Matko, kochani dziekuje Wam bardzo za odwiedzinki. Ja dzisiaj dopiero wrocilam. Najpierw praca, pozniej hiszpanski, wiec mysle, ze dopiero jutro bede miala czas Wam poodpisywac i zajrzec do Was na chwilke. Milego wieczorka !
Clarin, taka chwila refleksji, popatrz jak zaczynałaś , pisałaś jak ciężko Ci gubić wagę , jak walczyłaś z miernym skutkiem , a teraz .... spojrzałem na Twój suwaczek i normalnie .... ręce same się składają do braw Jesli do tego tak pracujesz jak starasz się zwalczyć swoje słabości to.... tylko głębokie ukłony i szacuneczek
Wczoraj praca zatrzymala mnie jedynie do 7 , ale przyznaje uczciwie, iz mam dosc. Wlaczylo mi sie "home sick", Poznan moj ukochany, znajomi, rodzinka w Gorzowie... Mam okropna ochote wyjsc na kawe, zaprosic kogos, a tu nie ma kogo, bo najblizsza znajoma w Londynie, ale stracila prace z dnia na dzien..
Dobra wiadomosc jest taka, ze zwazylam sie dzisiaj rano i waga pokazala mniej, co jest chyba wynikiem jedzenia bardziej pierwszofazowo. Co prawda marzenie 7-8kg w 3 miesiace to juz chyba sie nie spelni, bo brakuje mi ponad 2 do zrzucenia (a do konca marca tylko kilka tygodni), ale zawsze to cos i mimo iz nie jestem fanka zmiany suwaczka o kilkaset gram, bo to roznie bywa... to dzisiaj sie wylamie i dla motywacji go jednak przesune.
Zycze Wam kochani udanego bardziej niz zwykle weekendu - bo kazdy zasluguje na odpoczynek !
Witam niedzielnie
u mnie buzia sie dzisiaj cieszy, bo choc zimno okropnie to nie pada, a slonce za oknem, a poza tym waga pokazala mi jeszcze mniej niz wczoraj, co oznacza, iz moje przejscie na jedzenie bardziej pierwszofazowe pomoglo ! Yupiiii
Clarin, pozdrawiam , sciskam i ciesze się ze jesteś szaleństwo codzienności nie powinno zabic ducha. Widzę jak często zmęczona , późno piszesz , ale ... piszesz , to mnie cieszy, lubię poczytać co u Ciebie ... Zostawiam powerka nieco
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum