żeby jajeczka się nie zmarnowały, tosie je jadło od rana do wieczora różnie podane
Myrthi skad ja to znam az w pewnym momencie dostalam wysypki od jajek i tez pamietam jak bylam mala ze obiad bez ziemniakow to przeciez nie obiad ale taezr na szczescie babcia z mama czesciej robia jakies ryze, kasze itp
i tez pamietam jak bylam mala ze obiad bez ziemniakow to przeciez nie obiad ale taezr na szczescie babcia z mama czesciej robia jakies ryze, kasze itp
Fajnie, u mnie ojciec za nic nie daje się namówić na takie coś. Po za ziemniakami + mielone, schabowe , gulasz nic nie zje.
Ani makaronu z jakimś sosem ani ryżu z warzywami itp.
Trudny z niego przypadek niczym nie mogę go namówić aby zjadł coś innego.
Dalej żyje w świecie chleba ze smalcem
Pomogła: 3 razy Wiek: 32 Dołączyła: 20 Maj 2008 Posty: 1710 Skąd: Wrocław
Wysłany: Sob 21 Cze, 2008 09:41
shashua napisał/a:
raz jeszcze-tylko RAZ raziczek zeżreć chlebus ze smalcem-takim domowym
Kochana!!! To u nas w Spiżu jest albo w magnolii (centrum handlowe gigant) jest takie stoisko kredens jakiś tam i można tam kupić takie różne odmiany smalczyku domowego i nie tylko!!! Kiedy przyjedziesz????????
Pomogła: 16 razy Wiek: 38 Dołączyła: 13 Maj 2007 Posty: 7205
Wysłany: Sob 21 Cze, 2008 14:18
gufinka napisał/a:
Kiedy przyjedziesz????????
domowym Gufcia-czyli zrobionym własnoręcznie w te takie tam kupne nie wierzę -a taki smalczyk mniamuśny niestety nie dla nas-tylko pomarzyć
nie kuś ,Ty
taki smalczyk mniamuśny niestety nie dla nas-tylko pomarzyć
masz swieta racje-moja dewiza takie stoiska omijac z daleka.Moja tesciowa sama robi smalec wiec jak nam czasem przynosi to maz sie rzuca a ja tylko patrze i wacham.Ciezko ale daje rade
Pomogła: 3 razy Wiek: 32 Dołączyła: 20 Maj 2008 Posty: 1710 Skąd: Wrocław
Wysłany: Sob 21 Cze, 2008 16:26
shashua napisał/a:
domowym Gufcia-czyli zrobionym własnoręcznie
dobra sama Ci zrobię!!!!!! To kiedy przyjedziesz??? Na oliwie z oliwek ten smalec będzie!
A ja teraz nawet przypraw nie kupuję bo wszędzie ten cholerny cukier jakby tak podliczyć CO JADŁAM W CIĄGU DNIA to słodycze ( czekolada, 2 batony, ciastka - dawka dzienna) to była połowa a reszta WSZĘDZIE
To cud że ja żyję jeszcze. I nie waże z 480 kg!
Ale w tym kredensie kiedyś kupowałam oni tam mają jakieś patenty, certyfikaty, dobre to cholercia ale wiem - domowe to domowe i już.
Pomogła: 16 razy Wiek: 38 Dołączyła: 13 Maj 2007 Posty: 7205
Wysłany: Sob 21 Cze, 2008 18:53
gufinka napisał/a:
dobra sama Ci zrobię!!!!!!
już zaczynaj topić , czort z oliwą ,bo jam pazerna ,tylko czy małosolnaki oby dojdą do jutra? a tam -wezmę ze sobą -pociąg mam 4 /64 więc jakoś na wieczór trafie
tylko pingwinom daj wychodne-bo wszystko nam zeżrą -a Fifce kup bilety do kina ,bo mnie jeszcze wyskubie- jak ta para od śpiofka nie chce mi się łysej chodzić
Za poskromienie sąsiadki dostały coś więcej niż wychodne..
takie przekupne sa cholery.To ty je czesciej na zielona trawke wysylaj -zalezy czego zadaja bo w koncu nie wyrobisz i bankrutacje oglosisz jak pingwiny sie od przekupowania uzaleznia
Witam wszystkich na forum:))
Ciezko jest przestac podjadac,ale na szczescie coraz bardziej mi sie udaje, a jak mam ochote cos zjesc, to jem np. kromke chleba vasa, albo najlepiej zjesc owoc. jak sie najem owocow to mi sie nie chce slodyczy, potem po prostu sie organizm przyzwyczaja ze nie dostaje tyle slodyczy.albo ewentualnie dwie kosteczki czekoladki czasem ;P hehe
_________________ Jeśli Wiara Czyni Cuda - Musisz Wierzyc Że Się Uda :)!!!!
Pomogła: 3 razy Wiek: 26 Dołączyła: 13 Mar 2007 Posty: 3375 Skąd: łódzkie
Wysłany: Czw 03 Lip, 2008 11:17
Słyszałam, że jak się nie je w ogóle cukru przez 21 dni to organizm sam już się odzwyczaja i nie potrzebuje.
Może to nie jakaś naukowa teoria, ale ktoś mi tak niedawno mówił i chyba jest w tym trochę prawdy..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum