Czy ktoś coś wie o tych garnkach? Widziałam ostatnio reklamy w gali, wyglądają bardzo fajnie jednak patrzyłam na stronie i cena jest dość wysoka. Jak się ich używa, co mają specjalnego, czego inne nie mają? Czy któraś z was ma jakieś doświadczenia z tymi naczyniami?
Mudi24,
może wejdź na strone Philipiaka i dowiedz się o kolejnych prezentacjach tych garnków, w twojej okolicy gdzie mieszkasz i będziesz mogła je obejrzeć, dotknąc i porozmawiać ze specjalista od tych garnków.
Wedłu mnie to jednak strata pieniędzy bo:
ja mam garnki Zeptera i po tych prezentacjach (czytaj burza mózgu) było o zdrowym gotowaniu, gotowaniu na parze, bez tłuszczu itp. a życie i tak rządzi sie swoimi zasadami bo, owszem garnki sa piekne ale gotować i tak gotuje w nich tradycyjnie, więc po co tyle wydawać kasy?
Ja wchodziłam na stronę tej firmy ale tam niewiele jest. Nie jestem idiotką, nie pytała bym się was jeśli znalazłabym w internecie informacje, które mnie interesują. Poza tym nie potrzebuję marketingowego bełkotu tylko zdania osób, które używają tych naczyń...
W jakich cenach są garnki zeptera? Zdajwało mi się, ze też jakoś sporo. Zresztą ja gotuję chudo i zdrowo i szukam garnków, które mi to ułatwią a nie na odwrót - takich co to mają być pretekstem do robienia dietetycznych potraw.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum