nie tyle
czy jest ktos na tym forum kto byl na glodowce ja jako osoba interesujaca sie dietami nigdy nie przeprowadzalam na sobie glodowki problem w tym ze teraz tego nie zrobie najpierw chce sprawdzic czy dieta nielaczenia jest skuteczna a kiedy juz odzwyczaje sie od zlych nawykow zrezygnuje ze slodyczy fast foodow wtedy napewno zaczne przygotowania do glodowki plis jest tam kto?
Ja osobiscie nie stosowalam głodowki ale moj brat tak. Trwala ona u niego kilka dni , nie wiem dokladnie ile bo to bylo z 3 miesiace temu.Z tego co mowil i co zauwazylam nie przyniosla zadnych nieporzadanych efektow jojo , schudl jakies 3-4 kg .Dla niego byl to poprostu sposob na szybsze zrzucenie kilkogramow . Po niej zaczal jesc powiedzmy jeden lekki posilek przez 2-3dni , nastepnie dolozyl obiad . Obecnie odchudza sie nadal . Ja nie zastosowalam tej diety z kilku powodow : nie mialam na tyle silnej woli , jest ogolne oslabienie ogranizmu a wreszcie po 3 lubie jesc i perspektywa niejedzenia wydawala mi sie nierealna
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum