Nie mam doswiadczen z cellulitem, z rozstepami tu i owdzie niestety tak. Ale z rozstepami jak to z rozstepami, niewiele da sie zrobic.
ania_24ia - Doskonale Cie rozumiem, mam podobne doswiadczenia z depilatorem. To nie jest wina depilatora, tylko naszej wrazliwej skory. Niestety, musze uzywac maszynki golacej kilka razy w tygodniu. Zazwyczaj robie to podczas kapieli, kiedy na wymyte wlosy nakladam specjalna odzywke, ktora trzeba trzymac przez 15 minut. Wtedy wlasnie biore sie za golenie nog, czasem rowniez za peeling ciala i masaz rekawica. Odzywka robi swoja robote, ja swoja
Teraz mi sie strasznie nie chce golic, ale co zrobic, owlosiona przeciez chodzic nie bede
a mam takei pytanie: mam do schudnięcia ze 30 kg i jestem mocno zdeterminowana to zrobic, tylko że nie jestem pewna czy to nie będzie zabójcze dla wyglądu skóry....boje sie że na przykład na ramionach mi obwiśnie, albo na brzuchu... jak sie ratować? masowac i wklepywać kremiki ujędrniające? i robic tak od razu, czy dopiero po schudnięciu np 10 kg? znacie jakieś sposoby na to żeby skóra schudła razem z ciaŁkiem? :)
niestety ja po dwóch ciążach też mam obwisłą skórę na brzuchu stosuję różne kremy ujędrniające,ćwiczę i nic.jeżeli skóra bardzo obwisa,to żadne kremy ani peelingi nie pomogą,tylko zabieg chirurgiczny
zniosę wszystko tylko nie zimny prysznic. Zwłaszcza w zimie:P Basen, jacuzzi i kremy ujędrniające - to jest mój sposób na piękną skórę. Mam nadzieję, że po porodzie też tak będzie (znaczy póki co zakładania rodziny nie planuję:P
_________________ w nowym roku osiągnę wszystko co chcę!
ja jestem na etpaie odchudzania, smarowania balsamem z Garniera , picia duzo wody i ćwiczeń na siłowni ... póki co, po dwóch ciążach i schudnięciu 10 kg nadal mam obwisłą skóre na brzuchu
Jeżeli ćwiczenia na siłowni i fitness nie dają efektów to może być ciężko. Słyszałam, że w gabinetach medycyny estetycznej są fajne zabiegi usuwające cellulit. Obok mojego bloku jest salon modelowania sylwetki i mają tam zabiegi na ujędrnianie ciała. Może warto spróbować
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum