Wysłany: Czw 17 Kwi, 2008 21:13 a co z ciałem po odchudzaniu??
zakladam ten temat9choc moze juz padło to pytanie) co zrobic z ciałem po odchudzaniu ,,schudłam okolo 25kilogramow po ciązy i mimo ze proces ten był wolny i wspomagany cwiczeniami slady po walce pozostały czyli:piersi jak u kobiety zblizajacej sie do setki.....skora na brzuchu
o rozstepach nie wspomne
głowny problem to skora na piersiach ktore skoczyly z e na c czy tylko chirurgia moze ja naprawic? isnieja jakies pasy na biust??
Osobiście nie mogę Ci doradzić,ale podejrzewam że może dopaść mnie ten sam problem.Jestem po ciąży i obecnie zaczęłam walkę z nadprogramowymi kilogramami,myślałam że jak zastosuję dietę 1000cal plus ćwiczenia i stopniowo będę schodzić z wagi to problemu nie będzie,ale po tym co Ty napisałaś widzę,że chyba przyszłość nie będzie taka różowa.Pozdrawiam,myślę,że na tym forum napewno ktoś Ci pomoże a i ja w przyszłości z tego skorzystam.
hmm.. ja pare dni temu zaczełam stosowac ziaję rebuilt- w miare tania.. ale jeszcze nei wiem jak działa.. generalnie ma ponoc wszystko ujędrniac....
ponadto.. bardzo dobre dla ujedrniania ciałka sa peelingi.. jest taki jeden domowy
kawa mielona, sól i troche oliwki... bierzesz taka mieszankę pod prysznic i sie nią peelingujesz... skóra super! gładka i wogóle...polecam wypróbowane i nie trza wydawac pieniązków
ja stosuję INCREE jest to suplement diety który likwiduje niekorzystne zmiany wyglądu skóry ,do tego prysznic kończe zimną wodą trochę to szokujące ale skuteczne ,skóra jest napięta i gładka :-D
Pomogła: 11 razy Wiek: 30 Dołączyła: 15 Mar 2007 Posty: 9210 Skąd: Jarocin
Wysłany: Sro 14 Maj, 2008 14:06
mimi2-26, tak kochana ja wiem,że to pomaga ale boję się,że gdybym rano coś takiego zrobiła to bym zamiast drzwiami to sufitem z domu wyszła hahahahaha a mieszkam na trzecim piętrze
to bym zamiast drzwiami to sufitem z domu wyszła hahahahaha a mieszkam na trzecim piętrze
Przy okazji zrobiłabyś pobudkę sąsiadowi, a ten nie byłby pewnie zachwycony.
Zimne pryznice to nie dla mnie bo mój odruch byłby taki sm jak Anji lub bym rozdarła papkę na cały blok.
ja tu nie twierdze oczywiscie, ze jak ktos nie dba o siebie to znaczy ze jest brzydki poprostu chyba kazdy kto jest na tym forum chcialby cos zmienic w swoim stylu zycia, a to znaczy ze trzeba sie postarac bo tak za darmo to sie nic nie dostaje, zreszta jak by wszystko przychodzilo latwo i kazdy bylby idealny to nie cieszylibysmy sie tak bardzo z sukcesow
_________________ Statek jest bezpieczniejszy, gdy kotwiczy w porcie, nie po to jednak buduje się statki ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum