Pomogła: 1 raz Dołączyła: 03 Maj 2008 Posty: 57 Skąd: łódź
Wysłany: Wto 15 Lip, 2008 20:38
Ja kilka lat temu poddalam sie temu zabiegowi.Mialam okropne zaparcia,nie dzialaly ani te "cudowne" jogurty,suszone sliwki,otreby,buraki,maslanki,kiszona kapusta ani sok z kiszonej kapusty,po prostu nic,tylko senes...Po pierwszym zabiegu nie widzialam roznicy,dopiero po drugim rzeczywiscie pomoglo.Na kolejny sie nie skusilam z braku funduszy (i tak juz wydalam na to sporo kasy).Ale nie zaluje.mnie rzeczywiscie pomoglo,jelita "ruszyly sie" i wyprozniam sie regularnie.
Jesli chodzi o to,czy boli,to rzeczywiscie,jest to taka porzadna lewatywa.Jesli ktos kiedys mial robiona lewatywe,to wie,jak to mniej wiecej wyglada.
ja niestety naleze chyba do tych,ktorym by owe plukanie sie przydalo...niestety...tez jakos szczegolnie zachecona nie jestem,ale ciagle zaparcia daja mi powaznie w kosc Czy ktos ze Slaska moze potwierdzic kwote 200 zl?Jak czesto trzeba powtarzac zabieg?A moze znacie dziewczyny inny-domowy sposob na 'te' problemy(poza herbatkami oczywiscie,ktorych przetestowalam juz sporo .Pozdrawiam
A ja się zastanawiam....Podobno bezposrenio po zabiegu traci sie nawet do 5 kg...
Zastanawiam sie tylko czy normalna lewatywa regularnie wykonywana nie da podobnych efektow
ja tez chętnie bym sobie zrobiła takie płukanie, szczególnie, ze od pewnego czasu stawiam na oczyszczenie organizmu z toksyn :-D
jasminek__1 - ja tez miałam problemy z zaparciami, trwało to latami i próbowałam wszystkiego. efekty były mizerne. od ponad roku zmieniłam dietę, prawie wogóle nie jem słodyczy, pieczywa, makaronów itd. zaparcia jak ręka odją. nie ukrywam, ze przestawienie sie na taka dietę było mozolne, ale warto było.
zauważyłam, ze ten post jest juz troche nie akualny ale w sumie nikt nie wypowiedział sie kto mial robione płukanie jelit " lewatywe" chyba to to samo :]
tak wiec ja spróbowałam chcialam poprostu sprawdzic jak to jest i czy daje jakieś efekty :] nie jest to wcale tak bardzo nieprzyjemne jak sie wydaje a bardzo dobrze "przeczyszcza" poniewaz moja mama pracuje w szpitalu wiec ona mi to zrobiła... nie warto zbyt czesto tego probowac ale raz na jakis czas dobrze sie w taki sposob oczyscic... ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum