Pomogła: 11 razy Wiek: 34 Dołączyła: 04 Mar 2007 Posty: 6046
Wysłany: Wto 29 Maj, 2007 18:24
mija drugi dzień dietki , a więc wszystko wzięło w łeb , mozecie krzyczeć na mnie , wiem zasłucyłam sobie ale ten koszyk pięknych truskawek był silniejszy odemnie , rano grejfrut , potem pomidorki , szyneczka i niestety miska truskawek, która nie była przewidziana w jadłospisie , ale ja jestem cienka w postanowieniach
@ga a tobie jak poszło ? mam nadzieje że tobie lepiej niz mi
Pomogła: 16 razy Wiek: 38 Dołączyła: 13 Maj 2007 Posty: 7088
Wysłany: Pią 01 Cze, 2007 09:16
@ga ,cudownie,jestem z ciebie dumna-a już miałam podejrzenia że odpuściłaś-sorki
ja też może od poniedzialku przejdę na waszą dietę, bo choć mi spada piorunem (dziś ważę 79,7 kg)-to na tej zupie więcej nie wytrzymam gratuluję 3 kg
Pomogła: 16 razy Wiek: 38 Dołączyła: 13 Maj 2007 Posty: 7088
Wysłany: Pią 01 Cze, 2007 15:40
kochane jesteście
pędzę,pędzę , żeby mi to tylko ,nie wróciło
mam dokladnie- 79,7 kg,i rano i teraz :-D
jutro ostatni dzień tej ohydy zwanej zupą ,dłużej nie dam rady
ktoś,kto to wymyślił chyba był sadystą.................,ale z efektu jestem zadowolona,i wręcz szczęśliwa
popłakałam się dziś nad sobą ,jak zobaczyłam te 7 z przodu.nawet nie marzyłam że do tej wagi dojdę,to dla mnie wielki dzień -i każdej z was życzę takiego szczęścia jakie ja dziś czuję ....................
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum