swoi tez umia cos zrobic
ja tez to blogoslawie-maz elektronik elektrotechnik,tesc budowlaniec,tesciowa krawcowa-wszystko pod reka,dobrze mi......

Odpowiedz do tematu