U mnie wczoraj w Poznaniu to przez całe popołudnie aż do późnego wieczora była straszna ulewa. Dopiero się nad ranem skończyła, a teraz wieje trochę silniejszy wiatr.
Pomogła: 16 razy Wiek: 38 Dołączyła: 13 Maj 2007 Posty: 7088
Wysłany: Nie 17 Sie, 2008 12:35
Aguś uważaj na tą swoją nóżkę ,bo widzę już ,że cię energia roznosi ,a siły jeszcze nie dopisują -powolutku ,bo jak się narwiesz i przesilisz to nic dobrego z tego nie będzie
napisz koniecznie jak Twoja mama w tym Gdańsku?
Dzis noga troche lamie bo deszcz za oknem,resztki od was do mnie przyszly.
Dzwonilam do mamy,mieli w miare spokojnie-duzo deszczu porzadny wiatr tez byl ,ale my juz do tego przyzwyczajeni bo jak jesienia sztormy sie zaczynaja to wiatr porzadnie co roku wieje.Mama troche zmokla bo z psem na dworze byla,wracala do domu zgieta w pol bo juz wiatr sie wzmogl.Takze juz spokojniejsza jestem.Do wtorku ponoc maja te anomalia pogodowe jeszcze trwac,boziu.........
U mnie dzien mija spokojnie,tylko noga pulsuje troche i szwy swedza,bo sie goja.Wstalam dopiero o 11,az wstyd sie przyznac ,ale wczoraj spac nie moglam i film na tvn chyba do 2 w nocy ogladalam(pitch black)
Ciesze sie ze u was juz pogoda spokojniejsza,nikomu nic sie nie stalo,milego popoludnia zycze wam kochane.
pokazało się słońce i tak sobie świeci i zrobiło się całkiem przyjemnie na dworku.
a u mnie szaro,buro,bleeeeeeeeee.Ale w miare cieplo 20 stopni.
Od jutra znowu ma byc cieplo i slonce.
Dzisiaj siedze w domu bo pogoda do spaceru nie zacheca,a taka mialam ochote wyjsc.
Obiadek byl dopiero o 17,bo sniadanie o 12.
Godziny mi sie poprzestawialy,kolacja pewno bedzie gwizdana-cos malego.
Nooooooooo,pisalam juz ze dzis rwie i pulsuje,gorzej z glowa bo @ przyszla w nocy cichaczem i 2 dniowym spoznieniem i migrenka sie zaczyna.Ale dzen spokojny.
Ciebie tez kosci lamia porzadnie po przewianiu i noszeniu ,nasmaruj sie czyms moze?
Dzisiaj rozpoczelam dzien od owsianki ale jakos poszla.Podziwiam Gufinke ze taka odwazna i ja wcina.Dodalam sobie jogurtu i poszlo lepiej,nie byla juz taka kleista.
Wczoraj dietkowo nie bylo zle
sniadanko-jajko na poltwrdo,kanapeczka pelnoziarnistego z wedlinka z indyka,pomidorek,ogorek na kanapce
obiadek-feta z ziolami(rozmemlana z 2 lyzkami oliwy,ziolami prowensalskimi,3 zabkami czosnku),makaron bezjajeczny,salatka z rzepy(starta na tarce,jogurcik naturalny,szczypiorek)
serwatka smakowa beztluszczowa 1 szklanka,jablko
2 dykty bez niczego
Obiad byl dopiero o 17 wiec potem juz nic nie wciskalam w siebie.
Dzisiaj glowa mi troche daje,migrenka przy @.Bez tabletki sie nie obylo.
Siedze sobie z wami i pisze,korzystam dopuki moge.Pojde do pracy to sie skonczy ta laba.
na razie zjadlam ta owsianke,na obiad planuje rybke bez panierki i cos do tego,zobacze co maz dokupi.Napisze potem.Waga stoi cholercia,ale przy moim braku ruchu to i tak sie ciesze ze do gory nie idzie.
ale polska feta jest lepsza,mniej zbita.tutaj jest twarda i slona jak diabli.zrob sobie na obiadek,smakowalo super.
Godzina 20,rozpiske wstawiam:
owsianka z jogurtem beztluszczowym brzoskwiniowym
rybka bez panierki z surowka z rzepy
2 herbatniki z kawalkami jablka 2 kanapki chlebka pelnoziarnistego z pomidorem i ogorkiem
Bierzemy sie za remont balkonu-SHAS chyba ci pozazdroscilam.Cale szczescie ze tesc moj potrafi takie rzeczy robic to pomoze.chcemy kafelki polozyc bo dosyc mam tego betonu(pomalowany na zielono).Maz juz zaczal uprzatac,farbe troche poskrobal ,jutro zagruntuje i w piatek lub sobote(od pogody zalezy) lecimy z koksem.Oby tylko pogoda fajna byla-nie goraco,ale bez deszczu.
Agnieszka oj widzę ze pracowity dzionek sie szykuje. Ty remont balkonu..mi ogród od rana rozgrzebują bo niby rury kanalizacyjne wymieniają i masakra,kostke brukową sąsiadom porozwalają..Ja mam tylko taki problem czy uda mi sie wieczorkiem autkiem jechać bo pewnie będą sie grzebać jak zwykle..chociaż powinno byc gotowe.
Dietkowo ślicznie!!!
No kochane,pracowity d zionek mialam-Gufinkowych robotnikow z kulami ganialam,leczenie eksternistyczne z Gufinka i Anja rozpoczynam(fajka pokoju i moje kule),moze jeszcze grzybki dodamy to juz nic nam do szczescia nie zabraknie i wszystko na rozowo widziec bedziemy.
Lekarz pozwolil mi po domu chodzic z jedna kula,na wyjscie ma byc jeszcze salonowo-2 kule.Ciesze sie bardzo bo jedna reke juz wolna mam.
Poplakalam sobie troche dzisiaj ze smiechu,na zdrowko i ile kalorii przy tym poszlo,hoho hoho.Tyk´lko moj maz ostatnio cos o kaftanie bezpieczenstwa zaczal wspominac bo czytam i wyje,nocnik kolo lozka stoi to moge sobie pozwalac bo bez to cienko widze z wahlowaniem kulami do toalety
Agusia to sie u ciebie dzieje a dzieje A i chumorek tez dopisuje aby tak dallej Co dalej z praca zostajesz na starych smieciach czy sie przenosisz w inne miejsce A co remonciku to masz dobrze ze swoi tez umia cos zrobic bo jak sie wynajmnie do roboty to mozna zostac bez........wiem cos o tym bardzo dobrzue na szczescie muj umie wszystko zrobic w domu oprucz konstrukcji dachu a inauta terz naprawi ale teraz juz rzadziej niz kiedys .....Pozdrawiam
Hej dziewczyny,odsypialam wczorajsze indian party i wstalam dopiero o 10.
Zabawa byla na calego,a ci Indianie,ojojojojoj,juz nic nie mowie............cicho szy bo jeszcze mezowie cos wywesza.
Probuje chodzic z jedna kula ,ale ciezko mi wmowic sobie ze nic sie nie stanie,jeszcze ta diabelna @.
dzisiaj w planie byly zakupy-mielismy z mezem wieczorkiem po pracy pojechac,ale deszcz pada i boje sie po mokrym chodzic,wiec nastepny dzien w domu.
Dzis w nocy snila mi sie Gufinka i Anja,Anusiak od ciebie mi przyszlo.Ale porad psychoanalityka nie potrzebuje,sen byl wesoly.Wcinalysmy Shasowa wedzonke-czy juz ze mna zle?moze psychiatra by sie przydal?
Ksenia napisał/a:
dalej z praca zostajesz na starych smieciach czy sie przenosisz w inne miejsce
od 1 wrzesnia mam pracowac w przedszkolu specjalnym,z dziecmi uposledzonymi ,ale nie wiem czy mi lekarz pozwoli,wiec pewno pojde dopiero w pazdzierniku,a to oznacza jeden miesiac bez pieniedzy.Ciezko bedzie.
Ksenia napisał/a:
to masz dobrze ze swoi tez umia cos zrobic
ja tez to blogoslawie-maz elektronik elektrotechnik,tesc budowlaniec,tesciowa krawcowa-wszystko pod reka,dobrze mi......
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum