co do tematu meskiego odchudzania wydaje sie iz niebagatelna sprawa jest wsparcie osob trecich czyli kolegow ktorzy w trudnych chwilach pomoga dobrym slowem czynem gestem zwlaszcza mam na mysli napoje chlodzace
owszem moj drogi towarzyszu powierniku...kefirek moglby byc syczacy i chlodzacy w trakcie dyskusji wspierajacej nas w drodze do celu uzyskania sylwetki ktora mogla by olsnic czesc plci przeciwnej tu gdziez pragne nadmienic iz takie wsparcie tutaj oferuje bezplatnie i moge doradzac i rowniez milym pania w trudnych chwilach a wiec polecam sie pamieci i klaniam sie nisko
Chcąc ci przypomnieć żę meskie odchudzanie jest inne niz damskie i nie sadze ze bylbys w stanie pomuc swa dobra rada, zmiezam do tego iz kazda dama jest jak winno, a po drugie " kochanego..." wiec pozwol ze udziele ci rady : nie rob tego bledu co ja :P
a tak z innej manki jest takie fajne powiedzonko :
"Z BABA ŹLE A BEZ NIEJ JESZCZE GORZEJ !!! "
i coz my biedni faceci mamy zrobic - tylko sie wspierac
--------------------------------------------
panie proszone sie nie gniewac za "baby"
,ja bym nie urzywal tego wyrazu bo to skrót od czegoś ...
a po drugie mile panie nie gniewajcie siebo od tego zmarszczki wyskakuja a kazda chce byc piekna wiec mnie gniewy wiecej spokoju
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum