Clarin, nie było mnie długo, a i na razie przez jakiś czas mogę mieć kłopoty , w pracy mam presję wewnętrzna na zamknięcie wielu spraw, przed kontrolą, w domu ciągle jakieś około remontowe sprawy, jestem zmęczony i ... sfrustrowany, ale nie chcę za wiele o tym pisac , z takimi rzeczami musze sam walczyć. Pozdraawiam Cie Clarin ściskam gorąco....
Kochani, ja w tygodniu jak zwykle na chwile.
Waga stoi, zdrowie juz ok, frustracja samcem przeszla chwilowo ;)
Szukam pilnie pokoju do wynajecia lub mieszkania do kupienia, dla kogos bardzo mi bliskiego. Lokalizacja: Gorzow Wlkp. - gdyby ktos cos wiedzial, dajcie prosze znac, bo mi sie serce kraja, jak widze co sie z ta osoba dzieje, przez fakt w jakim miejscu musi mieszkac... i z jakimi ludzmi sie uzerac. Ona potrzebuje spokoju i odrobiny wlasnego kata...
mieszkania do kupienia, dla kogos bardzo mi bliskiego.
Clarin, nie pomogę Ci niestety, moje macki nie sięgaja Gorzowa, ale dobrze ze piszesz , może ktoś ma takie znajomości....
Swoją drogą , widzę że masz wielkie
bardzo to cenię u ludzi, takie szczere odruchy, nawet jeśli nie sfinalizuje się sprawa, dla mnie sygnał podszedł, i z całym szacunkiem, otwieram się bardzo w stosunku do takich ludzi jak Ty
Clarin, co słychać ? ouppps zapomniałem że Ty weekendowo raczej bywasz z nami , odciskam jednak swój znak , bo to nie ważne że bywasz rzadko, w końcu to życie... a jak Cie lubię , to i tak nie odpuszczam
Clarin, jaka szkoda ze i Ciebie brakuje, mam nadzieje że to przejściowe kłopoty... jak by co zostawię Ci trochę pozytywnych wibracji i wracaj szybko, czekam ....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum