Dieta, diety, odchudzanie :: Forum DIETY.PL Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

*

Poprzedni temat «» Następny temat
Philipiak
Autor Wiadomość
Mudi24 
Nieśmiałek

Wysłany: Sro 15 Paź, 2008 11:37   Philipiak

Czy ktoś coś wie o tych garnkach? Widziałam ostatnio reklamy w gali, wyglądają bardzo fajnie jednak patrzyłam na stronie i cena jest dość wysoka. Jak się ich używa, co mają specjalnego, czego inne nie mają? Czy któraś z was ma jakieś doświadczenia z tymi naczyniami?

Anja 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 13 razy
Wysłany: Sro 15 Paź, 2008 12:07   

NIe oglądałam i nie bardzo rozumiem co te garnki mają do tematu zdrowia? Chodzi o zdrowe gotowanie w nich czy o co?

iwonka69 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 3 razy
Wysłany: Sro 15 Paź, 2008 14:31   

Mudi24,
może wejdź na strone Philipiaka i dowiedz się o kolejnych prezentacjach tych garnków, w twojej okolicy gdzie mieszkasz i będziesz mogła je obejrzeć, dotknąc i porozmawiać ze specjalista od tych garnków.

Wedłu mnie to jednak strata pieniędzy bo:

ja mam garnki Zeptera i po tych prezentacjach (czytaj burza mózgu) było o zdrowym gotowaniu, gotowaniu na parze, bez tłuszczu itp. a życie i tak rządzi sie swoimi zasadami bo, owszem garnki sa piekne ale gotować i tak gotuje w nich tradycyjnie, więc po co tyle wydawać kasy?

Mudi24 
Nieśmiałek

Wysłany: Wto 21 Paź, 2008 17:56   

Ja wchodziłam na stronę tej firmy ale tam niewiele jest. Nie jestem idiotką, nie pytała bym się was jeśli znalazłabym w internecie informacje, które mnie interesują. Poza tym nie potrzebuję marketingowego bełkotu tylko zdania osób, które używają tych naczyń...
W jakich cenach są garnki zeptera? Zdajwało mi się, ze też jakoś sporo. Zresztą ja gotuję chudo i zdrowo i szukam garnków, które mi to ułatwią a nie na odwrót - takich co to mają być pretekstem do robienia dietetycznych potraw.

Odpowiedz do tematu