na ładne i zdrowe włosy polecam Maxi Krzem jest to suplement diety ,zawierający najwięcej przyswajalnego krzemu którego źródłem jest ekstrakt z pędów bambusa
Ja polecam dwa rodzaje zabiegów ktorych sama sie podjełam
1. elektrostymulacja mięsni-zgubiłam po pare cmw obwodzie ciała,skóra ujedrniona,celulit zredukowany.Tylko stosować sie do zasad rozsądnego żywienia i mam nadzije efekty utrzymam na długo:)
2.makijaż permanentny.Pani kosmetycznka wykonała mi trwały makijaż oczu (czyli górne i dolne kreski).Nie bolało bo zastosowała znieczulenie:)
Polecam-ja wykonywałam w Krakowie.Namiary mogę podać zainteresowanym
pozdrawiam:)
makijaz permanentny do mnie nie przemawia.. aj sie tak zadko maluje (raz w tygodniu to jest sukces ) że czułabym sie nieswojo.. no i przed dłuzszy czas nie mozna tego zmienic a ja lubie byc kreatywna
Też tak myśłam ze czarne kreski spowodują że bedę musiała już pzry nich zostac i zadnego kolru:(.A to absolutnie nie.Pani kosmetyczka przekonala mnie ze jak tylko chce użyc koloru robie to bez problemowo:).I faktycznie jak chce zostawic kreche i wyglądac poważnie to tak robie a jak mam ochote pobawic sie kolorem to też problemu nie ma:)
Także nie nie bardzo fajne rozwiązanie.
pozdrawiam
ja tam się lubie malowac lubie lubie i ten permamentny to na brwi chetnie zrobilabym nawet mam kolezanke która ma koleżanke i ta kolezanka robi i sie zastanawiam... a tak poza tym to makijaż dobra rzecz:) ja lubie sie malowac i nawet mam pewna zdolnośc w tym kierunku ( ludzie mówia ) kiedyś malowałam kandydatki na miss do sesji i kilka razy dziewki do teledysków....ładny makijaz naprawde dodaje uroku:)))nocny makijaz nadaje pazurka....fajne to:)))
Najlepsza kuracja na pazurki
tabletki Revalid
obciąć do zera, wypiłować wypolerować
nie malować
po 3 tyg rosną mocne i twarde
w opakowaniu jest ulotka zgodnie z którą należy jeść 9 tabl dziennie, ale to w extremalnych wypadkach, w lżejszych 3 dziennie, a potem 1 dziennie na uzyskanie efektu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum