Wysłany: Pon 18 Maj, 2009 15:54 Sposób na lepszą kondycje ???
Macie jakiś sposób na poprawienie kondycji ??? Mam trochę brzucha, ale głównie interesuje mnie poprawienie kondycji. Jakie zajęcia najbardziej pomagają na wyrobienie kondycji ??? Próbowałem jazdy na rowerze, ale po 8 km, jakoś się dużo nie spociłem, bo o to chyba chodzi prawda ??? Żeby dać wysiłek organizmowi i przez to poprawia się kondcyja... Najlepszy sposobem jest chyba bieganie, ale jakby to powiedzieć w mojej okolicy nie ma zbyt takich miejsc i specjalnie nie mam zbyt czasu na to. Siłownia, pływalnia też odpadają. Wiem, że wykluczyłem te podstawowe zajęcia, ale właśnie dlatego pisze ten temat, bo nie wiem jakim zajęciem najszybciej poprawie sobie kondycje... I nie piszcie o żadnych dietach...
Niestety najlepszy jest stary i nudny sposób - bieganie...
Tylko jesienią i zimą raczej bieganie trzeba porzucić albo zainwestować w odpowiednią odzież... Ja polecam basen, a do tego czasami saunę dla relaksu ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum