witajcie dziewczeta..... z dniem dzisiejszym postanowilem przez tydzien odciazyc swoj organizm gdyz ostatnio blizej mi bylo do golonka kapuchy pierogow niz do warzywek waga nie poszla za bardzo kilo dwa sie wacha lecz glownie bebech pelny sie zdaje bardzo jakby mial zaraz wybuchnac......co by na to zaradzic caly tydzien tylko warzywka beda oraz jablka wciagac bede rowniez a w przyszlym tygodniu doloze straczkowe orzechy nasiona a w 3 tygodniu doloze ryby drob i przetwory mleczne i mysle ze przez ten miesiac sie cialko zadowoli mym postepkiem
a wiec na dzis tylko byla woda soczek z pomidora z marchwi i selera i sok za kapuchy kiszonej
ta soczki byly do godziny 18 jak wpadlem jak tornado do domciu to pozarlem mase nalesnikow i basta ociezaly podlewalem swoje roslinki a potem ciezki jak lokomotywa pojechalem na dzialke pokosic trawe 35 arow o malo nie zemdlalem w miedzyczasie choc dup....... pelna juz byla pelna heheehheh zobaczymy jak dzis bedzie na koncert ide alkoholu bie bedzie bood wrzesniapost mam ciagle ale z zarelkiem kebabami frytkami to nie wiem jak poczuje zapaszki hihihii
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 20 Wrz 2008 Posty: 5166
Wysłany: Wto 28 Kwi, 2009 09:28
SZPINAK napisał/a:
wpadlem jak tornado do domciu to pozarlem mase nalesnikow i basta
ale przynajmniej spaliłeś na działce troszke tych naleśników
Michaś brawo za brak alkoholu od września no no facet i sie obył bez piwka i inkszych trunków
witam koncercik wypas normalnie pelen ogien .... a po koncercie ekipa do mnie do 5 rano siedzieli dopiero potem udalo sie ich z domciu wyrzucic rano ja do pracy a dziewcze w domciu sprzata na blysk hihhihi
obce to zebys sie nie zdziwił jakie możesz miec porzadki
luzik juz kiedys pomieszkiwala u mnie znam jak od podszewki...porzadna dziewczyna zdolna madra i greczna taka jak jamozna powiedziec wychowanie sanacyjne
ja przeprowadziłam mojego faceta przez dietę na której zrzucił w pierwszy miesiąc 10 kg drugi ok 5 trzeci 3, więc łącznie ok 18 w 3 miesiące, bez efektu jojo i bez głodzenia się.
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum